apáááám, nagyon durva...No Problem ...
(Ez egy válasz protein üzenetére (2009. 10. 12. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 12. hétfő 22:31
Nem fért ki több-folyt köv: Szóval NO problem. Ennyi volt a hozzá fűzni valója.Megmosta,lehúzta a lepedőt és mintha misem történt volna folytatták.Tolták még 1-2 órát,aztán összekapartuk magunkat és visszamentünk az apartmanunkba,hiszen már hajnalodott.Másnap fogtuk fel józanul mi is történt előző este.Esti sétából ingyen pia,hugyozásból szopás-szopásból partybaszás-fényképezés-Beszarás Szó szerint hát ennyi...
Na az itteni sztorik közül kellene egyet-kettőt feltenni a torte-net oldalra a sok silány-hitvány, siralmasan gyenge sztori helyett.
Nem fért ki több-folyt köv: Szóval NO problem. Ennyi volt a hozzá fűzni valója.Megmosta,lehúzta a lepedőt és mintha misem történt volna folytatták.Tolták még 1-2 órát,aztán összekapartuk magunkat és visszamentünk az apartmanunkba,hiszen már hajnalodott.Másnap fogtuk fel józanul mi is történt előző este.Esti sétából ingyen pia,hugyozásból szopás-szopásból partybaszás-fényképezés-Beszarás Szó szerint hát ennyi...
Elmesélek egy történetet a sok gruppen közül.2005 vagy 2006 ban történt.Júniusban ismét Görögországba mentünk nyaralni,azon belül is Corfura - Sidari városába.Már 8. alkalommal voltunk , eltudjátok képzelni mennyire jó hely. Aki nem volt még másolja be ezt a linket: http://www.youtube.com/watch?v=2yvywMigrXM Na szóval, Mark barátom,Dani barátom, én ,és az akkori csajom útra keltünk(repülő vitt Nagyon jól éreztük magunkat.A gyros-os pali már előre köszönt-meg a quad kölcsönzős is annyit járunk oda Ezt nem szabad kihagyni ha ott jártok: three little pigs étterem,minden este ilyen műsor van: http://www.youtube.com/watch?v=KwzXNbCkv8I Na szóval jól éreztük magunkat, én mondjuk nem tudtam csajozni mert nekem jött a párom is,de szeretik ott a kigyúrt pasikat ..Az elkövetkező hét a gyrosrol-a quadrol-a fürdésről,a bulizásról és a pecázásról szolt.Utolsó előtti napon már az összes euronkat elköltöttük ezért csak egy esti sétára mentünk.Este is hatalmas élet van a tengerparti utcán,mindehol bárok-pub-ok,szol a zene.bulizik mindenki.A Shakers bárbol kijön egy 30-as angol csaj (a szebbik fajtából) egyenesen hozzánk ,és szol hogy csatlakozzunk hozzájuk, meghív minket egy italra.Beültünk hozzájuk.Hárman voltak, ez a 30-as csaj,a nevére nem emlékszem,egy 45 ös-detto mint Biró Ica(álló bimbó-neccharisnya)a neve Canon,és egy harmadik csaj, egy átlagos 35 ös.Beszélgettünk közben folyamatosan rendelték a piákat.Kiderült hogy mindhárman ápolónők egy Londoni kórházban.Angolul teljesen alapszinten beszélünk,de a sok pia hatására úgy éreztük mintha felsőfokunk lenne Közben magyarul ez a két barom(Dani-Mark) azon vitatkoztak hogy ki bassza meg a Bíró Icát (Canont)Én meg már az asztal alatt sirtam a röhögéstől.Közben meg a 30as csaj gátlástalanul fogdosott mindhármunkat. Szerencsére a csajom nem volt féltékeny.a lényeg a lényeg,mondták hogy itt laknak egy szállodában a tengerparton,és ott is van a szállodának saját Pub-ja,menjünk oda.Menjünk...Átsétáltunk,ott is iszogattunk,egyszer csak Dani elmegy a mosdóba,Canon utána megy.Jön vissza Dani barátom-mondja hugyozni akart de bekapta a az Ica a faszát )Kész-visitottunk A csaj is levágta miről beszélünk,de még el sem pirult.Következő,felhívtak a szobájukba.Felmentünk,alighogy beléptünk a szobába Mark megfogta Ica seggét,minden mindegy alapon.Nem akart lecsúszni a buliról ő sem.