Igen, azt mondtuk, hogy meteorit csapódott be. :)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 05. 17. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
mint mondtam, jobbára flexibilis, de most nem akarok neked ballisztikai elemzést tartani, ha nem hiszed, hát nem
hogy tudtál a fejed mellett ellőni a lefelé görbülő farkaddal? nem kell a kamu... kanyarsniper
Es ilyenkor fizet a biztosito
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 05. 17. szerda 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 20:06
Én egyszer egy pár tetőcserepet törtem öszze, mert átlőttem a plafot vele, még jó, hogy lakásban történt, mert így is majdnem eltaláltunk egy utasszállító repülőgépet, bizony
eeeeeee başka
Én egyszer egy pár tetőcserepet törtem öszze, mert átlőttem a plafot vele, még jó, hogy lakásban történt, mert így is majdnem eltaláltunk egy utasszállító repülőgépet, bizony
Hello! Nem tudjatok veletlen hogy hova tunt el a "magyar amatoroktol" a "Magyar fiuk opcio"? Vagy ezutan fiuk nem tolthetnek fel kepeket? Valaszotokat elore is koszonom.
mikoer volt bnőm először verte ki nekem, mikor látta, hogy már nem bírom sokáig, megkérdezte, hogy most mit csináljon. Mondtam, hogy irányítsa a hasamra, majd letöröljük...
Valami elszelelt felettem... elmentem... nagynehezen magamhoz térek... lány üveges szemmel néz a falra, ami mögöttem volt... "Majdnem eltaláltad a nagymami festményét!" XD
Valami elszelelt felettem... elmentem... nagynehezen magamhoz térek... lány üveges szemmel néz a falra, ami mögöttem volt... "Majdnem eltaláltad a nagymami festményét!" XD
Akkor bocsi!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem erre gondoltam...:P:P
(Ez egy válasz Petty74 üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 17:11
Szerintem Moncy arra gondolt, hogy ö nem kap, csak a tomi...!!! bnője!
tényleg, Moncy, nem szereted....?
Szerintem Moncy arra gondolt, hogy ö nem kap, csak a tomi...!!! bnője!
ööööö igen...
hello, nem mindig jó, ha messzire lövell...nekem azt hiszem igen, és amikor bnőm puncijára akarom verni, mindig kap a szája is:))
kis forum téma kiegészités:)
Spricccccc -->> Spricccccc, avagy messzire kilövel a sperma esete
Spricccccc -->> Spricccccc, avagy messzire kilövel a sperma esete
Ha két hétig nem dolgozik a bohóc, akkor garantált a félméteres távolság. De ki bírja ki addig?
Vagy csak egyszerűen tartsd vissza, ameddig csak tudod, utána meg egyszer csak engedd el. Úgy fog spriccelni mint az ál.lat. Nekem legalább is mindig bejön:D
a kilövés intenzitását a az úgynevezett PC izmok erősítésével lehet elérni. Ez az az izom, amivel a vizeletedet el tudod állítani. Lehet erősíteni, ami egyszerűen az izomcsoport mozgatásával lehetséges. Nagyjából napi 300 összehúzás és elengedés szükséges, mintegy 4 héten keresztül... a testépítők, és az aktív sportolóknál ez szinte alapjelenség, ugyanis erőkifejtés során a PC izom önmagát erősíti (hogy ne vizeljen vagy sz@rjon be gyakorlat közben)
Emilben adj valami elérhetőséget erre a szerre!!!
emilcím, honlap, telszám?
Köszi! (Ez egy válasz Alfato üzenetére (2006. 05. 03. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
emilcím, honlap, telszám?
Köszi! (Ez egy válasz Alfato üzenetére (2006. 05. 03. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 03. szerda 16:10
van ilyen anyag természtesen, egy barátom is gyárt ilyet, de csak ázsiai piacra, mert itthon nem akar vacakolni az engedélyeztetéssel. Teljesen természetes anyagokból tevődik össze. Több, mint 5 év munkája. Serkenti a vágyat (ezt én is tapasztaltam és a feleségem is), növeli az anyag mennyiséget, a nőknél a fogamzás képességet, és rugalmasítja az érfalat...ami mást eredményez, mintegy mellékhatásként. (az ázsiaiak a mellékhatás miatt veszik, mint a cukrot)