Sziasztok!
Hozzá szólnék a témához de már most kijelentem nincs gyat tapasztalatom, tapasztalatunk!
A véleményem teljesen szubjektív de ugy gondolom reális.
Jelenleg Magyarországon a szaunázásnak nincs komoly kulturája!!! Az ember nem a szexualitás, és az erotika miat keres "naturista" szaunát hanem azért mert így természetes. Mint ahogy nem hugyozik a nadrágjába(elnézést a kifejezésért) nem is akar beleizzadni és benne üldögélni. Külföldön Német Osztrák, de még a Cseheknél is ez a normális és alap! Mikor elsőnek mentem kont az osztrákoknál szaunázni (egy sielés után) még naívan gatyába ultem be, a bent lévő 10 főböl egyedüli ként, (ez volt az utolsó alkalom )
Én remélem hogy néhány év és ez már azért itt is természetes lesz!
Hozzá szólnék a témához de már most kijelentem nincs gyat tapasztalatom, tapasztalatunk!
A véleményem teljesen szubjektív de ugy gondolom reális.
Jelenleg Magyarországon a szaunázásnak nincs komoly kulturája!!! Az ember nem a szexualitás, és az erotika miat keres "naturista" szaunát hanem azért mert így természetes. Mint ahogy nem hugyozik a nadrágjába(elnézést a kifejezésért) nem is akar beleizzadni és benne üldögélni. Külföldön Német Osztrák, de még a Cseheknél is ez a normális és alap! Mikor elsőnek mentem kont az osztrákoknál szaunázni (egy sielés után) még naívan gatyába ultem be, a bent lévő 10 főböl egyedüli ként, (ez volt az utolsó alkalom )
Én remélem hogy néhány év és ez már azért itt is természetes lesz!
Szia!
Voltál azóta a Kecskeméti Fürdőben naturista esten? Mi a véleményed róla? (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 05. 18. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltál azóta a Kecskeméti Fürdőben naturista esten? Mi a véleményed róla? (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 05. 18. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 18. péntek 13:02
Úgy tűnik lesz
Az első alkalommal voltak kisebb atrocitások a gatyásokkal, meg technikai probléma a kinti medencével, de ezeket szerintem sikerül megoldani és a beugró nagyon kedvező.
Kecskemét naturista est
Az első alkalommal voltak kisebb atrocitások a gatyásokkal, meg technikai probléma a kinti medencével, de ezeket szerintem sikerül megoldani és a beugró nagyon kedvező.
Kecskemét naturista est
Nem csak hogy lehet,kell is!
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2012. 05. 23. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Bükfürdőn a medencét fürdőruha nélkül lehet használni?
Sziasztok!
Magyarhertelendről mi a véleményetek?
Magyarhertelendről mi a véleményetek?
sziasztok nálunk Bük az első rendszeresen járunk 10-es....pusz a szaunazni szeretőknek
Emlegettünk is titeket!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 19:42
ugye megmondtuk nektek.legközelebb mi is menni akarunk veletek
Az alsópáhoki Kolping hotel 18 éven felüliek számára fentartott szauna részben járt már valaki? Úgy hallottam natur,de megerősitést és 1 kis beszámolót szívesen vennék. Meg még van ott 1 elkülönített napozó is, azt milyen módon lehet használni?
Tegnap voltunk Oxigénben szaunaesten. Arab est Jó zene szólt , kedvesek voltak a szaunamesterek és senki nem szólt ránk, hogy nem fürdőruhában akarunk szaunázni Mondjuk rajtunk kívül kevés vállalkozó szellemű szaunázó volt, talán kivétel a gőzben a kávés bedörzsölős szánászon , mert ott mindenki levette a rucit . Biztos a nagy gőz miatt kicsit bátrabbak voltak az emberek . Szóval mi jól éreztük magunkat , volt gyümölcs , datoja meg csomó frissítő koktél. A következőre is megyünk
Sziasztok nem is kell.Szaunákat, gőzt, medencéket mi is így használtuk.Pihenőben mi köntösben voltunk,hideg volt az egész fürdőben egy picit. Ha időben érkeztek akkor a fenti pihenőben válasszatok helyet+ ott van a tetőterasz (bár ezt februárban annyira nem élveztük-10°-ban). Neten megtaláltok róla mindent : http://bukfurdo.hu/hu/szaunavilag/bemutatas/ Talán ami egy kicsit érdekes,hogy a szaunaparkba+ a teraszra belátni a szemközti szállodából,de ez minket pont nem érdekelt.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 05. 18. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 18. péntek 15:35
tudnátok esetleg valami részletesebbet mondani??mi is mennénk de nem türjük magunkon a lepedőt
tudnátok esetleg valami részletesebbet mondani??mi is mennénk de nem türjük magunkon a lepedőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 18. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (175525)
2012. 05. 18. péntek 11:53
Sziasztok nekünk is Sárvár az első helyezett ,de érdemes egyszer megnéznetek Bükfürdőt is . 2 nagyobbacska medence miatt kényelmesebb(nincs sorban állás)nekünk a kinti nagyon tetszett.Szaunarend pedig ugyanaz.
Mostanában és főleg nyáron a hétvégék is nyugisak! Sajna.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 23:10
Köszönöm a válaszod.