És ami ez után jött....Láttam már 1-2 dolgot,meg át is éltem de ez...Szóval mi a csajommal a sok alkohol hatására ledöltünk az ágyra és csak röhögtünk, néztünk ki a fejünkből. Ez a két perverz meg egyszerre ráment a Canonra.Hagyta magát-szopatták baszták nyalták felváltva,forgolódtak rajta.A 30as csaj nem szált be,ő fényképezte őket. Ilyet????(a 3.csaj szintén kábultan elterült mellénk az ágyra) Kitalálták az okos fejükkel hogy szendvicsbe basszák az Icát.Szerintetek??? Részégen-síkositás nélkül-beöntés nélkül????Igen,nem szép ilyet leírni de beszart Erre Dani is rájött de csak ennyit mondott NO PROBLEM!folyt
Régen,kb. 8 éve kezdődött...Internetünk még nem volt, ezért a txt oldalán keresgéltünk párommal hasonló érdeklődésű párokat.Sikerült is, csak sajna a távolság "győzött", de az az egyszeri alkalom örök, szép emlék marad.Kicsit később egy este a régi barátnőm eljött hozzánk(párja éjszakás volt),ittunk és beszélgettünk mindenről, egy idő múlva azt vettük észre, hogy egymást simogatjuk és a férjem nagy érdeklődéssel figyel bennünket. Hihetetlen nagyot szexeltünk amiben minden benne volt,az egyik élvezést követte a másik...
Megbeszéltük,hogy ez hármunk titka marad és mikor lehetőség lesz rá megismételjük. Később mégis elmondta a barátnőm a párjának, aki habozás nélkül kérte, hogy folytassuk ezt négyesben.Élményeink ezután még gazdagodtak. Az évek során részem/ünkről néhány "kilengés" volt,/ van/,de valahogy mégis újra és újra visszatalálunk egymásra.Az elmúlt 1 évben valahogy semmi nem történt ezért elkezdtünk újra keresgélni, kissebb nagyobb sikerekkel. Párommal közös véleményünk, hogy az életet élni és élvezni kell!!!
Megbeszéltük,hogy ez hármunk titka marad és mikor lehetőség lesz rá megismételjük. Később mégis elmondta a barátnőm a párjának, aki habozás nélkül kérte, hogy folytassuk ezt négyesben.Élményeink ezután még gazdagodtak. Az évek során részem/ünkről néhány "kilengés" volt,/ van/,de valahogy mégis újra és újra visszatalálunk egymásra.Az elmúlt 1 évben valahogy semmi nem történt ezért elkezdtünk újra keresgélni, kissebb nagyobb sikerekkel. Párommal közös véleményünk, hogy az életet élni és élvezni kell!!!
18 voltam, mikor Pestre költöztem. Ki is használtam a kínálkozó lehetőségeket. Egyik este, jöttem az egyik sráctól, akivel csak szex kapcsolatunk volt, mikor a Határ útnál csörgött a telefonom.... egy másik pasi volt, h találkozzunk. Gyorsan leugrottam a metróról (mit veszíthetek alapon) és megvártam, h értem jöjjön. Meglepetésemre nem egyedül volt, de azt hittem, h majd hazamegy a másik srác. Felmentünk a "meghívómhoz" és elkezdtünk iszogatni és dumálni. Egyszer csak csörög a teló és mondja nekem a meghívó, h átjönne pár haverja, ha nem bánom... Nem értettem, h miért lenne baj, és átjöttek. Még több pia, röhögés, duma, majd meghívóm behívott a szobába. Egyértelmű volt, h szexelni fogunk.... nem bántam és a többiekkel sem foglalkoztam. Kis idő múlva a szobában megjelent a 4 másik pasi (mindet ismertem persze) és rákérdeztek, h beszállhatnak-e. Ittam, de azért képben voltam és átfutott az agyamon, h valójában tök hülye voltam, h nem jöttem rá a dolgokra, de ha már így alakult, hát jól érzem magam.... Beszálltak.. így 5 pasi kényeztetett. Az 5 pasi igencsak falkának érezte magukat és nagyon kíváncsiak voltak, h mit bírok.... szerencséjükre, vagy szerencsétlenségükre: sokat
Egyszerre 3-an foglalkoztak velem, és volt aki orgazmusból is repetázott. Én szintén nagyon élveztem.
