Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2014. 01. 07. kedd 10:02  #123
Oroszlány Oroszlány
Ez a két méter olyan lehet mint a sok 30 centis farok. A pasik már azt se tudják mennyit mondjanak és elvesztik a realitásérzéküket. Nekem a legnagyobb spric az egyik pasimhoz kapcsolódik, aki amikor kirántotta a puncimból a farkát többször is állon lőtt. De ez kb 50-60 cm. És szerintem ez is nagy teljesítmény. különben sem értem mi a jó abban, ha valaki nagyot tud lőni.
2014. 01. 07. kedd 09:24  #122
Törölt felhasználó (335752)
Egy-két méter? Az is valami? Mikor még a körúton laktam, volt egy pasim, aki a szemben lévő ház első emeletén lakott. Mikor szüleim szobafogságra ítéltek, rendszeresen telefonszexszel tartottuk a kapcsolatot. Én kiültem a mi lakásunk 3. emeleti erkélyére, ő pedig kiállt az ablakba. Miközben egymással beszéltünk telefonon, masztiztunk és néztük a másikat. Egyik alkalommal szintén sikerült rendesen felizgatnom. Felé fordulva mutogattam a széthúzott puncikámat, ő pedig húzogatta a farkát. Ez így ment vagy 2-3 órán keresztül, mikor látom ám, hogy eldurran. Hihetetlen mennyiséget lövellt ki, ami megállíthatatlanul repült felém. Átsuhant egy 6-os villamos nyitott ablakain, át a körúti fák lombjain, egyenesen a punuskámba, ahol rendesen megsorozta a méhemet, amitől azonnal elélveztem. Még szerencse, hogy nem lettem tőle terhes!
2014. 01. 07. kedd 07:43  #121
Törölt felhasználó (69371)
Milyen érdekes, hirtelen előkerültek a távlövő bajnokok. Lehet ezt a számot kellene az olimpián bevezetni, talán újabb sportágban érnénk el sikereket, mert ahogy olvasom itt mindenki spricc mester lett. Valaki falat is bont vele, vagy jobb mint egy sterimo. worship
2014. 01. 06. hétfő 18:09  #120
Zsola24 Zsola24
Hát én mindig rohadt messzire lövök, és rengeteget nyes nem tudom miért nyes A csajok először csak néznek és mindig mondják hogy ilyet még nem láttak smile
2014. 01. 06. hétfő 17:58  #119
Maya Kitten 74 Maya Kitten 74
finom
2014. 01. 06. hétfő 17:54  #118
Törölt felhasználó (905632)
Nekem is hatalmasat spriccel a farkam , volt hogy egy méternél is messzebbre lőtte a spermát amit partnerem nagyon díjazott finom
2014. 01. 06. hétfő 14:58  #117
Törölt felhasználó (829981)
Én mindig hatalmasakat szoktam élvezni és lőni,volt hogy a barátnőmön túl lőttem annyira,hogy a falon ott maradt utána a nyoma. smile
Azután mindig a farkam elé tette a kezem,ha a testére élveztem. smile
2014. 01. 06. hétfő 14:35  #116
Törölt felhasználó (881136)
Én már másodszor jártam úgy pasival,hogy komplettba beterített wink popsitól tarkóig.
Mondjuk tegnap éjjel a hajamra is jutott..
2013. 12. 31. kedd 12:41  #115
Törölt felhasználó (893523)
Én 1,5-2méterre is el szoktam lőni ha eléggé felizgatnak!8-10 spricc jön átlagosan.Szerintem ez is adottság mint a farok v. mell mérete pl. De lehet fejleszteni is talán.
2013. 12. 30. hétfő 16:53  #114
plasticman64 plasticman64
Mi is szeretjük elhúzni és valóban sokkal több spermám van ilyenkor. Előfordult olyan is, hogy tabletta után annyi spermám volt, hogy a csaj nem bírta egyszerre lenyelni. Azt hogy milyen messzire lövök, nem tudom mi befolyásolja, de nekem is volt már rekord lövésem, de legtöbbször átlagos. Véleményem szerint az élvezet értéket sem a mennyiség, sem a lőtávolság nem befolyásolja.
