Sziasztok nem tudunk belsö üzenetet irni ! ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 25. szombat 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 08. 25. szombat 11:00
Úgy néz ki, hogy ezeken a nehézségeken már túl vagyunk. Van hat pár, akiket nagyon komolyan érdekel, kettő le- vagy kikopott, mert semmire sem reagálnak, van egy új pár, akik képet küldtek már, de nagyon távolságtartóan fogalmaztak a bulival kapcsolatban.
Ahogy a mondás tartja: nyugtával dicsérd... Remélem összejön.
![finom](images/smilies/finom.gif)
Úgy néz ki, hogy ezeken a nehézségeken már túl vagyunk. Van hat pár, akiket nagyon komolyan érdekel, kettő le- vagy kikopott, mert semmire sem reagálnak, van egy új pár, akik képet küldtek már, de nagyon távolságtartóan fogalmaztak a bulival kapcsolatban.
Szerencsére nekünk van egy állandó barátunk így ez nem gond,de tényleg amikor több fiús felállást akartunk nem volt egyszerű sok az ígérgetés aztán meg jönnek a kifogások. Most ott tarunk inkább lemegyünk sw-be ott meg úgyis mindenki arra panaszkodik sok a fiú de nekünk pont az kell
![smile](images/smilies/smile.gif)
....ismerős a történet....
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Két párt is nehezen lehet összehozni, nem hogy kettőnél többet... Van egy alapvető bizalmatlanság a másikkal szemben még ha nem kamus akkor is.
Egyszer majdnem összejött egy nyolcas fogat, de csak négyes lett belőle. Igaz nem panaszkodom, mert egy fergeteges paty lett belőle, ami másnap délig tartott. Az után volt egy hatos, ami annyira nem volt fergeteges, de nem rossz az sem. Volt még más felállás is, de most arról itt nem írok.
Egyszer majdnem összejött egy nyolcas fogat, de csak négyes lett belőle. Igaz nem panaszkodom, mert egy fergeteges paty lett belőle, ami másnap délig tartott. Az után volt egy hatos, ami annyira nem volt fergeteges, de nem rossz az sem. Volt még más felállás is, de most arról itt nem írok.
Mondhatnám azt is, hogy szinte lehetetlen összehozni! Egyszer volt egy lány, ki nagyon szeretett vonlna egy több férfis partit. Felvállaltam ,hogy megszervezem, gondoltam ennél egyszerűbb dolog nem lehet! Tévedtem! Egy hét folyamatos ismerkedés után sem tudtam rábírni senkit a találkozásra! Legalább száz férfinek írtam, hogy mit szólna egy többeshez! Vagy nem válaszoltak vagy a legkülönb átlátszó kifogásokkal bújtak ki a lehetőség elől! Feladtam! Többet ilyenbe nem fogok bele!
Mozgolódókból nincs hiány, de hogy hányan lesznek azok, akik eljönnek....?
Majd szeptemberben irigykedj!!
akkor lesz a buli
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 07. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
![alien2](images/smilies/alien2.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Törölt felhasználó (842953)
2012. 08. 07. kedd 08:21
irigyelek most titeket !
irigyelek most titeket !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 06. hétfő 23:04
Összejött a dolog
Nagyon jó volt a buli, de a résztvevők száma nem volt lényegesen több, mint egy sima négyes... hatan voltunk.
Klassz lenne ha még jelentkeznének párok. Az olyan vicces, amikor bemutatkozol egy lánynak és tíz perc múlva már a farkad a szájában van.
![circling](images/smilies/circling.gif)
Nagyon jó volt a buli, de a résztvevők száma nem volt lényegesen több, mint egy sima négyes... hatan voltunk.
![bohoc](images/smilies/bohoc.gif)
Klassz lenne ha még jelentkeznének párok. Az olyan vicces, amikor bemutatkozol egy lánynak és tíz perc múlva már a farkad a szájában van.