Olyan jól sikerült, h a fiúk még utána is hívogattak egy ideig, vagy bepróbálkoztak, ha elmentem egy meccsükre, de addigra párt találtam és a párom nem túlzottan örült ennek.... így sajnos ez az egy élményem maradt erről, de örülök, h nem maradtam ki belőle!
Egyszerre 3-an foglalkoztak velem, és volt aki orgazmusból is repetázott. Én szintén nagyon élveztem.
Olyan jól sikerült, h a fiúk még utána is hívogattak egy ideig, vagy bepróbálkoztak, ha elmentem egy meccsükre, de addigra párt találtam és a párom nem túlzottan örült ennek.... így sajnos ez az egy élményem maradt erről, de örülök, h nem maradtam ki belőle!
fájdalmas vagy
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 12. 20. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 20. szombat 19:35
szerintem amelyik nő annyira bebaszik hogy nem tud szinte magárol az megérdemli hogy jol szét basszák partyba!
a nappaliban szelídülhetsz de itt ne offolj
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 29. hétfő 21:21
Jah, és ha van "charlotte&MmePrune "-s topic?
De MI , ilyen-olyan Medvék, Macik, Mackók, is kérünk egy szelídítős topicot!
De MI , ilyen-olyan Medvék, Macik, Mackók, is kérünk egy szelídítős topicot!
Jah, és ha van "charlotte&MmePrune "-s topic?
De MI , ilyen-olyan Medvék, Macik, Mackók, is kérünk egy szelídítős topicot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
De MI , ilyen-olyan Medvék, Macik, Mackók, is kérünk egy szelídítős topicot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 29. hétfő 20:54
édes szívem nyissak neked egy ajnározó topicot?
szerinted az kell egy topicba, hogy minden 3. hsz ez legyen: király...de jók vagytok...szuper..csak így tovább???
pillanatok alatt szétesne az egész téma
jah..és ha az adminokkal van bajod, akkor a moderátor fogadóba írj
szerinted az kell egy topicba, hogy minden 3. hsz ez legyen: király...de jók vagytok...szuper..csak így tovább???
jah..és ha az adminokkal van bajod, akkor a moderátor fogadóba írj
édes szívem nyissak neked egy ajnározó topicot?
jah..és ha az adminokkal van bajod, akkor a moderátor fogadóba írj (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
jah..és ha az adminokkal van bajod, akkor a moderátor fogadóba írj (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 12. 29. hétfő 20:23
Végre egyszer nem kritizálnak, hanem dicsérnek és akkor meg az Admin hurrogja le őket...
Nézzenek oda!
Bezzeg amikor elküldött mindenki a fenébe... még akkor is én kaptam a tiltást.
Csak tessék dicsérni minket! Egyébként Petráék nagy videózosok és remélem legközelebb tényleg lesz filmezés is.
Nézzenek oda!
Csak tessék dicsérni minket! Egyébként Petráék nagy videózosok és remélem legközelebb tényleg lesz filmezés is.
Végre egyszer nem kritizálnak, hanem dicsérnek és akkor meg az Admin hurrogja le őket...
Nézzenek oda!
Nézzenek oda!
aki ide benéz, az mind szívesen olvas..és tamasesandreanak nem kell külön bíztatás...engedjétek meg, hogy dorgáljak kicsit..ne arról szóljon már a topic, hogy énisénisénisénis, hanem a történetekről
takarítani fogok
takarítani fogok
Ez kemény....lesz folytatás? Több sztori? Szivesen végignéznék egy ilyet vagy felvenném nektek kamerával....... Vagy csatlakoznék a szeretőmmel....hmm?
Egyetértek... én is szívesen olvasnám a folytatást
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 25. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (32295)
2008. 12. 25. csütörtök 19:54
Ez igen, tuti buli lehetett, ha lesz folytatása, szívesen olvasnék róla...
Ez igen, tuti buli lehetett, ha lesz folytatása, szívesen olvasnék róla...
