Segítség!!
Valamiért nem tudom megnézni az amatőr lányokat már egy ideje, egy nagy kék képernyő jön be Access denied felirattal, ugyanakkor a párok, a fiúk akik 1-2 képet küldtek a videók a kismalac képekkel nincs gond.Mi lehet a baj?
Valamiért nem tudom megnézni az amatőr lányokat már egy ideje, egy nagy kék képernyő jön be Access denied felirattal, ugyanakkor a párok, a fiúk akik 1-2 képet küldtek a videók a kismalac képekkel nincs gond.Mi lehet a baj?
Takarítva!
Egy GG fénykép, hogy honnan van, nem HELP kérdés!
(a válaszok lehetnek személyiségi jogokat sértőek is!)
Mindkét fórumozó figyelmeztetve!
Egy GG fénykép, hogy honnan van, nem HELP kérdés!
(a válaszok lehetnek személyiségi jogokat sértőek is!)
Mindkét fórumozó figyelmeztetve!
duplikált topic:
Akkor szokták azt mondani, mikor már van egy sokban hasonló, vagy ugyanolyan topic.
Példa: Szex topic.
Én nyitok egy B*szás topicot. A szex régebbi akkor a b*szás az már duplikáció
, felesleges.
Ez nem hivatalos válasz, de nagyából ezt jelenti
Akkor szokták azt mondani, mikor már van egy sokban hasonló, vagy ugyanolyan topic.
Példa: Szex topic.
Én nyitok egy B*szás topicot. A szex régebbi akkor a b*szás az már duplikáció
, felesleges.Ez nem hivatalos válasz, de nagyából ezt jelenti
sikerült usztatni a kacsat ?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 13:17
valaki tudna nekem segitteni abbann hogy ha letöltöttem a magyarittást, hogyan tudom azt társittani a vinamphoz? köszi
matyaru
(horgaszol..? horgaszol...?)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 27. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 16:10
Hat tööccsed le egyböl magyarul ! Mint mind telepitesz ? Meg eggyeztetni akarod a nem eggyeztetni valot....
Hat tööccsed le egyböl magyarul ! Mint mind telepitesz ? Meg eggyeztetni akarod a nem eggyeztetni valot....
Szívesen!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
azért köszke
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 27. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 27. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 15:38
A "read me" fájlba bele szokták írni, hogy hova kell telepíteni a magyarítást! Winampnál nem tudom, hogy kell!
A "read me" fájlba bele szokták írni, hogy hova kell telepíteni a magyarítást! Winampnál nem tudom, hogy kell!
a myvipenn
"Amennyiben nincs megfelelő programod a rádiók hallgatásához, töltsd le a WINAMP-ot"

hát letöltöttem
"Ha feltelepítetted, töltsd le hozzá a magyarítást innen"

ezt is letöltöttem
node hogy hozzam össze a kettőt?
sztem a menüjére gondol meg a magyar parancsgombokra és kijelzésekre
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
"Amennyiben nincs megfelelő programod a rádiók hallgatásához, töltsd le a WINAMP-ot"

hát letöltöttem
"Ha feltelepítetted, töltsd le hozzá a magyarítást innen"

ezt is letöltöttem
node hogy hozzam össze a kettőt?
sztem a menüjére gondol meg a magyar parancsgombokra és kijelzésekre
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 14:21
Mi az a "magyarittas" ?
Vinamp magyarul ? Vagy Magyar Ritta videojat nem tudod lejatszani a Vinamp-on ?
Mi az a "magyarittas" ?
2007. 10. 27. szombat 13:17
valaki tudna nekem segitteni abbann hogy ha letöltöttem a magyarittást, hogyan tudom azt társittani a vinamphoz? köszi
Háj!Hogy a manóba lehet szavazni az amatőr képekre ha lehet olyat?
Háát, "rákba" biztosan nem!!! Kultúrbeszéd esetén is értünk, és válaszolunk.
Nos. Első nekifutásra olvasd szépen vissza ezt a HELP topicot, mert kb. 50-szer el lett már magyarázva, leírva, és nagyon uncsi az ilyen "rákos" kérések miatt megint leírni.
350 hsz, nem nagy ügy, kb 10 perc, és meg fogod lelni kérdésedre a választ. Én meg remélem, hogy legközelebb kevésbé "rákosan" kérdezel.
(Ez egy válasz RIPKIP üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos. Első nekifutásra olvasd szépen vissza ezt a HELP topicot, mert kb. 50-szer el lett már magyarázva, leírva, és nagyon uncsi az ilyen "rákos" kérések miatt megint leírni.
350 hsz, nem nagy ügy, kb 10 perc, és meg fogod lelni kérdésedre a választ. Én meg remélem, hogy legközelebb kevésbé "rákosan" kérdezel.
(Ez egy válasz RIPKIP üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 22. hétfő 21:22
hogy a rákba tudom aktiválni a letöltött filmet????? Nagyon örülnék ha valaki meg mondaná!! Előre is köszönöm.
hogy a rákba tudom aktiválni a letöltött filmet????? Nagyon örülnék ha valaki meg mondaná!! Előre is köszönöm.
akkor tünés...szólj hozzá
khm...a hálálkodó nyalást megbeszéljük priviben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
khm...a hálálkodó nyalást megbeszéljük priviben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20959)
2007. 10. 21. vasárnap 19:11
Oks köszi!
Oks köszi!
nos...találtunk megoldást a kérésedre...itt hozzászólhatsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 10:32
Hi! Megoldható lenne a jövőben, hogy a hírekhez is lehessen hozzászólásokat írni?
hi! megoldható...másold be a megfelelő topicba a hírt...pl:
"Lindsay Lohan lépcsőházban szexelt!" mehet a celebbe, és már írhatod is a véleményedet...
vagy
"Erőszakoskodó lányok: orális szexre kényszerítették!" ...orális szex topic
vagy
"Hotelszoba ablakában szexelt a pár" szex nyilvános helyen topic (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
"Lindsay Lohan lépcsőházban szexelt!" mehet a celebbe, és már írhatod is a véleményedet...
vagy
"Erőszakoskodó lányok: orális szexre kényszerítették!" ...orális szex topic
vagy
"Hotelszoba ablakában szexelt a pár" szex nyilvános helyen topic (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 10:32
Hi! Megoldható lenne a jövőben, hogy a hírekhez is lehessen hozzászólásokat írni?