Tényleg Lion voltál az első kecskeméti szaunázók éjszakáján? Vagy voltál azóta?
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 05. 18. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 18. péntek 13:02
Úgy tűnik lesz
Az első alkalommal voltak kisebb atrocitások a gatyásokkal, meg technikai probléma a kinti medencével, de ezeket szerintem sikerül megoldani és a beugró nagyon kedvező.
Kecskemét naturista est
Az első alkalommal voltak kisebb atrocitások a gatyásokkal, meg technikai probléma a kinti medencével, de ezeket szerintem sikerül megoldani és a beugró nagyon kedvező.
Kecskemét naturista est
Kehida egész jó kis hely, nincsenek sokan és normális szokott lenni a társaság.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2012. 06. 20. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kehidáról tudna írni valaki beszámolót?
Sziasztok!
Hozzá szólnék a témához de már most kijelentem nincs gyat tapasztalatom, tapasztalatunk!
A véleményem teljesen szubjektív de ugy gondolom reális.
Jelenleg Magyarországon a szaunázásnak nincs komoly kulturája!!! Az ember nem a szexualitás, és az erotika miat keres "naturista" szaunát hanem azért mert így természetes. Mint ahogy nem hugyozik a nadrágjába(elnézést a kifejezésért) nem is akar beleizzadni és benne üldögélni. Külföldön Német Osztrák, de még a Cseheknél is ez a normális és alap! Mikor elsőnek mentem kont az osztrákoknál szaunázni (egy sielés után) még naívan gatyába ultem be, a bent lévő 10 főböl egyedüli ként, (ez volt az utolsó alkalom
)
Én remélem hogy néhány év és ez már azért itt is természetes lesz!
Hozzá szólnék a témához de már most kijelentem nincs gyat tapasztalatom, tapasztalatunk!
A véleményem teljesen szubjektív de ugy gondolom reális.
Jelenleg Magyarországon a szaunázásnak nincs komoly kulturája!!! Az ember nem a szexualitás, és az erotika miat keres "naturista" szaunát hanem azért mert így természetes. Mint ahogy nem hugyozik a nadrágjába(elnézést a kifejezésért) nem is akar beleizzadni és benne üldögélni. Külföldön Német Osztrák, de még a Cseheknél is ez a normális és alap! Mikor elsőnek mentem kont az osztrákoknál szaunázni (egy sielés után) még naívan gatyába ultem be, a bent lévő 10 főböl egyedüli ként, (ez volt az utolsó alkalom
)Én remélem hogy néhány év és ez már azért itt is természetes lesz!
Szia!
Voltál azóta a Kecskeméti Fürdőben naturista esten? Mi a véleményed róla? (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 05. 18. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltál azóta a Kecskeméti Fürdőben naturista esten? Mi a véleményed róla? (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 05. 18. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy tűnik lesz
Kecskemét naturista est
Kecskemét naturista est
Nem csak hogy lehet,kell is!
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2012. 05. 23. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2012. 05. 23. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Bükfürdőn a medencét fürdőruha nélkül lehet használni?
Sziasztok!
Magyarhertelendről mi a véleményetek?
Magyarhertelendről mi a véleményetek?
sziasztok nálunk Bük az első rendszeresen járunk 10-es....pusz a szaunazni szeretőknek
Emlegettünk is titeket!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 19:42
ugye megmondtuk nektek.legközelebb mi is menni akarunk veletek
Az alsópáhoki Kolping hotel 18 éven felüliek számára fentartott szauna részben járt már valaki? Úgy hallottam natur,de megerősitést és 1 kis beszámolót szívesen vennék. Meg még van ott 1 elkülönített napozó is, azt milyen módon lehet használni?
Tegnap voltunk Oxigénben szaunaesten. Arab est
Jó zene szólt , kedvesek voltak a szaunamesterek és senki nem szólt ránk, hogy nem fürdőruhában akarunk szaunázni
Mondjuk rajtunk kívül kevés vállalkozó szellemű szaunázó volt, talán kivétel a gőzben a kávés bedörzsölős szánászon , mert ott mindenki levette a rucit . Biztos a nagy gőz miatt kicsit bátrabbak voltak az emberek
. Szóval mi jól éreztük magunkat , volt gyümölcs , datoja meg csomó frissítő koktél. A következőre is megyünk
Jó zene szólt , kedvesek voltak a szaunamesterek és senki nem szólt ránk, hogy nem fürdőruhában akarunk szaunázni
Mondjuk rajtunk kívül kevés vállalkozó szellemű szaunázó volt, talán kivétel a gőzben a kávés bedörzsölős szánászon , mert ott mindenki levette a rucit . Biztos a nagy gőz miatt kicsit bátrabbak voltak az emberek
. Szóval mi jól éreztük magunkat , volt gyümölcs , datoja meg csomó frissítő koktél. A következőre is megyünk
Sziasztok nem is kell.Szaunákat, gőzt, medencéket mi is így használtuk.Pihenőben mi köntösben voltunk,hideg volt az egész fürdőben egy picit. Ha időben érkeztek akkor a fenti pihenőben válasszatok helyet+ ott van a tetőterasz (bár ezt februárban annyira nem élveztük-10°-ban). Neten megtaláltok róla mindent : http://bukfurdo.hu/hu/szaunavilag/bemutatas/ Talán ami egy kicsit érdekes,hogy a szaunaparkba+ a teraszra belátni a szemközti szállodából,de ez minket pont nem érdekelt.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 05. 18. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 18. péntek 15:35
tudnátok esetleg valami részletesebbet mondani??mi is mennénk de nem türjük magunkon a lepedőt
tudnátok esetleg valami részletesebbet mondani??mi is mennénk de nem türjük magunkon a lepedőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 18. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (175525)
2012. 05. 18. péntek 11:53
Sziasztok nekünk is Sárvár az első helyezett ,de érdemes egyszer megnéznetek Bükfürdőt is . 2 nagyobbacska medence miatt kényelmesebb(nincs sorban állás)nekünk a kinti nagyon tetszett.Szaunarend pedig ugyanaz.