Hamarosan, elvileg valamikor júni elejére terveztük a szaunázgatást. Hét közben fogunk menni és nem hét végén, mert nyugisabb.
Hamarosan, elvileg valamikor júni elejére terveztük a szaunázgatást. Hét közben fogunk menni és nem hét végén, mert nyugisabb.
Lion: jelen voltál akkor vagy csak meséltek Neked a dolgokról?
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 05. 18. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 18. péntek 13:02
Úgy tűnik lesz
Kecskemét naturista est
Kecskemét naturista est
Úgy tűnik lesz
Kecskemét naturista est (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 05. 16. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét naturista est (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 05. 16. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 16. szerda 13:57
A kecskeméti Szaunaclubos estnek állítólag lesz folytatása? Van aki tud erről valamit?
Sziasztok nekünk is Sárvár az első helyezett ,de érdemes egyszer megnéznetek Bükfürdőt is . 2 nagyobbacska medence miatt kényelmesebb(nincs sorban állás)nekünk a kinti nagyon tetszett.Szaunarend pedig ugyanaz.
(Ez egy válasz titkosvágyak üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 15:16
Sziasztok!
Hétvégén Sárváron töltöttünk egy felejthetetlen hétvégét. A többség teljesen meztelenül szaunázott a lepedőt csak arra használta hogy ráfeküdjön vagy ráüljön. (fürdőruha használata egyébként is tilos) Senki nem zavartatta magát. A szeánszok alatt senkin nem volt a lepedő sem. Nem volt szaunamester a szeánszokat két vendég tartotta. (Köszönet Mariannak és Tibornak) A medencét is csak meztelenül lehet használni nekünk a problémánk csak az volt hogy a két medence kicsi volt ki volt írva hogy max 2 fő használhatja de így sokat kellett várni rá. Bár szombat este egy pár bejött mellénk nem szólt senki hogy négyen voltunk a vízbe. Összességében nagyon jó hely és nagyon jól éreztük magunkat.
Hétvégén Sárváron töltöttünk egy felejthetetlen hétvégét. A többség teljesen meztelenül szaunázott a lepedőt csak arra használta hogy ráfeküdjön vagy ráüljön. (fürdőruha használata egyébként is tilos) Senki nem zavartatta magát. A szeánszok alatt senkin nem volt a lepedő sem. Nem volt szaunamester a szeánszokat két vendég tartotta. (Köszönet Mariannak és Tibornak) A medencét is csak meztelenül lehet használni nekünk a problémánk csak az volt hogy a két medence kicsi volt ki volt írva hogy max 2 fő használhatja de így sokat kellett várni rá. Bár szombat este egy pár bejött mellénk nem szólt senki hogy négyen voltunk a vízbe. Összességében nagyon jó hely és nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönöm a válaszod.
Hamarosan, elvileg valamikor júni elejére terveztük a szaunázgatást. Hét közben fogunk menni és nem hét végén, mert nyugisabb. (Ez egy válasz miriale23 üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hamarosan, elvileg valamikor júni elejére terveztük a szaunázgatást. Hét közben fogunk menni és nem hét végén, mert nyugisabb. (Ez egy válasz miriale23 üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 22:08
A helyzet változatlan, azt kivéve, hogy cserélődtek a szaunamesterek. Hétvégeken a törzsvendégek szuper felöntéseket tartanak! Érdemes mindekinek jönni!!
A helyzet változatlan, azt kivéve, hogy cserélődtek a szaunamesterek. Hétvégeken a törzsvendégek szuper felöntéseket tartanak! Érdemes mindekinek jönni!!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 09:41
Sziasztok! Járt valaki mostanában Szentgotthárdon? Ha igen, van valami változás, vagy minden maradt a régiben? Novemberben voltunk utoljára, akkor azt mondta az egyik dolgozó, hogy tavasszal elképzelhető egy kisebb átépítés, átrendezés (bár nekünk megfelelt minden úgy, ahogy volt)
ugye megmondtuk nektek.legközelebb mi is menni akarunk veletek
(Ez egy válasz titkosvágyak üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 15:16
Sziasztok!
Sziasztok!
Mi már meg is vettük a jegyeket , sőt vettünk többet is későbbi szeánszra és nem kérdezünk hanem levesszük a rucit. A szaunamesterek meg örülnek neki , hogy végre normális szaunázni vágyók ülnek be a szaunába , sőt a merülőt is meztelenül használjuk
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 13:05
Igen tudom, megkérdeztem és említették hogy ha ma vennénk jegyet akkor 4.500,- Ft fejenként és valameddig érvényes, nem csak a mostani szombatra.
Jó hogy a szaunamester ezekre odafigyel, nem is lenne egészséges fürdőruhában szaunázni, de mondom a múltkorinál amikor a kávés est volt akkor a recepciós csaj teljesen fel volt háborodva, hogy szóba mertem hozni a lepedős szaunázást. Ezért se mentünk el!
Jó hogy a szaunamester ezekre odafigyel, nem is lenne egészséges fürdőruhában szaunázni, de mondom a múltkorinál amikor a kávés est volt akkor a recepciós csaj teljesen fel volt háborodva, hogy szóba mertem hozni a lepedős szaunázást. Ezért se mentünk el!