Összejött a dolog
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2012. 05. 28. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
![bohoc](images/smilies/bohoc.gif)
2012. 05. 28. hétfő 07:39
Igen tudjuk, hogy miről beszéltek. Sajnos a swinger klub tányleg nem olyan meghitt. Reméljük sikerül összehoznotok azt a bulit. Sok sikert hozzá.
Igen tudjuk, hogy miről beszéltek. Sajnos a swinger klub tányleg nem olyan meghitt. Reméljük sikerül összehoznotok azt a bulit. Sok sikert hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 27. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 27. vasárnap 19:43
Igazad van!
Sőt mi magunk is azért szoktunk vissza a swinger klubokba, mert már arra sem volt időnk, hogy egy beszélgetésre elmenjünk szimpatikusnak látszó párokkal.
De a swinger klubban nem olyan meghitt a dolog. Nincs az, hogy ott alszunk vagy itt aludjanak és aztán még másnap reggel egy utolsó menet... Érted ugye?
Mi most írtunk pár rég elfeledett barátunknak, hátha összejön egy gruppen-buli.
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
Sőt mi magunk is azért szoktunk vissza a swinger klubokba, mert már arra sem volt időnk, hogy egy beszélgetésre elmenjünk szimpatikusnak látszó párokkal.
De a swinger klubban nem olyan meghitt a dolog. Nincs az, hogy ott alszunk vagy itt aludjanak és aztán még másnap reggel egy utolsó menet... Érted ugye?
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Igazad van!
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2012. 05. 24. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 24. csütörtök 16:25
Sziasztok!
A mi tapasztalatunk az, hogy egy párral is nehéz megismerkedn. Így szerintünk ilyen társaságot összehozni szinte lehetetlen. Nagyobb esélyetek van, ha swinger klubban ismerkedtek meg párokkal akikkel utána is tartjátok a kapcsolatot. Belőlük talán lehet szervezni egy ilyen bulit.
A mi tapasztalatunk az, hogy egy párral is nehéz megismerkedn. Így szerintünk ilyen társaságot összehozni szinte lehetetlen. Nagyobb esélyetek van, ha swinger klubban ismerkedtek meg párokkal akikkel utána is tartjátok a kapcsolatot. Belőlük talán lehet szervezni egy ilyen bulit.
Hétvégére keresünk bulizni szeretö és tudo párt,a buli vége felé elkezdeni sexelni közösen és folyni árral
Bács kiskun megye..nyaralóban lennék...közel disco stb... valakik????
Sziasztok!
A mi tapasztalatunk az, hogy egy párral is nehéz megismerkedn. Így szerintünk ilyen társaságot összehozni szinte lehetetlen. Nagyobb esélyetek van, ha swinger klubban ismerkedtek meg párokkal akikkel utána is tartjátok a kapcsolatot. Belőlük talán lehet szervezni egy ilyen bulit. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 23. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A mi tapasztalatunk az, hogy egy párral is nehéz megismerkedn. Így szerintünk ilyen társaságot összehozni szinte lehetetlen. Nagyobb esélyetek van, ha swinger klubban ismerkedtek meg párokkal akikkel utána is tartjátok a kapcsolatot. Belőlük talán lehet szervezni egy ilyen bulit. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 23. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 23. szerda 21:07
Szokott valaki még otthon szervezni csoportosszex bulit?
Mi szilveszterkor meghivattuk magunkat egy társasághoz, ahol állítólag nagyon sokat nyomják gruppenben a házibulikon (negatív reklám: itt hirdettek
), de szilveszterkor be voltak sza... nem, nem be voltak...ijedve és hajnali kettőig, amíg meg nem untuk őket csak mi ketten keféltünk az emeleten.
Szörnyen unalmas buli volt!
Mi most megpróbálunk összehozni egyet. Nem könnyű, mert természetesen nincs annyi ismerős pár, akiket csak körbe telefonáljunk és tutira ismerik egymást és benne vannak a jóban. Az egymást nem ismerő emberek, meg nem biztos, hogy fel fognak oldódni...
