Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozzászólásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, és csak az általatok irt tartalom felett van joguk, semmi másra nincs befolyásuk és rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailre a lap alján, és töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőben) !!!

Az eddigi hozzászólások

2005. 01. 15. szombat 23:22  #28
Törölt felhasználó (368461)
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni az ügyben, hogy a legújabb típusú önéletrajzban a nevet is számítógéppel kell aláírni, esetleg számítógéppel és kézzel is, vagy csak kézzel? ezen kívül a fényképet oda kell tűzni, vagy ragasztani kell? Kell-e csatolni a bizonyítványok fénymásolatát az önéletrajzhoz? Bocs, hogy ezzel mertelek zavarni titeket, megnéztem már néhány mintát a neten, de ezekre nem tértek ki. Előre is kösz, sziasztok!:-)
2005. 01. 10. hétfő 17:42  #27
Törölt felhasználó (367226)
A topic nevéből adódóan (Help me!) meg merem kérdezni, hogy ki lenne az a csinos, ápolt leányzó, aki egy 16 éves tapasztalatlan fiúnak megtanítana mindent a szexről (pl.: hogy juttassuk partnerünket a csúcsra, hova kell nyúlni, és hova nem...) ? Várom a maileket...
2004. 12. 17. péntek 10:40  #26
Törölt felhasználó (68)
Helloka

Én egy Bp-i pontosabban 23.kerületi 18 éves 190cmes 89kg mos fiú vagyok.Sportos alkat.Olyan lányt vagy lányokat keresnék akki lefotozna...Salyna a digit gépem bedöglöt..De feltenék ide képeket:)Tehát help me...:)

Válaszotokat e-mailba város a címem:forma65@freemail.hu

Cup
2004. 12. 05. vasárnap 15:41  #25
Skandy Skandy
Köszi a választ!
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2004. 12. 05. vasárnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
2004. 12. 05. vasárnap 15:26
Skandy hamarosan lesz egy help reszleg a "segitseg" menupontunkon belul, amiben olvashatsz a jelensegre megoldaskat. Ha operat hasznalsz, a tools/prefernces/privacyban a referrer loggingot kapcsold be. Ha explorert, akkor valoszinu valamelyik "kivalo" norton firewall vagy egyeb termek okozza a gondot.

A dologra azert volt szukseg, mert kulfoldrol tomegesen linkeltek be kozvetlenul a kepeinket, es ezert egy ido utan a szerver felmondana a szolgalatot; nem beszelve arrol, hogy ez mennyire rosszul erinti az oldal nepszeruseget.

A nagy gond egyelore az, hogy meg nem sikerult rekonstrualnunk az esetet a szerkesztosegben, csak a fentebb emlitett opera-s modszerrel tudtuk magunkat azok helyebe erezni, akinel elojon a gond. (kb 0.1%-a a latogatoknak, tehat minden ezredik.)

Amint bovebb informaciok allnak a rendelkezesunkre, beszamolunk rola egy hirben.

Bye
2004. 12. 05. vasárnap 15:26  #24
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Skandy hamarosan lesz egy help reszleg a "segitseg" menupontunkon belul, amiben olvashatsz a jelensegre megoldaskat. Ha operat hasznalsz, a tools/prefernces/privacyban a referrer loggingot kapcsold be. Ha explorert, akkor valoszinu valamelyik "kivalo" norton firewall vagy egyeb termek okozza a gondot.

A dologra azert volt szukseg, mert kulfoldrol tomegesen linkeltek be kozvetlenul a kepeinket, es ezert egy ido utan a szerver felmondana a szolgalatot; nem beszelve arrol, hogy ez mennyire rosszul erinti az oldal nepszeruseget.

A nagy gond egyelore az, hogy meg nem sikerult rekonstrualnunk az esetet a szerkesztosegben, csak a fentebb emlitett opera-s modszerrel tudtuk magunkat azok helyebe erezni, akinel elojon a gond. (kb 0.1%-a a latogatoknak, tehat minden ezredik.)

Amint bovebb informaciok allnak a rendelkezesunkre, beszamolunk rola egy hirben.

Bye
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 12. 05. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 05. vasárnap 14:05
Ha igazad van, az nagy öröm!
De talán más a baj...
A képek helyén a következő szöveg olvasható:
"a képeket azért nem látod, mert a böngésződ, vagy a tűtfalad túl mmagas biztonsági szintre van állítva!
Vedd lejjebb és frissítsd az oldalt!"
kerdes
2004. 12. 05. vasárnap 14:05  #23
Skandy Skandy
Ha igazad van, az nagy öröm!
De talán más a baj...
A képek helyén a következő szöveg olvasható:
"a képeket azért nem látod, mert a böngésződ, vagy a tűtfalad túl mmagas biztonsági szintre van állítva!
Vedd lejjebb és frissítsd az oldalt!"
kerdes
2004. 12. 05. vasárnap 13:42  #22
Skandy Skandy
Tudom Tom!
És pontosan úgy csinálom, ahogy leírta.
Ennek ellenére vagy átjön a kép, vagy nem.
De itt nem is ebben kértem a segítséget, hanem a többiek (akár általad) feltett képek zömét nem látom. Éppen úgy ahogy a főmenüben található sorozatokat sem.
Ez a gondom...
confused
2004. 12. 05. vasárnap 13:09  #21
Skandy Skandy
Kérlek segítsetek egy számítógépes antitalentumnak!
Miért nem látom a képeket.
Tudom, magasra van állítva a biztonsági szint.
De az explorernél nem tudom lejjebb állítani.
Tud valaki segíteni?
Olyan "szájbarágósan"...
Előre is köszi!
2004. 11. 27. szombat 10:53  #20
rilu rilu
Vacska!