Aaaaa..... isteni lehetett!!!! Gratula nektek! Irigyellek benneteket! Sok hasonló jó szórakozást még!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 25. csütörtök 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 12. 25. csütörtök 00:11
Andi feladata az volt, hogy a teljesen felöltözött WB alsónadrágját (!) vegye le. Izgalmas látvány volt a feleségem, ahogy kicsatol, kigombol, lehúz, majd szájba vesz.... Petrával közösen szopták őt. Nagy látvány volt! Ekkor már persze felborult a játék rend. Petra még tett egy erőtlen próbálkozást a fegyelem fenntartására, de aztán a "torkán akadt a szó", ahogy egy hímtag a szájába nyomult.
Andit utána beleültettük a nappalinkban lógó szex hintába. WB a fejéhez helyezkedett én a lábai közé. Rövid nyalogatás után beléhatoltam, miközben gyönyörködtem drágámban, ahogy szopja WB farkát. Sajnos a fejjel lefelé helyzet, na és a sok bor miatt Andi elszédült és abbahagytuk ezt a játékot.
Petra következett. Feltápászkodtunk a szőnyegről, majd WB nagy szakértelemmel benyúlt a lábai közé és a kis ribanc (Bocsánat Petra, de nálam ez a legdicsérőbb jelző!) minden érintéstől szinte összeesett, annyira élvezte. A hóna alatt megfogtam a melleit, miközben WB a lába között simogatta, így tartottam őt. Egyszer csak hirtelen ötlettel a lábait WB nyakába dobta, majd a combjait lefelé feszítve a medencéjét felnyomta WB szájához, közben hátra hajolt és fejjel lefelé szopni kezdett engem. Andi nagyot nézett, ahogy a fürdőszobából visszatérve Petrát a két fiú között fejjel lefelé lógva találta.
A több órás menet minden eseményét persze nem lehet felidézni (Tényleg, legközelebb egy videokamerát is be kellene állítani! Persze csak az események pontos rögzítése céljából, tudományos érdeklődéstől hajtva.) de a sok közül nekem az volt a csúcs, amikor WB dugta a páromat a szőnyegen, Andi simogatta a saját csiklóját, az élvezettől kifordul a szeme, liheg, zihál, közben Petra a mellét csókolgatja, én meg hátulról dugtam Petrát.
A másik nagy csúcs: Petra WB farkán lovagol, Andi egy felcsatolható műfarokkal keféli a popsiját, Petra pedig csak üvölt, nyüszít a kéjtől.
Jó buli volt! És legközelebb ötösben fogjuk csinálni!!! Vagy ahogy Petra mondta Andinak búcsúzásképpen: "Majd legközelebb jön Karesz is és helyre rak!" Remélem is!!
Januárban folyt. köv.
Andit utána beleültettük a nappalinkban lógó szex hintába. WB a fejéhez helyezkedett én a lábai közé. Rövid nyalogatás után beléhatoltam, miközben gyönyörködtem drágámban, ahogy szopja WB farkát. Sajnos a fejjel lefelé helyzet, na és a sok bor miatt Andi elszédült és abbahagytuk ezt a játékot.
Petra következett. Feltápászkodtunk a szőnyegről, majd WB nagy szakértelemmel benyúlt a lábai közé és a kis ribanc (Bocsánat Petra, de nálam ez a legdicsérőbb jelző!) minden érintéstől szinte összeesett, annyira élvezte. A hóna alatt megfogtam a melleit, miközben WB a lába között simogatta, így tartottam őt. Egyszer csak hirtelen ötlettel a lábait WB nyakába dobta, majd a combjait lefelé feszítve a medencéjét felnyomta WB szájához, közben hátra hajolt és fejjel lefelé szopni kezdett engem. Andi nagyot nézett, ahogy a fürdőszobából visszatérve Petrát a két fiú között fejjel lefelé lógva találta.
A több órás menet minden eseményét persze nem lehet felidézni (Tényleg, legközelebb egy videokamerát is be kellene állítani! Persze csak az események pontos rögzítése céljából, tudományos érdeklődéstől hajtva.) de a sok közül nekem az volt a csúcs, amikor WB dugta a páromat a szőnyegen, Andi simogatta a saját csiklóját, az élvezettől kifordul a szeme, liheg, zihál, közben Petra a mellét csókolgatja, én meg hátulról dugtam Petrát.
