Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

tapasztalatok, tanácsok, élmények
fényképes v. videósillusztrációkkal...
NEM társkereső topic!!!

Az eddigi hozzászólások

2012. 01. 12. csütörtök 05:44  #11
fazonkirály fazonkirály
hogy lehet ilyen kérdezni wink a sperma a mindenem nyes arra áll fel a farkincám igazán
2012. 01. 12. csütörtök 05:44  #10
fazonkirály fazonkirály
dehogynem, sokszor gyertya pózban szájba élvezem magam vagy lenyalnom a kezemről...
2012. 01. 11. szerda 16:09  #9
Törölt felhasználó (831953)
Sajátodat nem próbáltad még? Mármint a gecidet a szádba verni.
2012. 01. 11. szerda 14:08  #8
fazonkirály fazonkirály
szerintem tökéletesen igazad van. pont így gondolom én is. imádom a farkakat, főleg ha nagyok és fazonra borotváltak és éppen spriccelnek... de a férfi test egyáltalán nem vonz sosem indítana be... viszont egy szép farokra feláll a farkam és nagyon szívesen szopom le
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 11. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42315)
2012. 01. 11. szerda 13:46
Nekem sosem sikerült a sajátomat ezért is lehetett hogy mikor előszőr lehetőség adódótt egyből bekaptam valaki másét, tiszta volt pont fürdés után, de igazából mindig a sajátom vonzott a legjobban. A másikéban csak maga a farok, semmi test, ha egy lyukon átdugná és sose találkoznátok nem tudnád ki akkor kipróbálnád egy másét.
2012. 01. 11. szerda 13:46  #7
Törölt felhasználó (42315)
Nekem sosem sikerült a sajátomat ezért is lehetett hogy mikor előszőr lehetőség adódótt egyből bekaptam valaki másét, tiszta volt pont fürdés után, de igazából mindig a sajátom vonzott a legjobban. A másikéban csak maga a farok, semmi test, ha egy lyukon átdugná és sose találkoznátok nem tudnád ki akkor kipróbálnád egy másét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 10. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 10. kedd 17:16
Helló noncsi2!
Nem a látvány a lényeg, mert az tényleg szar, én sem szeretem nézni azokat a videokat amin fiúk csinálják ezt. Sokkal inkább a Shemale videokat, na meg a sima cumshot videokat. Azok nagyon bejönnek.
Itt a kíváncsiság a legfőbb motívum. Én sem vagyok meleg nehogy féreértsd a helyzetet, éppen ezért van az hogy a saját gecimet juttatom a számba. Egy másik fiúval el sem tudnám képzelni ezt. Talán egy Shemale-val igen, de fiúval nem.
Itt az a lényeg, hogy megtudtam milyen érzés mikor "cucc" van a számban. És ha már "cucc" legyen a sajátom. Nem?
2012. 01. 10. kedd 19:49  #6
Hello mindenkinek! Volt egy kis szabadidőm az előző írásom óta, és megint megtettem.
Elkezdtem nézni a cumshot videokat és .... szóval megtettem.
Ha valaki ki akarja próbálni annak a fürdőszobát javaslom. Én is ott szoktam. Könnyen lehet utána lemosni, kiköpni, fogatmosni.
Én nem tudom bekapni kb:7-8 cm-ről élveztem a számba.
Hogy miért csináltam? Kíváncsiság és izgalom.
Végülis saját magammal szexeltem egyet. Nem?
És legalább én már tudom, hogy milyen amikor a szám tele van gecivel.
2012. 01. 10. kedd 17:16  #5
Helló noncsi2!
Nem a látvány a lényeg, mert az tényleg szar, én sem szeretem nézni azokat a videokat amin fiúk csinálják ezt. Sokkal inkább a Shemale videokat, na meg a sima cumshot videokat. Azok nagyon bejönnek.
Itt a kíváncsiság a legfőbb motívum. Én sem vagyok meleg nehogy féreértsd a helyzetet, éppen ezért van az hogy a saját gecimet juttatom a számba. Egy másik fiúval el sem tudnám képzelni ezt. Talán egy Shemale-val igen, de fiúval nem.
Itt az a lényeg, hogy megtudtam milyen érzés mikor "cucc" van a számban. És ha már "cucc" legyen a sajátom. Nem?
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 01. 10. kedd 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 10. kedd 06:00
na ez érdekes látvány lehet
2012. 01. 10. kedd 09:10  #4
Törölt felhasználó (379579)
2012. 01. 10. kedd 06:00  #3
noncsi2 noncsi2
na ez érdekes látvány lehet
2012. 01. 10. kedd 01:11  #2
fazonkirály fazonkirály
hali. én mindent megadnék azért hogy le tudjam magam szopni... sajnos nem megy
2012. 01. 09. hétfő 20:14  #1
Sziasztok! Aki tudja mi az a self suck és mundjuk már próbálta is az írjon hozzászólást.
Én már kipróbáltam és szívesen megbeszélném élményeimet másokkal akik szintén kipróbálták már.
Aki nem tudja annak elmondom röviden, hogy mi is az. Orális maszturbálció.
Igen a fiú saját magát kényezteti orálisan.
Én sajnos nem tudom bekapni, nem érem el.
De ettől még lehet csinálni ezt a műfajt, nem mindenki tudja bekapni.
És hát a lényeg úgyis a végén jön, ha bekapni nem is tudod közel tenni a szádhoz viszont igen
szinte pár cm-re is akár.
Így derítettem ki én is, hogy milyen érzés a szájba élvezés.
/ 2