Ha valakinek vannak jó tapasztalatai, 5letei, kérem ossza meg, tegye közkinccsé! Előre is köszönöm!
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Mi szilveszterkor meghivattuk magunkat egy társasághoz, ahol állítólag nagyon sokat nyomják gruppenben a házibulikon (negatív reklám: itt hirdettek
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
![kocsog](images/smilies/kocsog.gif)
Mi most megpróbálunk összehozni egyet. Nem könnyű, mert természetesen nincs annyi ismerős pár, akiket csak körbe telefonáljunk és tutira ismerik egymást és benne vannak a jóban. Az egymást nem ismerő emberek, meg nem biztos, hogy fel fognak oldódni...
![confused](images/smilies/confused.gif)
Ha valakinek vannak jó tapasztalatai, 5letei, kérem ossza meg, tegye közkinccsé! Előre is köszönöm!
![worship](images/smilies/worship.gif)
Szokott valaki még otthon szervezni csoportosszex bulit?
), de szilveszterkor be voltak sza... nem, nem be voltak...ijedve és hajnali kettőig, amíg meg nem untuk őket csak mi ketten keféltünk az emeleten.
Szörnyen unalmas buli volt!
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
![kocsog](images/smilies/kocsog.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
2x2? Esetleg lehet egy kicsit több?!
szia Fióna!
én szívesen felveszem nektek
írj ide: mikorhol@freemail.hu (Ez egy válasz Fiona26 üzenetére (2010. 08. 04. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
én szívesen felveszem nektek
![smile](images/smilies/smile.gif)
írj ide: mikorhol@freemail.hu (Ez egy válasz Fiona26 üzenetére (2010. 08. 04. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 04. szerda 11:34
Sziasztok!
Mi szeretnénk felvenni a szeretkezésünk otthon videóra, és ehhez keresünk egy 3. személyt aki felvenné. Úgy mégis izgalmasabb és a minőség is jobb lenne. Nem tudom, hogy egyáltalán jó helyen teszem e fel a kérdést. Még új vagyok itt, nézzétek el nekem. Ha estelg nem itt, akkor hol találhatnánk erre jelentkezőt?Budapestiek vagyunk. Köszönjük szépen a segítséget előre is. Persze ha megvan a szimpáta akkor a 3. személy be is szállhat.
Mi szeretnénk felvenni a szeretkezésünk otthon videóra, és ehhez keresünk egy 3. személyt aki felvenné. Úgy mégis izgalmasabb és a minőség is jobb lenne. Nem tudom, hogy egyáltalán jó helyen teszem e fel a kérdést. Még új vagyok itt, nézzétek el nekem. Ha estelg nem itt, akkor hol találhatnánk erre jelentkezőt?Budapestiek vagyunk. Köszönjük szépen a segítséget előre is. Persze ha megvan a szimpáta akkor a 3. személy be is szállhat.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Szia! Eddig rosz helyen kerestél pasit, de ha téleg ki akatod probálni el kell meni egy swinger clubba olyan ismerössel kiben meg bízol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 14. vasárnap 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Törölt felhasználó (465893)
2011. 08. 14. vasárnap 10:01
Az a baj, hogy eddig mind olyan pasira futottam, akik konzervativabbak voltak és nem tetszettek nekik az ötleteim. :(
Szia ! Mesélsz nekem erröl, lehet hogy engem érdekelnének az ötlateid...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 14. vasárnap 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2011. 08. 14. vasárnap 10:01
Az a baj, hogy eddig mind olyan pasira futottam, akik konzervativabbak voltak és nem tetszettek nekik az ötleteim. :(
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 08. 12. péntek 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 12. péntek 15:49
...óvatosan és félre, nehogy megsértsek bárkit is kérdezném MercurialVapor fórumtársnőtől, ha izgatja az, hogy milyen lehet még egy lánnyal, vagy ha két férfi is döngetné, sőt írt a nimfománia rovatba is.... akkor miért nem teszel valamit a vágyaid eléréséért? Ezek a dolgok nem repülnek be az ablakon, elébe kell menni értük!