Mindenkinek boldog és szexel teli új évet kívánok! smile
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 11:25
az elnyújtott maszti nálam 90%ban hatalmas spriccelést eredményez.ilyenkor sokkal hígabb a spermám, de sokkal nagyobbakat lövök.egyszer az egyik párom mikor leszopott, a végén kivette, mert nem nyelt, én meg arcon lőttem magam párszor nyes az volt a legmesszebbi lövésem
2013. 12. 30. hétfő 11:25  #113
fazonkirály fazonkirály
az elnyújtott maszti nálam 90%ban hatalmas spriccelést eredményez.ilyenkor sokkal hígabb a spermám, de sokkal nagyobbakat lövök.egyszer az egyik párom mikor leszopott, a végén kivette, mert nem nyelt, én meg arcon lőttem magam párszor nyes az volt a legmesszebbi lövésem
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 09:35
Szerintem meg nincs jelentősége annak, hogy meddig tartogatod. Sőt több nap elteltével sűrűbb lesz, ami miatt nem is lehet akkorát spriccelni. Kíváncsoságból próbáltam szelén tablettát, meg ilyen vackokat, amiket írtak (de semmi károsat, vagy ami mű), de nem volt jelentősége. Én pl második spriccre simán tudok nagyobb lőni. Viszont van igazság része abban amit írsz, hogy az elhúzott orgazmus beteljesülés jó hatással van erre. Vagy nap közben megszakított maszturbálás, estére akár nagy spiccet is eredményezhet. Vagy előjátéknál, pl szopásnál megállítani párunkat a lövés előtt. Aztán foglalkozni vele, majd dugás. A női orgazmust is így lehet fokozni, hogy a beteljesülés előtt megállsz. Majd kis idő múlva folytatod. Van még egy technika, hogy mielőtt elélveznél befogod mondjuk a hüvelyk ujjaddal a spriccelődet, pont mielőtt kilőnél. Amint elmúlik az érzés, elveszed és újra verni kezded. Ha ügyes vagy többször meg tudod csinálni, aztán 2-3. alkalomra meg elengeded, több anyag is lesz, és nagyobb spricc. Egyébként szerintem a bevitt folyadék mennyiséggel sincs összefüggésben én néztem ezt is.
2013. 12. 30. hétfő 09:35  #112
Szerintem meg nincs jelentősége annak, hogy meddig tartogatod. Sőt több nap elteltével sűrűbb lesz, ami miatt nem is lehet akkorát spriccelni. Kíváncsoságból próbáltam szelén tablettát, meg ilyen vackokat, amiket írtak (de semmi károsat, vagy ami mű), de nem volt jelentősége. Én pl második spriccre simán tudok nagyobb lőni. Viszont van igazság része abban amit írsz, hogy az elhúzott orgazmus beteljesülés jó hatással van erre. Vagy nap közben megszakított maszturbálás, estére akár nagy spiccet is eredményezhet. Vagy előjátéknál, pl szopásnál megállítani párunkat a lövés előtt. Aztán foglalkozni vele, majd dugás. A női orgazmust is így lehet fokozni, hogy a beteljesülés előtt megállsz. Majd kis idő múlva folytatod. Van még egy technika, hogy mielőtt elélveznél befogod mondjuk a hüvelyk ujjaddal a spriccelődet, pont mielőtt kilőnél. Amint elmúlik az érzés, elveszed és újra verni kezded. Ha ügyes vagy többször meg tudod csinálni, aztán 2-3. alkalomra meg elengeded, több anyag is lesz, és nagyobb spricc. Egyébként szerintem a bevitt folyadék mennyiséggel sincs összefüggésben én néztem ezt is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 29. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890246)
2013. 12. 29. vasárnap 18:40
Én úgy vettem észre, hogy a hidratáltság, néhány nap (4-5) kihagyás és egy jó hosszan elnyújtott forró szex a garancia... Ha ez mind teljesül akkor a 2 méter simán megvan. Imádok a nő felsőtestére spriccelni és alaposan beteríteni. smile
2013. 12. 29. vasárnap 18:40  #111
Törölt felhasználó (890246)
Én úgy vettem észre, hogy a hidratáltság, néhány nap (4-5) kihagyás és egy jó hosszan elnyújtott forró szex a garancia... Ha ez mind teljesül akkor a 2 méter simán megvan. Imádok a nő felsőtestére spriccelni és alaposan beteríteni. smile
2009. 11. 10. kedd 19:44  #110
Törölt felhasználó (461991)
Sziasztok!
