Istennő lehetsz!
A szőrös pina az igazi pina, a többi csak kifogás!
ki ne találja valaki, hogy azért lehet büdös, meg gusztustalan, mert szőrös! A szőr-nélküli is lehet büdös és alapból is gusztustalan!
Azt, hogy a pinának milyen a higiéniája azt nem a szőrzet határozza meg, hanem a hordozó!
Én még a seggét is kinyalom és még soha nem került "úgy" szőr a számba!
Aki meg nem tud szőrös picsát nyalni azt csak sajnálni tudom! Ez is csak egy indok a sokból, hogy eltereljék a szót a látens pedofilitásukról!
Amúgy meg a nőkkel jóban kell lenni, mert náluk van az összes pina!
Meg amúgy is a nő egy alattomos lény, mert alattomos ránőtt a pinára! :P (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 13. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A szőrös pina az igazi pina, a többi csak kifogás!
ki ne találja valaki, hogy azért lehet büdös, meg gusztustalan, mert szőrös! A szőr-nélküli is lehet büdös és alapból is gusztustalan!
Azt, hogy a pinának milyen a higiéniája azt nem a szőrzet határozza meg, hanem a hordozó!
Én még a seggét is kinyalom és még soha nem került "úgy" szőr a számba!
Aki meg nem tud szőrös picsát nyalni azt csak sajnálni tudom! Ez is csak egy indok a sokból, hogy eltereljék a szót a látens pedofilitásukról!
Amúgy meg a nőkkel jóban kell lenni, mert náluk van az összes pina!
Meg amúgy is a nő egy alattomos lény, mert alattomos ránőtt a pinára! :P (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 13. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2018. 12. 13. csütörtök 15:43
Mikor lekerült eddig rollam a bugyi senki nem mondta , hogy húzzam vissza mert szőrös a pinám.
Fazonos. Bár az is kérdéses,hogy melyik testrészre gondolt.
En azt szeretem ha a punci maga meztelen, de elol van kis fazon. Valoszinuleg azert szeretem igy, mert imadom az oralis szexet, de nem szeretem ha szor meg a fogam koze.
Soknak mégis csak a kislányos az ami tetszik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 13. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3925392)
2018. 12. 13. csütörtök 15:54
az a igazi a szörös sokal izgatob mint a borotvált
az a igazi a szörös sokal izgatob mint a borotvált
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 13. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2018. 12. 13. csütörtök 15:43
Mikor lekerült eddig rollam a bugyi senki nem mondta , hogy húzzam vissza mert szőrös a pinám.
Előfordult,először megijedtem mert a lába olyan szőrös volt mint az alkarom.De így az idők távlatából nem zavart.Szép vonzó nő volt.
A fazonos pina a tuti
Én a változstosdágot szeretem. Néha szőrős, néha fazon és olykor csupasz.
imádom a szőrős puncit szivesen nyalnám
A legjobb a szőrös punci èn sem tudok betelni páromèval!
(Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2018. 09. 11. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én nejem fazonos pinájával nem tudok betelni
Ez jól megfogalmaztad.
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2018. 07. 25. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 25. szerda 15:26
Igazad van! Itt sokan csak elméletben szexelnek és kamaszkori vágyaikt próbálják megélni! Nem a szőr, vagy hiánya teszi, a pinát kívánatossá!!! Aki szereti orálisan kielégíteni, a párját sokszor megküzd, a szőrrel, a nyelve alatt: (én is) mióta divat lett, a szőrtelen punci, teljesen át tudom adni magam, a nyalás élvezetének. Szerintem, a nőnek is felszabadultabb érzés, mert nem kell attól ilyenkor nyáron rettegnie, hogy_egy órája fürödtem, de nagyon meleg van, még mindig illatos vagyok? Volt olyan őserdővel megáldott barátnőm, aki állandóan mosta magát és mégis a bunda enyhén pisi szagú volt.
Teljesen egyetértek a leírtakkal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 24. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3240642)
2018. 07. 24. kedd 21:10
Ilyen egy igazi férfi kívánalma!
Csakis a szőrös punci az igazi. A nagy dzsungel már kicsit gáz, de az enyhén szőrös a csúcs. Páromé is ilyen és gyönyörű, nem lehet betelni vele. Az eddigi partnerei mind dicsérték és nagyon élvezték.
szőrős pinával rendelkező hőlgyet keresek
szőrős puncis lány nőt aszonyt kényesztetnék
Ha a szőr a puncira vonatkozik, az számomra nagyon bejövős!
(Jó lenne már találni egy ilyen lányt, hölgyet esetleg asszonyt, de talán majd egyszer...)
(Jó lenne már találni egy ilyen lányt, hölgyet esetleg asszonyt, de talán majd egyszer...)
szőrős puncit kényesztetnék
szőrős puncit kényesztetnék ,nem baj ha telt vagy