baján van valami jó hely???
Szuper, köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 28. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (13380)
2012. 02. 28. kedd 12:55
szia nyugottan mehetsz nincsenek sokan.
szia nyugottan mehetsz nincsenek sokan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 28. kedd 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (344519)
2012. 02. 28. kedd 07:44
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy Budapesten az Oriental Spa naturista szauna részlegében hétköznap este (19:00 után) mennyien szoktak lenni? Tömeg van vagy kevesen vannak vagy pont jó?
köszönöm
Azt akarom kérdezni, hogy Budapesten az Oriental Spa naturista szauna részlegében hétköznap este (19:00 után) mennyien szoktak lenni? Tömeg van vagy kevesen vannak vagy pont jó?
köszönöm
Sziasztok!
köszönöm
köszönöm
Szervusz, a recepción van egy telefon...
lényeg, hogy a személyzet csak nagyon ritkán jelenik meg, de akkor nagyon segítőkészek (Ez egy válasz kjamesz üzenetére (2012. 02. 25. szombat 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
lényeg, hogy a személyzet csak nagyon ritkán jelenik meg, de akkor nagyon segítőkészek (Ez egy válasz kjamesz üzenetére (2012. 02. 25. szombat 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 25. szombat 07:42
Mórahalmi emeleti szaunáról szeretnék infot kapni mikor érdemes menni?
Én most voltam de csak félgázon müküdüt a szauna csak 70 C volt a medence nem
müködöt személyzet nem volt. Igaz senki nem volt csak Én. Nem a tömeg hiányzott
csak a szolgáltatás mert a létesitmény nagyon szép. Elöre is köszi
Sziasztok tényleg csillagos 5-ös a Bükfürdöi szaunavilág éppen a hétvégén zajlott a szaunamesterek Oscar versenye nagy élmény volt .Érdemes kiprobálni . Üdv mindenkinek .
Mórahalmi emeleti szaunáról szeretnék infot kapni mikor érdemes menni?
hajdúszoboszló béke hotelben van.
(Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2012. 02. 17. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 17. péntek 10:13
Sziasztok nem tudja valaki megmondani Debrecen környékén van valamerre ilyen naturista szauna??
Már annyi szépet és jót hallottunk Bükfürdöröl hogy hétvégén ott leszünk 3-napot szivesen ismerkednénk párokkal
Sziasztok nem tudja valaki megmondani Debrecen környékén van valamerre ilyen naturista szauna??
Sziasztok!
Tegnap voltam a mórahalmi naturista szaunában és nagyon bejött nekem a hely!Napközben is nyitva van,tehát nem kell külön megvárni az estét vagy a hétvégét!Megközelíthetősége M5 autópálya majd Bajánál ki az 55-ös útra és max. 15 km. és ott van )))
A személyzet tök diszkrét,nem zavarnak!Rajtam kívül volt még 3 szimpatikus középkorú pár!Hétfőn újra menni szeretnék
Tegnap voltam a mórahalmi naturista szaunában és nagyon bejött nekem a hely!Napközben is nyitva van,tehát nem kell külön megvárni az estét vagy a hétvégét!Megközelíthetősége M5 autópálya majd Bajánál ki az 55-ös útra és max. 15 km. és ott van )))
A személyzet tök diszkrét,nem zavarnak!Rajtam kívül volt még 3 szimpatikus középkorú pár!Hétfőn újra menni szeretnék
Nem kell nyitni "szaunás társkeresőt" mert van. Csak olvasni kéne annak aki nem találja.
Egyszerűen ki kell tíltani aki itt keresgél, ilyen egyszerű. (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszerűen ki kell tíltani aki itt keresgél, ilyen egyszerű. (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 13. hétfő 10:32
Úgy látszik vki nem tud olvasni sem
Kéne nyitni egy szauna társkeresőt, hátha akkor megoldódik ez a probléma és itt ténylag a tapasztalatok infók lennének.
Kéne nyitni egy szauna társkeresőt, hátha akkor megoldódik ez a probléma és itt ténylag a tapasztalatok infók lennének.
Úgy látszik vki nem tud olvasni sem
teljesen igazad van,némelyik ember nem tudja megérteni az oldal címét,erőszakosan nyomul,végre valami történik ez ügyben,csak így tovább!!!
még mindig nem társkereső, ha nem éritek végleg el tűnik a téma...