Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozzászólásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, és csak az általatok irt tartalom felett van joguk, semmi másra nincs befolyásuk és rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailre a lap alján, és töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőben) !!!

Az eddigi hozzászólások

2004. 11. 16. kedd 16:36  #2
Junior23... Junior23...
Kártyafüggetleniteni szeretnéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 16. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061) Admin
2004. 11. 16. kedd 16:27
sziasztok..nem igazán idevaló témakör,de azért felvetem a kérdést...vajon van errefele valaki aki tudna nekem segiteni egy siemens m50 kikódolásában?Tudjátok,ha nem lenne fontos,nem kérdeznék itt ilyeneket..előre is köszi..
2004. 11. 16. kedd 16:27  #1
Törölt felhasználó (10061) Admin
sziasztok..nem igazán idevaló témakör,de azért felvetem a kérdést...vajon van errefele valaki aki tudna nekem segiteni egy siemens m50 kikódolásában?Tudjátok,ha nem lenne fontos,nem kérdeznék itt ilyeneket..előre is köszi..
/ 67