Mostanában és főleg nyáron a hétvégék is nyugisak! Sajna.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 23:10
Köszönöm a válaszod.
Hamarosan, elvileg valamikor júni elejére terveztük a szaunázgatást. Hét közben fogunk menni és nem hét végén, mert nyugisabb.
Hamarosan, elvileg valamikor júni elejére terveztük a szaunázgatást. Hét közben fogunk menni és nem hét végén, mert nyugisabb.
Lion: jelen voltál akkor vagy csak meséltek Neked a dolgokról?
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 05. 18. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy tűnik lesz
Kecskemét naturista est
Kecskemét naturista est
Úgy tűnik lesz
Kecskemét naturista est (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 05. 16. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét naturista est (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 05. 16. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 16. szerda 13:57
A kecskeméti Szaunaclubos estnek állítólag lesz folytatása? Van aki tud erről valamit?
Sziasztok nekünk is Sárvár az első helyezett ,de érdemes egyszer megnéznetek Bükfürdőt is . 2 nagyobbacska medence miatt kényelmesebb(nincs sorban állás)nekünk a kinti nagyon tetszett.Szaunarend pedig ugyanaz.
(Ez egy válasz titkosvágyak üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 15:16
Sziasztok!
Hétvégén Sárváron töltöttünk egy felejthetetlen hétvégét. A többség teljesen meztelenül szaunázott a lepedőt csak arra használta hogy ráfeküdjön vagy ráüljön. (fürdőruha használata egyébként is tilos) Senki nem zavartatta magát. A szeánszok alatt senkin nem volt a lepedő sem. Nem volt szaunamester a szeánszokat két vendég tartotta. (Köszönet Mariannak és Tibornak) A medencét is csak meztelenül lehet használni nekünk a problémánk csak az volt hogy a két medence kicsi volt ki volt írva hogy max 2 fő használhatja de így sokat kellett várni rá. Bár szombat este egy pár bejött mellénk nem szólt senki hogy négyen voltunk a vízbe. Összességében nagyon jó hely és nagyon jól éreztük magunkat.
Hétvégén Sárváron töltöttünk egy felejthetetlen hétvégét. A többség teljesen meztelenül szaunázott a lepedőt csak arra használta hogy ráfeküdjön vagy ráüljön. (fürdőruha használata egyébként is tilos) Senki nem zavartatta magát. A szeánszok alatt senkin nem volt a lepedő sem. Nem volt szaunamester a szeánszokat két vendég tartotta. (Köszönet Mariannak és Tibornak) A medencét is csak meztelenül lehet használni nekünk a problémánk csak az volt hogy a két medence kicsi volt ki volt írva hogy max 2 fő használhatja de így sokat kellett várni rá. Bár szombat este egy pár bejött mellénk nem szólt senki hogy négyen voltunk a vízbe. Összességében nagyon jó hely és nagyon jól éreztük magunkat.
Köszönöm a válaszod.
(Ez egy válasz miriale23 üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz miriale23 üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 22:08
A helyzet változatlan, azt kivéve, hogy cserélődtek a szaunamesterek. Hétvégeken a törzsvendégek szuper felöntéseket tartanak! Érdemes mindekinek jönni!!
A helyzet változatlan, azt kivéve, hogy cserélődtek a szaunamesterek. Hétvégeken a törzsvendégek szuper felöntéseket tartanak! Érdemes mindekinek jönni!!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 05. 17. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 17. csütörtök 09:41
Sziasztok! Járt valaki mostanában Szentgotthárdon? Ha igen, van valami változás, vagy minden maradt a régiben? Novemberben voltunk utoljára, akkor azt mondta az egyik dolgozó, hogy tavasszal elképzelhető egy kisebb átépítés, átrendezés (bár nekünk megfelelt minden úgy, ahogy volt)