Az a gond, hogy sokan gondolkodnak így, mint Te. Ez nem biztos, hogy oly' nagy baj, viszont azt tudnia kell minden "end-user"-nek, hogy a DivX codek-ek ingyenes verziói -ha kapcsolódva vagy a netre- információkat küld a fejlesztő számára a gépedről. Én nem akarok senkit semmilyen illegális dologra buzdítani, de szerintem jobban teszitek, ha beszereztek valamilyen teljes verziót. A minap szerettem volna telepíteni egy DivX Bundle, illetve DivX AdAware verziót és a telepítőprogram simán, lazán kíírta, hogy a szoftver attól ingyenes, hogy infót küld filmnézési szokásaimról. Hát köszönöm, én ebből nem kérek. Így sem nagyon tudjuk, hogy tulajdonképpen az op. rendszer, a Winfos milyen információkat küld Billy fiúnak, hát még akkor egy ilyen free codec is ugyanezt teszi...

Baggio!

A WMV (nevéből adódóan): Windows Media Video. Apropó: küldtél SMS-t? Ha nem küldtél, akkor lehet neked baromi friss és jó codec-ed, akkor sem fgja lejátszani a fájlt.
2004. 11. 27. szombat 09:35  #19
Vacska Vacska
Ha azt irja ki a Windows Media Playered hogy valamilyen codec error van, akkor megnyugtatlak, ez egy eleg gyakori problema. Nekem is ez volt a gond, a DivX Playerre van szukseged, az le fogja jatszani.
Tedd be yahoo search-be, ird be a keresobe hogy "codec error", latni fogod hogy sokan panaszkodnak ugyanerre a problemara, ott talalsz nehany otletet, hogy melyik DivX verziot toltsd le. Szerintem az ingyenes valtozat tokeletesen megteszi, ugyancsak a search-et ajanlom, "DivX player free edition", 1 perc alatt ra fogsz talalni. (nekem az 5.2.1 ingyenes verzio van fenn)
2004. 11. 27. szombat 09:22  #18
hawkmoon hawkmoon VIP Admin
hali,
siman egy ujabb verzioju windows media player kell
2004. 11. 23. kedd 17:24  #17
rilu rilu
Me' frissítetted...

nyes nyes nyes
2004. 11. 23. kedd 17:23  #16
rilu rilu
Moncy!

Azé' nem megy...
2004. 11. 23. kedd 15:54  #15
Moncy Moncy
Nem mén a chat, pedig frissítettem a java-t..
2004. 11. 22. hétfő 03:04  #14
Skandy Skandy
Igaz, nem tartozik ide.
Ennek ellenére, mégis az a véleményem, belefér egy ilyenfajta segítségkérés is, mert valamiféle barátias légkör kialakult már itt, és miért ne számíthatnánk egymás segítségére, és miért ne segítenénk egymáson - ha módunkban áll - bármilyen témában.
Egyébként sem ez az első eset, hogy nem a szexről szól a topic.
(még ha a címe kapcsolódik is hozzá)
Üdv!
2004. 11. 20. szombat 19:13  #13
Skandy Skandy
Nincs igazad Clark Licker!
Szerintem nagyon pozitív dolog, hogy aki tudott, az próbált segíteni valakin, aki itt - még ha nem is szexuális téren - segítséget kért. Semmiféle kapcsolatban nincs ezzel, a fórum esetleges hanyatlása.
Én azt mondom, ha valakinek ettől nem szimpatikus ez a fórum, akkor jobb ha nem is látogatja.
2004. 11. 17. szerda 09:00  #12
Törölt felhasználó (10061)
kösz mindenkinek,valóban kábeles ez a szutyok,tegnap este megoldottuk egy haverral..tényleg kösz mindenkinek,pussz..
2004. 11. 17. szerda 05:31  #11
Moncy Moncy
freeee az este vmi oknál fogva nem szeretett a server, nem tudtam írni mailt.... Én is csak úgy tudnám megoldani hogy Győrben...
A régi telcsimet is ott bütykölték wave wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 16. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
2004. 11. 16. kedd 19:21
jah,tom megkaptam,igen..moncym:én is olyat keresek..mármint "alvilágit". wink
2004. 11. 17. szerda 01:23  #10
MitoGábor MitoGábor VIP
freya:
Jelenleg a Siemens M50-est nem lehet megoldani kiszámlálósdival, CSAK kábellel ! Én Vác alatt lakom Sződligeten (BP-től 25km), ha el tudod hozni hozzám, akkor 2000 Ft-ért megcsinálom ! Gábor
2004. 11. 16. kedd 22:22  #9
charli02 charli02 VIP
Szerintem a leg egyszerűbb h beviszed egy használt telefon kereskedésbe és ott kiűtik helyben 1-2 ezer forintér.
/ 64