És mi van attól hogy 2007-et írunk?
A nők még mindig uganúgy szőrösek. Ki jobban ki kevésbé.
Nekem volt már babapopó símaságú meg bzontos punci is kezemben számban meg a "helyén", és semmivel nem roszabb egy bundás mint egy sima. Sőt van amikor pont azt élvezem jobban. Bár ez kedv függő mert aztán rámtör a dolog és csak csupasz jöhet szóba. De attól mert nem csupasz, még nem rossz. (Ez egy válasz potyi20 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A nők még mindig uganúgy szőrösek. Ki jobban ki kevésbé.
Nekem volt már babapopó símaságú meg bzontos punci is kezemben számban meg a "helyén", és semmivel nem roszabb egy bundás mint egy sima. Sőt van amikor pont azt élvezem jobban. Bár ez kedv függő mert aztán rámtör a dolog és csak csupasz jöhet szóba. De attól mert nem csupasz, még nem rossz. (Ez egy válasz potyi20 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 18:24
A szőrös csajokat nem vinném az ágyamba az tuti!!Ha csajnak szuletett akkor már legyen ápolt,és szőrtelen,ugyanis 2007 ben élunk mar!!jó,tudom,h régen mindenki szőrös volt,de már 2007 van,és van borotva,epilátorok stb....
A szőrös csajokat nem vinném az ágyamba az tuti!!Ha csajnak szuletett akkor már legyen ápolt,és szőrtelen,ugyanis 2007 ben élunk mar!!jó,tudom,h régen mindenki szőrös volt,de már 2007 van,és van borotva,epilátorok stb....
lehet tudatosan kerülöm vagy csak a sors kegyes velem de a képeken látható dzsungelharcra kényszerítő női testrészekkel nem találkoztam már jópár éve. Az elterjedt szőrhalom nem tudom mitől lehet vonzó ( max azoknak akik még nem jutottak csupasz testrészhez!! ).
hat en is rokaznek az ilyen extrem csajtol...de mi lenne ha egyforma gusztusa lenne mindenkinek...nagyon szurke vilag lenne...en nem az extrem bozontnak vagyok a hive a noknel....az mar betegseg
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 02:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 02:07
hat nemtom, multkor a metroban lattam 1et,formas arca volt,meg minden,csak szakalla is volt,vastag fekete szörszalakbol,nem sürü,dehat azir megse legyen,raadasul kivagott felsö volt rajta,mellkasa is szörös volt!
izlesek es pofonok,nekem mindenesetre felfordult a gyomrom!
izlesek es pofonok,nekem mindenesetre felfordult a gyomrom!
hat nemtom, multkor a metroban lattam 1et,formas arca volt,meg minden,csak szakalla is volt,vastag fekete szörszalakbol,nem sürü,dehat azir megse legyen,raadasul kivagott felsö volt rajta,mellkasa is szörös volt!
izlesek es pofonok,nekem mindenesetre felfordult a gyomrom! (Ez egy válasz faterboy üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
izlesek es pofonok,nekem mindenesetre felfordult a gyomrom! (Ez egy válasz faterboy üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 01:41
hat be tudnek ajanlani egy par csajt...olyan nincs hogy kiabrandulj....ezt tutira mondom...nem akarom senkinek befolyasolni a velemenyet
hat be tudnek ajanlani egy par csajt...olyan nincs hogy kiabrandulj....ezt tutira mondom...nem akarom senkinek befolyasolni a velemenyet
Szerintem a szoros lanyok elegge kiabrandítóak!nem nagyon csipem oket,en inkabb maradok a sima csajoknal :)
De jo ez a lenti kep....+5...de jo a csaj...Istenem
Megvan a szőrösnek is a maga "bája".Azzal együtt nem igazán szeretem.Főleg a fogam közé akadva nem.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, mosolygok, hogy a semmim vitatkoztok! Igazat adok annak, hogy jó így is, meg úgy is. Igaz ebben az évezredben már nem nagyon találkozik az ember a szőrős verzióval, s én is jobban szeretem a megcsupaszított női teste. Azonban ki mit fogad el, mi tetszik neki. A legjobb az, ha már az első kicsomagoláskor nincsen egy szál szőr sem, de 1-2 alkalomnyi türelmi időt adhat az ember ( évek óta borotválom én is, így elvárhatom a másiktól, hogy csupaszon legyen ! :)) ). A volt páromnál a végleges szőrtelenítést is megjátszottuk! Nagyon sima lett a végeredménye!! Figyelmébe ajánlom mindenkinek!!
eléggé primitív hozzáállás hogy akinek szőrös annak még tetűvel is telelehet kedves béta 8417 bár nekem is a sima szőrnélküli jön be. A hosszú hajú emberek sem hiszem hogy bogarakat cipelnének a fejükön.
a szőrösség egyben igénytelenséget, ápolatlanságot jelent nálad? te a hajadat is leborotváltad, mert különben tele lenne tetűvel?
Itt van még egy
![](http://media.proxnet.hu/upload/20070129/21585033626.jpeg)
akármennyi szőrt le lehet borotválni,úgyh. felesleges összehasonlítani---de van hasonló topic' is
Ohhhhh. Van amikor beindító egy szőrös láb vagy punci. De az is csak mértékkel!
Hogy lehet az, hogy valakinek ez tetszen?
Tel lehet még tetűvel is.
Fúj!
Nézegessétek csak:
Tel lehet még tetűvel is.
Fúj!
Nézegessétek csak:
![](http://media.proxnet.hu/upload/20070126/11345541371.jpeg)
A non csak a fejen legyen !! esteleg egy kis csikban oda lent!!tobb nem
A bozontos pina jon be nekem foleg ha a no sotet haju.
Nagyon szép tud lenni egy fazonra igazitott szörös punci , meg egy faszomra igazitott szörtelen is!!
engem néha felizgat a szőrös pina... de a legjobb a leborotvált, csupasz punci :D mikor szép rózsaszín, és jó nedves