Szerintem ez egyénenként változhat.Nekem van olyan ,hogy a 2. szex után több jön,mint először.Van,hogy ha 3x élvezek el,akkor 3x lövök nagyot és sokat.De általában mindig sok jön és 1 hosszú lövés van benne és utána kisebbek.A Párom mindig csodálkozik és mondja " Te gecigyáros" XD De akkor jön a legjobban,amikor sokáig csináljuk és hatalmasat élvezek.Szóval nálam nem feltétlenül kell a többnapos szünet.
2009. 11. 09. hétfő 17:43  #109
Törölt felhasználó (445908)
nekem a kedvencem, amikor az aktus végén hanyatt fekszem, csókolózom a barátnőmmel, és akkorát élvezek, hogy beterítem mindkettőnk arcát/száját spermával. tudom, most el fog kezdődni a buzizás, de akkor is 100% hetero vagyok.
2008. 12. 04. csütörtök 14:40  #108
zsozs70 zsozs70
ez teljesen igy van
(Ez egy válasz AYD üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 13:36
Én pl. a 7végén 4-5 nap szünet után a hátamon fekve okoztam örömet magamnak és állon lőttem magam.... wink
Egyébként szerintem attól függ a spriccelés nagysága, hogy mennyire sokáig húzod magad, azaz elmész az orgazmus közelébe, majd abbahagyod, majd megint a közelébe és megint abbahagyod. Ha elég sokáig játszol így, akkor lő a legmesszebbre
2008. 12. 04. csütörtök 13:36  #107
AYD AYD
Én pl. a 7végén 4-5 nap szünet után a hátamon fekve okoztam örömet magamnak és állon lőttem magam.... wink
Egyébként szerintem attól függ a spriccelés nagysága, hogy mennyire sokáig húzod magad, azaz elmész az orgazmus közelébe, majd abbahagyod, majd megint a közelébe és megint abbahagyod. Ha elég sokáig játszol így, akkor lő a legmesszebbre
2008. 12. 03. szerda 13:59  #106
NICK_33 NICK_33
ez attól is függ milyen az izomzata azon a területen mely ezért felelős..
nem csak női intim torna létezik..
(Ez egy válasz terke üzenetére (2008. 12. 03. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 03. szerda 13:19
Ezzel nem feltétlenül értek egyet smile Ugyanis az én párom SOHA nem szokott lőni,még akkor sem,ha nagyon élvezi.. Nem spriccelős fajta,szóval vannak ilyenek is,akik "így vannak beállítva" smile
2008. 12. 03. szerda 13:19  #105
terke terke VIP
Ezzel nem feltétlenül értek egyet smile Ugyanis az én párom SOHA nem szokott lőni,még akkor sem,ha nagyon élvezi.. Nem spriccelős fajta,szóval vannak ilyenek is,akik "így vannak beállítva" smile
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 11. 25. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 19:46
Te biztos csaj lehetsz,mert egyébként tudnád hogy az élvezet egyenesen arányos a kilövelt mennyiség és a távolság szorzatával.Röviden ha nagyon jó a szex,ellövök az ágy végéig egy komolyabb anyagot,de ha csak olyan maszatolós akkor néhány csepp bukkan elő...
2008. 12. 02. kedd 22:40  #104
minyu minyu
Egy kérdés a szakértőktől!
Hogyan lehet erősiteni a spricc erejét hogy kéjesebb lüktetősebb legyen még akkor is a ha nem kelljen kihagyni napokat hogy összejöjjön az anyag?
Várom az ötleteket!!!!!!!!
/ 14