Sziasztok! Mikorra kerestek?
(Ez egy válasz Kiwi Lotti üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 02. csütörtök 16:42
Sziasztok ! Salzburg környékén keresnénk férfit vagy párt akik benne lennének egy közös kalandba
Ulm-ból indulok Caldenba. Ott fogok ma éjszakázni, vagy nem??? Töltsük együtt az estét, ismerkedjünk barátkozzunk. Nap mint nap járom Németország különböző városait. Ha az autópályától nem vagytok messze, útba estek szóljatok bátran aztán találkozzunk. Nulla, hat, Húsz, kettő, hat, kilenc, négy, hét, három, három. Hívjatok, ha csak beszélni van kedvetek is. Első sorban párok vagy hölgyek. Kortól függetlenül. Üdv: Gabi
Sziasztok , ki lakik innen Svájcban?
sziasztok ludwigshafen környékén keresek aktivat én normál fiu vagyok pasziv 27 éves
Régensburg környékén inkabb az északi oldalon ismerkednék párral hölgyel akár beszélgetés tapasztalatok megosztása miatt is
Sziasztok! Ma Kasseli reptér környékén Caldenba fogok éjszakázni. Környéken hölgy vagy pár? Minden nap Németország különböző városait járom, írjatok, beszéljünk telefonon és találkozzunk! Érezzük jól magunk! Többnyire autópályákon közlekedem, egy kis kitérő valahová nem gond. Üdvözlettel: Gabi
Sziasztok. Lido di jesolo-ban esetleg volna innen valaki?
Hölgy? Pár?
Keddig itt volnék,20/6os intimmel szívesen besegítek
Hölgy? Pár?
Keddig itt volnék,20/6os intimmel szívesen besegítek
Sziasztok.Miamiböl van its valaki?
hali ludwigshafen környékén ismerkednék szeretek szopni dugatni magam joban pasziv vagyok
Női rucist harisnyast sztreccs rucist keresek
Sziasztok ! Salzburg környékén keresnénk férfit vagy párt akik benne lennének egy közös kalandba
Nő vagy pár lopáron?
Valaki bevállalós srác fiús kalandra Freising, München környékén?
Sziasztok! Bayernba csatlakoznák párokhoz akár hosszú távra is!
Üdv Tirol Insbruck környékén valaki
Sziasztok holnap délelőtt Belgium Charleroi reptér és környékén nincs valaki?
Hétvégén valaki aki unatkozik és lenne kedve találkozni és pénteken este, vagy szombaton?
Ha gondolod, írj privátba.
Ha gondolod, írj privátba.
sziasztok ludwigshafen környékén aktivat keresek minden jóra fiatal fiu vagyok
Szia fut lanyt keresel
(Ez egy válasz KisHuncut97 üzenetére (2026. 04. 08. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)