16 évesen megdugtam volna a krumplit is ha nem gurul el. Abban az időben még nem volt divat a kopasz pina, meg ez a pedofil szőrtelenség.
(Ez egy válasz káró üzenetére (2021. 12. 30. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem attól lankad le.
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 12. 30. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 30. csütörtök 13:45
A 70-es évek végén középiskolás tanárnőnek segítettünk balatonon , Mikor kijött bikiniben a bugyiból kilógott a pinaszőr azonnal fel állt a farkam.
A 70-es évek végén középiskolás tanárnőnek segítettünk balatonon , Mikor kijött bikiniben a bugyiból kilógott a pinaszőr azonnal fel állt a farkam.
(Ez egy válasz temi üzenetére (2021. 12. 29. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 29. szerda 11:51
Imádom a szőrös puncit, sokkal izgatóbb mint a csupasz. A popsi is lehet szőrös úgy is nagyon izgató. Ha a bugyi vagy fürdőruha alól kitüremkedik a szőr attól már totál begerjedek. Párom sajnos inkább a fazon híve, de a kedvemért néha meghagyja teljes pompájában. Szőrös hónalj nem zavar, de a szőrös lábat nem szeretem.
Igazad van.
(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2021. 12. 30. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 30. csütörtök 09:12
Nagyon izgatónak tartom, amikor a bikini átlátszó lesz a víz hatására és a punci fazonosan vagy szőrösen láthatóvá válik, csupaszon annyira nem izgató......
Nagyon izgatónak tartom, amikor a bikini átlátszó lesz a víz hatására és a punci fazonosan vagy szőrösen láthatóvá válik, csupaszon annyira nem izgató......
Maximálisan egyetértek!
(Ez egy válasz temi üzenetére (2021. 12. 29. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 29. szerda 11:51
Imádom a szőrös puncit, sokkal izgatóbb mint a csupasz. A popsi is lehet szőrös úgy is nagyon izgató. Ha a bugyi vagy fürdőruha alól kitüremkedik a szőr attól már totál begerjedek. Párom sajnos inkább a fazon híve, de a kedvemért néha meghagyja teljes pompájában. Szőrös hónalj nem zavar, de a szőrös lábat nem szeretem.
Posija is nagyon izgató, de szívesen látnék a szőrös puncijáról képeket. Totál felizgulok az ilyen puncik látványától.
(Ez egy válasz gubanc22 üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 24. vasárnap 22:45
A páromnak most szörös a puncija.... van akit izgat??? Szívesen küldünk képet róla... meg is mondatod milyen képet látnál róla szivesen ,és olyat küldünk....
Szőrös hónalj is nagyon izgató!
Üdv!
Én kíváncsi lennék rá! Már a segge is csodás! (Ez egy válasz gubanc22 üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kíváncsi lennék rá! Már a segge is csodás! (Ez egy válasz gubanc22 üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
A páromnak most szörös a puncija.... van akit izgat??? Szívesen küldünk képet róla... meg is mondatod milyen képet látnál róla szivesen ,és olyat küldünk....
Én is mindig ezt figyelem!
(Ez egy válasz SexFan üzenetére (2021. 12. 26. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2021. 12. 26. vasárnap 14:23
Engem akkor izgat fel igazán ,mikor a strandon a fürdőbugyi szélén kilátszik a szőr, na attól nagyon begerjedek!
Én is így vagyok ezzel! A pinája legyen szőrös (pici a popi-lyuk körül is), ha a hónalja is az azt se bánom, ámbár máshol inkább ne legyen szőrös pl. láb!
(Ez egy válasz hairmania81 üzenetére (2021. 12. 24. péntek 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 24. péntek 23:31
Én nagyon szeretem a szőrös lányokat!
Imádom, ha szőrös, selymes egy punci, imádom, ha a popsi körül is van szőr, sőt a szőrös hónalj se zavar!
Csak sajnos mostanában nem "ez a divat"!
De szerintem vagyunk még így egy páran ezzel!
Imádom, ha szőrös, selymes egy punci, imádom, ha a popsi körül is van szőr, sőt a szőrös hónalj se zavar!
Osztom a véleményed!
(Ez egy válasz SexFan üzenetére (2021. 12. 26. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 26. vasárnap 14:23
Engem akkor izgat fel igazán ,mikor a strandon a fürdőbugyi szélén kilátszik a szőr, na attól nagyon begerjedek!
Én nagyon szeretem a szőrös lányokat!
Mármint a pina legyen szőrös!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 27. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4304862)
2021. 01. 27. szerda 20:47
Csak a természetes bunda!
Csak a természetes bunda!
A full szőrös nem szép, nem szexi. Elsősorban a fazonos tetszik, vagy csupi
Nagyon finom puncid lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 13. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2317382)
2020. 09. 13. vasárnap 11:03
Én nagyon sokáig gyantáztattam de annyira érzékeny a bőröm,hogy valahányszor amikor nőtt vissza kipattogott meg begyulladt a bőröm.Az utolsó alkalommal a sebésznek kellett felnyitni egy tojás nagyságú gennyes szőrtüszőgyuladást.Ez kb.5 éve volt.Azóta csak igazítani szoktam mert senkinek nem kívánom azt a kínt meg azt,hogy egy sebész drain csőt vezessen a puncijába amit én akkor átéltem.De szerencsére akik bejutnak a lábam közé azoknak igy tetszik ahogy van.
Nekem jöhet! Írtam!
(Ez egy válasz gubanc22 üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)