A másik nagy csúcs: Petra WB farkán lovagol, Andi egy felcsatolható műfarokkal keféli a popsiját, Petra pedig csak üvölt, nyüszít a kéjtől.
Jó buli volt! És legközelebb ötösben fogjuk csinálni!!! Vagy ahogy Petra mondta Andinak búcsúzásképpen: "Majd legközelebb jön Karesz is és helyre rak!" Remélem is!!
Januárban folyt. köv.
Andi feladata az volt, hogy a teljesen felöltözött WB alsónadrágját (!) vegye le. Izgalmas látvány volt a feleségem, ahogy kicsatol, kigombol, lehúz, majd szájba vesz.... Petrával közösen szopták őt. Nagy látvány volt! Ekkor már persze felborult a játék rend. Petra még tett egy erőtlen próbálkozást a fegyelem fenntartására, de aztán a "torkán akadt a szó", ahogy egy hímtag a szájába nyomult.
Januárban folyt. köv.
Januárban folyt. köv.
Vasárnap este nálunk
Szereplők: Petra, WB Petra szeretője, Andi, a feleségem, Tamás, azaz én és Petra férje, aki nem volt jelen fizikailag, de sokat szó esett róla és nagyon irigylem őt.
Mielőtt teljesen belesüllyedtünk a Karácsony-szellem családias, szemérmes hangulatába Andi mindenképpen akart még egy nagyot hancúrozni valamelyik barátjával és velem. Egy jó férj mindig előzékeny, segíti, támogatja és bátorítja feleségét. Még akkor is ha éppen egy másik fickóval való szexelés a téma. Magamra vállaltam tehát a szervezést. Andi legutolsó és legkedveltebb szeretője -WB- eleinte elutasított, de aztán, hogy-hogy nem csak akadt egy kis ideje megdugni Andit. Meglepetésként az utolsó pillanatban bejelentette, hogy magával hozza a barátnőjét és annak a férjét is.
A szokásos izgalommal készültünk az érkezésükre: "Mit vegyek fel? Ezt már látta rajtam. Az nekem már nem áll jól. Hova tetted a körömlakkomat? Van még egyáltalán óvszerünk??"
Sajnos Petra párja végül nem jött, pedig a leírás alapján pompás hímet vesztett benne a feleségem. (Sebaj Karesz! Legközelebb bepótolod.) Amikor megérkeztek WB arcán a már megszokott kamaszos kajánsággal mutatta be Petrát, aki kicsit félszeg és visszafogott volt. (Ja, akkor még nem tudtam, mi lakik benne.) Csinos, vékony lány, feszes popsival, kicsi ám szép formás cicikkel, barnás, hegyesedős mellbimbóval.
Finom bort hoztak ajándékba, ami pár percre jó beszédtémát jelentett. Andi vacsorával várta őket, ami persze nem sikerült (Naná nem is ott volt az esze, hanem WB méretes farkán.) és ezért kétszer is vennem kellett, hogy bebizonyítsam milyen finom lett. A csajok közben nem spóroltak borral. Ennek ellenére még a vacsora végén sem volt vetkőzős a hangulat. Andinak jutott eszébe egy "Fekete Péter" típusú társas játék, melyben az utolsó mindig levesz egy ruhadarabot.
Az ötlet remek volt. Petrának ugyanis nagyon rossz lapjai voltak. Csakhamar már a harisnyáját lehúztam róla a fogaimmal, a következő leosztásban már párom egyik kerek telt cicije is előbukkant, egyedül WB maradt teljesen felöltözve. A csata annyira egyenlőtlen volt, hogy bevezettük szabályként, hogy akinek már nincs mit levennie "feladatot" kell végrehajtania.
Így sikerült a csajoknak egy kis baráti csókolózásba keveredniük: Petra lévén már félmeztelen - és a bugyiját valamiért még nem akarta levenni- az volt a feladata, hogy Andi másik cicijét vegye elő a szájával. Ő ezt a feladatot úgy vélte megoldottnak, hogy Andi ölébe fészkelődött és csókolózni kezdett vele, miközben a kezével simogatva, dédelgetve előbuktatta Andi hatalmas mellét. (Szerintem ezt a feladatot legközelebb meg kell ismételned!)
