Intézményesítetten sehol sem "búlyhatsz" össze!
(Ez egy válasz ronay1 üzenetére (2012. 03. 26. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 26. hétfő 19:09
Budapesten vagy környékén hol található olyan igényes naturista szauna ahol ha megkivánjuk egymást a feleségemmel picit "összebúlyhatunk"?
Budapesten vagy környékén hol található olyan igényes naturista szauna ahol ha megkivánjuk egymást a feleségemmel picit "összebúlyhatunk"?
Tervezzük, hogy ellátogatunk Gyulára a Castello szaunába, kb egy éve voltam, akkor szörnyű volt. A kinti szauna leégett, a benti nagyon kicsi és fürdőruhás, a gőzben tartottak „szeánszt” ami abból állt, hogy egy műanyag flakonból a kezedbe nyomtak egy adag mézet és kész. Oszd be magadnak. A benti szauna nagyon kicsi volt! Most nagyon hirdetik az új szauna részt és kiemelik a casanavo szaunát ahol meztelenül lehet lenni. Kinek milyen tapasztalata van? (a fürdő vezetősége sok román vendégre számít, kultúra, színvonal????)
szerintem is lehet minden felé értelmi minősítés nélkül véleményt közölni.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 03. 23. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 23. péntek 10:36
Szíveskedjetek befejezni a hozzászólások és fórumozó társaitok minősítgetését
A témával kapcsolatos tapasztalatcserével és élménybeszámolóval folytassátok a fórumozást
A témával kapcsolatos tapasztalatcserével és élménybeszámolóval folytassátok a fórumozást
Szíveskedjetek befejezni a hozzászólások és fórumozó társaitok minősítgetését
nagyon igazad van.úgy látszik nem értik az emberek mit akarsz és igenis ti szeretitek egymást és mi van ha megkívánjátok.ezek szerint mások már kiégteg és ráfogják a szaunázást egy kis nézelődésre mert már otthon nincs meg az amit szeretnének.legyen ez akár nő akár férfi.nincs abban semmi ha ehy nő megnézi pl a másikat vagy egy másik férfit hogy mekkora van neki és akár fantáziál vagy csak elgondolkodik..köztudott hogy kellemes melegben jobban kívánja az ember a másikat.********
(moderálva vazelinator) (Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(moderálva vazelinator) (Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 22. csütörtök 01:04
Azt hiszem nagyon félreértették itt az irásom! 8 éve boldog kapcsolatban élünk párommal aki mellesleg egy nő.(a gyengébbek kedvéért én férfi vagyok). Nem azért mennénk, hogy másokat nézegessünk szexpartnert keressünk vagy hogy bebuzuljak, hanem hogy élvezzük a naturista szaunavilágot és a hozzá kapcsolódó wellness részleget. És itt a szauna és a wellnes a lényeg, hiszen egy swinger cubban nincs ilyen nagy menyiségbe se szauna se medence.Ezek után ismét megkérdezném, hogy van-e olyan szauna (wellnes) hely ahol ha megkívánjuk egymást van olyan elszeparált rész áhol kicsit egymáséi lehetunk. Kritikát, kioktatást, fujjogást nem kérek csak 1-2 ótletet hisz gondolom más is volt már igy.
Csak Nanuq által említett kinti Szaunaclubokat tudom javasolni ahol a szaunázást összekötheted a szexel.
Én lehet prűd vagyok, de azért mert természetes módon szaunázom még nem jelenti azt hogy kefélek is akkor. Naturista, nudista szaunázás nem a szexet, erotikát jelenti.
Sőt (és most tényleg maradi és prűd vagyok), de nem igazán szeretnék olyan vízbe pancsolgatni ahol előttem épp keféltek... (Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Én lehet prűd vagyok, de azért mert természetes módon szaunázom még nem jelenti azt hogy kefélek is akkor. Naturista, nudista szaunázás nem a szexet, erotikát jelenti.
Sőt (és most tényleg maradi és prűd vagyok), de nem igazán szeretnék olyan vízbe pancsolgatni ahol előttem épp keféltek... (Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 22. csütörtök 01:04
Azt hiszem nagyon félreértették itt az irásom! 8 éve boldog kapcsolatban élünk párommal aki mellesleg egy nő.(a gyengébbek kedvéért én férfi vagyok). Nem azért mennénk, hogy másokat nézegessünk szexpartnert keressünk vagy hogy bebuzuljak, hanem hogy élvezzük a naturista szaunavilágot és a hozzá kapcsolódó wellness részleget. És itt a szauna és a wellnes a lényeg, hiszen egy swinger cubban nincs ilyen nagy menyiségbe se szauna se medence.Ezek után ismét megkérdezném, hogy van-e olyan szauna (wellnes) hely ahol ha megkívánjuk egymást van olyan elszeparált rész áhol kicsit egymáséi lehetunk. Kritikát, kioktatást, fujjogást nem kérek csak 1-2 ótletet hisz gondolom más is volt már igy.
Szóval el kell különíteni az egyszerűsített kizárólag a szexualitást célzó jellegű ismerkedést attól, hogy elmész egy szaunába, ahol természetes a meztelenség, a pároddal és megkívánjátok egymást. Ez utóbbi esetben kizárólag a kreativitás szab határt. Egy tipp: öltöző kabin.
Nem akarom fölsorolni, hogy hol sikerült egy-egy menetet összehozni, mert lehet rövidebb volna, hogy hol nem.
Persze abban egyet értek, hogy a direkt ez miatt létrehozott intézmények, amiket pl. Ausztriában találsz, egyértelműbb lehetőségeket nyújtanak...
