Sziasztok!Nekem is küld el légyszíves?!Köszönöm!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 04. 16. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 16. vasárnap 20:38
Szia! Megírnád nekem, mi történt Felpával?? Sosem felejtem el, hogy mikor 10 órakkor beszéltem vele, 12 kor már lent voltak BOBXV1600 al nálunk!!!! MOTORRAL!
Csárlibácsi.. jövőhéten lemennék hozzátok..
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 04. 16. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Megírnád nekem, mi történt Felpával?? Sosem felejtem el, hogy mikor 10 órakkor beszéltem vele, 12 kor már lent voltak BOBXV1600 al nálunk!!!! MOTORRAL!
OK! Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 16. vasárnap 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 04. 16. vasárnap 20:55
Privi ment. És Bobnak is ment, de lehet, hogy már nem él a privi címe.
Kedves Bob, a te privid átjött hozzám, légy szíves írj ujra és küldd el az élő E-mail címedet, hogy tudjak írni.Katinka
Kedves Bob, a te privid átjött hozzám, légy szíves írj ujra és küldd el az élő E-mail címedet, hogy tudjak írni.Katinka
Privi ment. És Bobnak is ment, de lehet, hogy már nem él a privi címe.
Kedves Bob, a te privid átjött hozzám, légy szíves írj ujra és küldd el az élő E-mail címedet, hogy tudjak írni.Katinka (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 04. 16. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Bob, a te privid átjött hozzám, légy szíves írj ujra és küldd el az élő E-mail címedet, hogy tudjak írni.Katinka (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 04. 16. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 16. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 16. vasárnap 18:27
Privi ment...
Először kétkedéssel,aztán őszinte megdöbbenéssel fogadtam a hírt,miszerint egy törzstagunk távozott köreinkből..és sajnos nem csak innen... remélem fennt valahol épp egy pihenőben állsz,és iszod a Bexet :)-igaz nem beszélgettünk,de jó utat,és néha pillants le ránk..
Én csak egy motort küldök utána ahol van most.
Én sajnos nem ismertem, de tesó volt!!
Mindannyian értetlenül állunk a halál ostoba hitvány műve előtt. Miért pont téged vett el tőlünk? A családtól, a barátoktól, a motorosoktól. Mert egy őszinte, tisztaszívű ember voltál? Ez fájt neki? Talán az nem tetszett neki, hogy motoros voltál, a legjobb közöttünk? Majdnem mindent elvett... De a szeretet és az emléked itt maradt. Most már őrizzük amíg az égi országutakon újra nem találkozunk!
Isten veled!
Részvétem a családjának!!!
Mindannyian értetlenül állunk a halál ostoba hitvány műve előtt. Miért pont téged vett el tőlünk? A családtól, a barátoktól, a motorosoktól. Mert egy őszinte, tisztaszívű ember voltál? Ez fájt neki? Talán az nem tetszett neki, hogy motoros voltál, a legjobb közöttünk? Majdnem mindent elvett... De a szeretet és az emléked itt maradt. Most már őrizzük amíg az égi országutakon újra nem találkozunk!
Isten veled!
Részvétem a családjának!!!
Üzenet ment...
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 04. 16. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 16. vasárnap 18:30
Mostmár én is kiváncsi vagyok erre.. nem akarok most felmenni Évához.. légyszives nékem is írd meg a történetet..
Mostmár én is kiváncsi vagyok erre.. nem akarok most felmenni Évához.. légyszives nékem is írd meg a történetet..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 16. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 16. vasárnap 18:27
Privi ment...
Privi ment...
A motoros klubbunk nevében részvét /bár nem ismertük/ a családnak és a barátoknak.
Nyugodjék békében, és huzzon egy kövér gázt.
Nyugodjék békében, és huzzon egy kövér gázt.
"...A jók mennek el, s ránk száll az éj
Ők hagynak el, az álmunk övék.
Ez nem tünik fel míg együtt vagyunk,
De a jók ünnepén találkozunk.
Szívük megpihenni tér ott lent a mélyben,
Lelkükre angyalok vigyáznak fent az égben.
Legyen békesség velük a hosszú úton,
És áldd meg öket Istenem!..."
Ők hagynak el, az álmunk övék.
Ez nem tünik fel míg együtt vagyunk,
De a jók ünnepén találkozunk.
Szívük megpihenni tér ott lent a mélyben,
Lelkükre angyalok vigyáznak fent az égben.
Legyen békesség velük a hosszú úton,
És áldd meg öket Istenem!..."
"Csak a jók mennek el,ők hagynak el
s mit ők hoztak el,ők viszik el.
Ez nem tűnik fel míg együtt vagyunk,
csak a jók ünnepén,hol az égben vagyunk.
Mért mentél el,miért hagytál el?
Szerettünk téged távol vagy közel.
Csak a jók mennek el,ő teljesít,
és a szívünk úgy fáj s a szánk visszahív.
Uram fogadd be őt,a jók közül volt,
csak értünk élt,a mindenünk volt!"
s mit ők hoztak el,ők viszik el.
Ez nem tűnik fel míg együtt vagyunk,
csak a jók ünnepén,hol az égben vagyunk.
Mért mentél el,miért hagytál el?
Szerettünk téged távol vagy közel.
Csak a jók mennek el,ő teljesít,
és a szívünk úgy fáj s a szánk visszahív.
Uram fogadd be őt,a jók közül volt,
csak értünk élt,a mindenünk volt!"
Ugye nem igaz??!! Az nem lehet!!!
Háááát remélem.....ott ahol most vagy......ot is ugyan olyan jó fej vagy mint voltál mindig.......
Jó utat........:((((((((((((((
Jó utat........:((((((((((((((
Jó utat felpa!
????????????
????????????
Soha többé nem olvashatunk itt ilyeneket?
felpa #202 | 2005.03.17
Na hellňsztok! Ma egčsz nap motoroztam +
melň, ugyhogy elfŕradtam.
Most čbredtem, fel mert aludtam egy
kicst. Mi a zsir srŕcok?? Udv.:felpa-pa.
Válasz charlie79 üzenetére (187)
felpa #202 | 2005.03.17
Na hellňsztok! Ma egčsz nap motoroztam +
melň, ugyhogy elfŕradtam.
Most čbredtem, fel mert aludtam egy
kicst. Mi a zsir srŕcok?? Udv.:felpa-pa.
Válasz charlie79 üzenetére (187)
????