Nem akartok belőle olimpia számot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791195)
2014. 04. 20. vasárnap 18:32
Holnap reggel meglátjuk, milyen messze megy. Évek óta a húsvéti locsolás nálunk arról szól, hogy reggel a csajom kap egy arcra élvezést félálomban. Nem nagyon szoktam kiverni magamnak ,de ilyenkor igen
Már ma szólt, hogy reggel várja az adagot az arcára
GG- spricc bajnokság!
(Ez egy válasz smeggypussylover üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 20. vasárnap 18:07
Rendezzetek házibajnokságot
Az enyémet nem vállalja be valaki, csak hogy hiteles legyen a dolog
locsolás megvolt
kár,hogy az arcos képet nem engedi a drágám, hogy felrakjam
bájos lett
kár,hogy az arcos képet nem engedi a drágám, hogy felrakjam
bájos lett
Holnap reggel meglátjuk, milyen messze megy. Évek óta a húsvéti locsolás nálunk arról szól, hogy reggel a csajom kap egy arcra élvezést félálomban. Nem nagyon szoktam kiverni magamnak ,de ilyenkor igen
Rendezzetek házibajnokságot
Én tapasztalatom alapján, próbáltam sok mindent, de csak is az izgalmi állapotra tudom visszavetíteni a spricc nagyságát. Hiába tartóztattam magam, szedtem különböző tablettákat, szelén, meg ilyenek, vagy különböző italok, amiket úgy kevertem. Nálam nem volt köze hozzá, de talán már írtam korábban erről. Azzal tudsz még játszani, hogy mielőtt elélveznél megállsz. Nem hagyod végig a dolgot. Kb. 2x stoppolsz és harmadikra elengeded, akkor általában nagy lesz. Nekem még a sűrűsége sem befolyásolja. Sőt ha reggel kapok egy kis cumit, utána masztizok itthon, még simán nagyokat spriccelek.
Íz javításra én a mézet tudom ajánlani. (Ez egy válasz lujzi1105 üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Íz javításra én a mézet tudom ajánlani. (Ez egy válasz lujzi1105 üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 20. vasárnap 09:15
Egy nagyra emlékszem, amikor a csajom lába közt térdelve( farkam kb punci vonalában ) sültem el , a csajomat fejbe lőttem és mögötte a falon is landolt az anyagból ez kb 120-130 cm volt. Most már nem igazán megy a távlövészet , nem tudom mitől lehet de 5-10 cm-nél nem megy messzebb........
Egy nagyra emlékszem, amikor a csajom lába közt térdelve( farkam kb punci vonalában ) sültem el , a csajomat fejbe lőttem és mögötte a falon is landolt az anyagból ez kb 120-130 cm volt. Most már nem igazán megy a távlövészet , nem tudom mitől lehet de 5-10 cm-nél nem megy messzebb........
Horst Schultz tartja a feljegyzett rekordot 5.71 m lövési távolsággal.
Két méter nem olyan irdatlan távolság. Még sosem mértem le, de volt egy-két alkalom, amikor meglepően messzire fröccsent az anyag. Viszont egyrészt nem akarok ilyen mutatvánnyal X-faktorban fellépni és engem jobban izgat amikor arra gondolok hogy éppen átpumpálom a spermámat a másik testébe így marad a három alternatíva egyike.
Én úgy vagyok vele, hogy hiszem, ha látom. Ezt láttam, ezek után el is hiszem. A pasik a farokméretükkel is szeretnek túlozni, gondoltam itt is csak nagyzolnak, de ezek szerint nem. Legalábbis nem mindenki.
(Ez egy válasz lajabaja üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
,..igazad van de még video sem kell ....ez valóság...
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 12:25
Megnéztem pár videót és revideálnom kell az álláspontomat. Van aki el tud lőni 2 méterre, sőt messzebb is.
reggel miután a párom meglovagolta a farkam, én kinyaltam a puncikáját, ő pedig leszopott utána. most kivételesen nem a szájába élveztem, hanem ahogy elmentem, verte közben. hatalmasat lőttem, az első spricc átment a fejem felett, a falon kötött ki (viízszintes helyzetben feködtem).de ez is 1-1,5m volt max.a többi spric az államig - nyakamig jött
Hát mit mondjon? Max nevet egyet, hogy "úúúristen, ez durva!" ) Vagy, hogy "miért nem a számba raktad baby?"
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 28. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890246)
2014. 02. 28. péntek 21:02
És miket szokott mondani olyankor, amikor a falon placcsan?
Napi 3 tojas, föve, rantotta - szokott segiteni
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2014. 02. 28. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 28. péntek 13:39
még a 15-20 cm nek is örülök m nem tudom miért, de mostanába alig van gecim
És miket szokott mondani olyankor, amikor a falon placcsan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907024)
2014. 02. 27. csütörtök 07:07
Hát én esküm megmérem majd már, mert az enyém a punciból kirántva nem az állát vagy haját éri el a bnőmnek, hanem a falra placcsan, de olyan erővel, hogy rendesen hangos Úgyhogy veszek egy centit...aztán vhogy levideózom:P
Nem csodálkozom, hogy kételkedsz benne, hiszen még nem bizonyítottam videóval. Szólok, ha lesz.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 01. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 01. szombat 08:49
Ezt a 2 métert erősen kétlem. Persze valami videóval látnám, természetesen kalibrálhatóval, akkor elhiszem. Mindaddig csak urbanlegend.
Egyszer sikerült 2,5 méterre, 2 hét kihagyás után. Bizserget végig a gerincem olyan jó érzés volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 26. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893523)
2014. 02. 26. szerda 18:58
Van itt olyan, aki 2 méternél távolabb is tud ?
még a 15-20 cm nek is örülök m nem tudom miért, de mostanába alig van gecim
Ez már nálam is többször előfordult!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907024)
2014. 02. 27. csütörtök 07:07
Hát én esküm megmérem majd már, mert az enyém a punciból kirántva nem az állát vagy haját éri el a bnőmnek, hanem a falra placcsan, de olyan erővel, hogy rendesen hangos Úgyhogy veszek egy centit...aztán vhogy levideózom:P
nekem az aktus, vagy maszti időtartamának a függvénye a lövés ereje, távolsága.ilyen fél óra szex után vagy maszti után hatalmasat fröcsköl a farkam... a barátnőm is el van ájulva ilyenkor hogy milyen nagyokat lövök