Mindenesetre a swinger szerű ismerkedést nyugodtan felejtsd el ilyen helyeken! Nem mondom természetesen, hogy nem lehet ismerkedni, mert hogyne lehetne, mint akárhol vagy bárhol. ))))))
(moderálva vazelinator)
Szóval el kell különíteni az egyszerűsített kizárólag a szexualitást célzó jellegű ismerkedést attól, hogy elmész egy szaunába, ahol természetes a meztelenség, a pároddal és megkívánjátok egymást. Ez utóbbi esetben kizárólag a kreativitás szab határt. Egy tipp: öltöző kabin.
Nem akarom fölsorolni, hogy hol sikerült egy-egy menetet összehozni, mert lehet rövidebb volna, hogy hol nem.
Persze abban egyet értek, hogy a direkt ez miatt létrehozott intézmények, amiket pl. Ausztriában találsz, egyértelműbb lehetőségeket nyújtanak...
Mindenesetre a swinger szerű ismerkedést nyugodtan felejtsd el ilyen helyeken! Nem mondom természetesen, hogy nem lehet ismerkedni, mert hogyne lehetne, mint akárhol vagy bárhol. ))))))
(moderálva vazelinator)
Aznekemnincs-ékkel egyet értünk. Ez tényleg nem erről szól!
Félreértés ne essék: mi sem vagyunk fából is ha egyedül vagyunk, játszunk egy kicsit- de NEM azért megyünk nudis szaunába.
-->> Ezt főleg azoknak az IQ betyároknak üzenjük, akikből itt elég sok van. Egy meztelen pár nem szexelni megy ilyen helyekre!! (Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2012. 03. 21. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Félreértés ne essék: mi sem vagyunk fából is ha egyedül vagyunk, játszunk egy kicsit- de NEM azért megyünk nudis szaunába.
-->> Ezt főleg azoknak az IQ betyároknak üzenjük, akikből itt elég sok van. Egy meztelen pár nem szexelni megy ilyen helyekre!! (Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2012. 03. 21. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 21. szerda 09:44
Helló! Segítséget szeretnék kérni mégpedig abban, hogy a Dunántúlon hol vannak olyan helyek, ahol igényes a szaunavilág (Pl: a fürdőruhamentes Bükkfürdő) és esetleg mást is lehetne csinálni, mint szaunázni és fürdeni.
Sárvár, Kehidakustyán, Szentgotthárd. És lehet mást is csinálni. Napozni, beszélgetni (csendesen), pihenni. Ha más "mást" akarsz csinálni, inkább maradj otthon, vagy menj bárhova, csak ne ezekre a helyekre. Nem azért vannak.
(Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2012. 03. 21. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 21. szerda 09:44
Helló! Segítséget szeretnék kérni mégpedig abban, hogy a Dunántúlon hol vannak olyan helyek, ahol igényes a szaunavilág (Pl: a fürdőruhamentes Bükkfürdő) és esetleg mást is lehetne csinálni, mint szaunázni és fürdeni.
Kb. egykor értünk oda. Nem volt két üres hely, egy székbe pakoltunk le. Azután a medencében voltunk és három óra felé mentünk fel napozni. Az utolsó fa "stég"-en. Biztos láttuk egymást.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 18:05
Akkor talán ti mentetek el onnan amikor mi oda feküdtünk. Ez olyan 1 óra körül volt. Elment onnan egy pár. Mi a második napozónál, a korlát mellett ültünk a napozószékekben.
Akkor talán ti mentetek el onnan amikor mi oda feküdtünk. Ez olyan 1 óra körül volt. Elment onnan egy pár. Mi a második napozónál, a korlát mellett ültünk a napozószékekben.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2012. 03. 20. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 16:04
Akkor a tetőn biztos találkoztunk. Mi is a fürdő felőli részen a legutolsó fa napozón voltunk. Remélem összefutunk még.
Akkor a tetőn biztos találkoztunk. Mi is a fürdő felőli részen a legutolsó fa napozón voltunk. Remélem összefutunk még.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 14:56
A medencében kb. 12 körül voltunk egy órát. Utána a tetőn napoztunk a fürdő felőli nyitott részen, egyrészt a székeken, másrészt a növények melletti lapon. Előtte is, utána is a szaunákban.
A medencében kb. 12 körül voltunk egy órát. Utána a tetőn napoztunk a fürdő felőli nyitott részen, egyrészt a székeken, másrészt a növények melletti lapon. Előtte is, utána is a szaunákban.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2012. 03. 20. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 14:39
Szombat stimmel, négyig stimmel. Akkor találkoztunk. A medencében voltatok, a pihenőben, a tetőn? De gondolom mindenhol.
Szombat stimmel, négyig stimmel. Akkor találkoztunk. A medencében voltatok, a pihenőben, a tetőn? De gondolom mindenhol.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2012. 03. 20. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 11:23
Három nap, csütörtök, péntek, szombat voltunk a szaunában, kb. 10-től négyig.
Nem csak szaunáztunk. Van a kinti medence, abban is ejtőztünk és napoztunk is. Jó meztelenkedni is, meg a normálisabb farkakat is szívesen megnézem.
Három nap, csütörtök, péntek, szombat voltunk a szaunában, kb. 10-től négyig.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 13:57
Teljesen igazad van. És, ha a szaunában voltatok egész hétvégén, akkor kellett is hogy lássalak.
szia te hova jársz,mi akaliba járunk imádjuk bár azt mondják a berénnyi sokkal jobb.nem szeretjük túl időseket ott milyen?akali elfogadható.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)