Szereplők: Petra, WB Petra szeretője, Andi, a feleségem, Tamás, azaz én és Petra férje, aki nem volt jelen fizikailag, de sokat szó esett róla és nagyon irigylem őt.
Mielőtt teljesen belesüllyedtünk a Karácsony-szellem családias, szemérmes hangulatába Andi mindenképpen akart még egy nagyot hancúrozni valamelyik barátjával és velem. Egy jó férj mindig előzékeny, segíti, támogatja és bátorítja feleségét. Még akkor is ha éppen egy másik fickóval való szexelés a téma. Magamra vállaltam tehát a szervezést. Andi legutolsó és legkedveltebb szeretője -WB- eleinte elutasított, de aztán, hogy-hogy nem csak akadt egy kis ideje megdugni Andit. Meglepetésként az utolsó pillanatban bejelentette, hogy magával hozza a barátnőjét és annak a férjét is.
A szokásos izgalommal készültünk az érkezésükre: "Mit vegyek fel? Ezt már látta rajtam. Az nekem már nem áll jól. Hova tetted a körömlakkomat? Van még egyáltalán óvszerünk??"
Sajnos Petra párja végül nem jött, pedig a leírás alapján pompás hímet vesztett benne a feleségem. (Sebaj Karesz! Legközelebb bepótolod.) Amikor megérkeztek WB arcán a már megszokott kamaszos kajánsággal mutatta be Petrát, aki kicsit félszeg és visszafogott volt. (Ja, akkor még nem tudtam, mi lakik benne.) Csinos, vékony lány, feszes popsival, kicsi ám szép formás cicikkel, barnás, hegyesedős mellbimbóval.
Finom bort hoztak ajándékba, ami pár percre jó beszédtémát jelentett. Andi vacsorával várta őket, ami persze nem sikerült (Naná nem is ott volt az esze, hanem WB méretes farkán.) és ezért kétszer is vennem kellett, hogy bebizonyítsam milyen finom lett. A csajok közben nem spóroltak borral. Ennek ellenére még a vacsora végén sem volt vetkőzős a hangulat. Andinak jutott eszébe egy "Fekete Péter" típusú társas játék, melyben az utolsó mindig levesz egy ruhadarabot.
Az ötlet remek volt. Petrának ugyanis nagyon rossz lapjai voltak. Csakhamar már a harisnyáját lehúztam róla a fogaimmal, a következő leosztásban már párom egyik kerek telt cicije is előbukkant, egyedül WB maradt teljesen felöltözve. A csata annyira egyenlőtlen volt, hogy bevezettük szabályként, hogy akinek már nincs mit levennie "feladatot" kell végrehajtania.
Így sikerült a csajoknak egy kis baráti csókolózásba keveredniük: Petra lévén már félmeztelen - és a bugyiját valamiért még nem akarta levenni- az volt a feladata, hogy Andi másik cicijét vegye elő a szájával. Ő ezt a feladatot úgy vélte megoldottnak, hogy Andi ölébe fészkelődött és csókolózni kezdett vele, miközben a kezével simogatva, dédelgetve előbuktatta Andi hatalmas mellét. (Szerintem ezt a feladatot legközelebb meg kell ismételned!)
Magáról a grupenről csak a saját véleményem vagy élményem tudom leirni:Mint fiú nem voltam 14 barátomnak volt egy nagyon klassz csaja szép nagy cickókkal tudta,hogy tetszik nekem a csaj de a lány se volt szerintem több 13 14 nél mondta dugjuk meg ketten bele is mentem gondoltam csak nem halok meg.Bele tettem el is élveztem de többre számitottam igaz életem első kefélése volt de azért csak zavart,hogy jóformán a cicijét se tudtam megfogni mert azt a haver tartotta végig aztán jött a többi grupen volt szilveszter ami 5 napig tartott 5 fiú 5 lány nos ot volt csere bere mignem megismertem a nagy őt aki a feleségem persze közben megszerettem a nyalást is igy inentől kezdve nincs grupi azt kizártnak tartom,hogy valaki kiveszi a faszát a lányból én meg neki álljak nyalni.Mindenesetre nem itélem ell bele is megyek de a feleségem nem dobnám be igaz ha megpróbálnám biztos kikaparná a szemem.
hahóóó