Szeretnèk egy szörös pinàt kènyesztetni
Minden csajomat visszaszoktattam a szőrösre!
Nem fazonosra, hanem rendesen természetesre!
Nem fazonosra, hanem rendesen természetesre!
Osztom a véleményedet, a természetes az igazi. Igaz a párom strandszezonban leborotválja, most éppen kopasz, de nem baj mert így is nagyon tetszik.
(Ez egy válasz tbbela üzenetére (2020. 05. 22. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ugy jó a punci ha szőrős ,azért természetes
A punci is úgy jó, ha természetes, tehát szőrös.
Ez nagyon ízléses így, de ez is igazítva van
(Ez egy válasz chatszex velem üzenetére (2020. 03. 14. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 14. szombat 17:20
Nekem is a "gyengém" a szép szőrös punci, nincs ia annál jobb (legalábbis nekem)
Mondjuk egy ilyen
Mondjuk egy ilyen
![worship](images/smilies/worship.gif)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](https://alb-hp.hellcdn.net/sources/11000/11849/10168918.jpg)
De jó lenne végre egy igazi szőrös borotválatlan punci..
![smile](images/smilies/smile.gif)
Gyönyörű!
Szőrös pina #1!
Szép bozontos az igazi! (Ez egy válasz chatszex velem üzenetére (2020. 03. 14. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szőrös pina #1!
Szép bozontos az igazi! (Ez egy válasz chatszex velem üzenetére (2020. 03. 14. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 14. szombat 17:20
Nekem is a "gyengém" a szép szőrös punci, nincs ia annál jobb (legalábbis nekem)
Mondjuk egy ilyen
Mondjuk egy ilyen
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](https://alb-hp.hellcdn.net/sources/11000/11849/10168918.jpg)
Mondjuk egy ilyen
Mondjuk egy ilyen
Semmit nem vesz el az élvezetből ha valaki szőrös odalent. Még természetesebb, szexisebb, nőiesebb szerintem. Az is adhat újat, illatok, érzékelés terén.
A full szőrös nem szexi. Az ízléses fazonos pina a legjobb. Egy kis csík, V betű, szivecske. Háromszög, stb. A dzsungelt nem szeretem, annál még a csupasz is szexibb
a legjobb
Imadom a szőrős pinat
Én szerettem csupaszon és bundásan is
Szerintem az alul csupasz felül mintás a legesztétikusabb, nyáron nudiszezonban ilyen van a páromnak, de imádom a tök csupaszt is, és a bundás is izgató így nálunk változatos a frizura
Régen a csupasztól idegenkedett, most meg a nagyon szőrös nem tetszik neki.
Az igazi pina az szörös!!! ......a csupasz az gyerekes ....nem vagyok én pedofil
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Legjobb a szőrös punci!!
imádom a szőrős puncit ,szivesen kényesztetném ,
Valamelyest igazad van, hogy kicsit divat néhány embernek, vagy inkább a Nagy-kollektív tudatnak... De már kb. 4 éve jön vissza a "divatba", hogy ezekkel a populáris paradigmákkal szóljak...
De vagyunk páran, akik divattól függetlenül a szőrös picsát szeretjük! (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
De vagyunk páran, akik divattól függetlenül a szőrös picsát szeretjük! (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 19:53
Meglátásom szerint ez a kérdés olyan tipikus "trendi" izé... Most valamiért a csupasz az igazi, majd aztán jó néhány év múlva mindenki "hirtelen" átbillen a természetesbe (mondván legyünk "tök ződek", hiszen a borotválás erősen környezetszennyező, stb....). Szóval nem kell(ene) mindenkinek mindig felülni a "valakik" által diktált divat vonatra. Mindenesetre ez az egyszerű téma is jóval bonyolultabb, mint aminek látszik (szociológiai és egyéb szempontokból nézve...)
Meglátásom szerint ez a kérdés olyan tipikus "trendi" izé... Most valamiért a csupasz az igazi, majd aztán jó néhány év múlva mindenki "hirtelen" átbillen a természetesbe (mondván legyünk "tök ződek", hiszen a borotválás erősen környezetszennyező, stb....). Szóval nem kell(ene) mindenkinek mindig felülni a "valakik" által diktált divat vonatra. Mindenesetre ez az egyszerű téma is jóval bonyolultabb, mint aminek látszik (szociológiai és egyéb szempontokból nézve...)
Köszönöm a szavaidat!
(Ez egy válasz Oreglali üzenetére (2019. 12. 11. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 08:09
Lehet ezen még hosszasan vitázni, a lényeg, hogy ez ízlés dolga.
Elég sértő ismeretlenül igénytelennek nevezni azt, aki a természetest szereti.
Mi sem állítjuk, hogy a csupasz imádók mind pedofilok...
Elég sértő ismeretlenül igénytelennek nevezni azt, aki a természetest szereti.
Mi sem állítjuk, hogy a csupasz imádók mind pedofilok...