Szervusztok! Nem tudom mi az oka, de egy hete nem tudom megnézni a videókat. ( Nem vagyok egy számítóglp guru). Nem indul el a videó, hiába próbálkozom. Tudtok seghíteni?
Megpróbálom. Köszi.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 11. 28. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 28. szombat 09:51
Szia! Akár 2-300 MB-os anyagot is fel tudsz tölteni, tehát inkább a kép formátumával lesz a gond. Próbáld meg a képeket ismét elmenteni jpg-ként, és ezután töltsd fel ismét. Ha így sem sikerül, írj ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), a kollégák segítenek a megoldásban
Szia! Akár 2-300 MB-os anyagot is fel tudsz tölteni, tehát inkább a kép formátumával lesz a gond. Próbáld meg a képeket ismét elmenteni jpg-ként, és ezután töltsd fel ismét. Ha így sem sikerül, írj ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), a kollégák segítenek a megoldásban
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 27. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858955)
2020. 11. 27. péntek 18:30
Sziasztok. Mi lehet az oka,hogy nem tudok képet feltölteni. Folyamatosan hiba üzenet jelenik meg, hogy min 10 képet töltsek fel. Ez akkor is előjön ha 15 vagy 20 képet akarok feltölteni. A felbontás nagy. Lehet az a probléma?
Sziasztok. Mi lehet az oka,hogy nem tudok képet feltölteni. Folyamatosan hiba üzenet jelenik meg, hogy min 10 képet töltsek fel. Ez akkor is előjön ha 15 vagy 20 képet akarok feltölteni. A felbontás nagy. Lehet az a probléma?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4368042)
VIP
2020. 11. 09. hétfő 06:19
Közben megoldottam!
Közben megoldottam!
Valamiért nem tudok hozzászólni egyik témához sem,mi lehet az oka?
Szia! A töröltetni kívánt feltöltésed pontos linkjét küldd el GG Ügyfélszolgálatunkra (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák törlik
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52634)
2020. 11. 02. hétfő 07:21
Feltöltőt képet hogyan lehet törölni? Előre is köszönöm a választ!
Feltöltőt képet hogyan lehet törölni? Előre is köszönöm a választ!
Szia! Asztali gépről, vagy mobileszközről próbálod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 31. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3878842)
2020. 10. 31. szombat 08:38
Sziasztok,
egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy bármelyik böngészőből próbálok belépni a chatre, Authentication failed hibával mindig ledob. Van valami tippetek, mit csinálok rosszul? Évek óta használtam, sosem volt ilyen gondom.
Köszi
egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy bármelyik böngészőből próbálok belépni a chatre, Authentication failed hibával mindig ledob. Van valami tippetek, mit csinálok rosszul? Évek óta használtam, sosem volt ilyen gondom.
Köszi
Sziasztok,
Köszi
Köszi
Szia! A chat a szöveges csevegésre szolgál, képet nem szabad chat beszélgetésbe tölteni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 24. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4439772)
2020. 10. 24. szombat 16:33
szia, érdeklődnék a chat felületre hogy lehet képet tenni, ha bemásolom akkor azt írja túl hosszu üzenet.
köszönöm
köszönöm
szia, érdeklődnék a chat felületre hogy lehet képet tenni, ha bemásolom akkor azt írja túl hosszu üzenet.
köszönöm
köszönöm
Szia! Küldd el GG Ügyfélszolgálatunkra (lap alja, e-mail menüpont) az általad tévesen jelentett felhasználó nevét, hogy törölhessük a bejelentést.
(Ez egy válasz Alekosz40 üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 19. hétfő 00:44
Szia
Véletlenül elküldtem egy profi hirdető jelentèst.
Ijyenkor mit lehet tenni?
Szia
Szia! Csere után frissítsd a böngésződet(Shift + F5), valószínűleg még tárolja a régit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 15. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4367072)
2020. 10. 15. csütörtök 12:07
Szeretném lecserélni a profilképet, de hiába, mindig a régi jön elő, akkor is, ha a régit letöröltem, s az újat tettem fel. Ha nincs semmilyen profilkép megadva, akkor a régi nem jön elő. Tehát a kérdés: Hogy lehet profilképet cserélni úgy, hogy ne a régi jöjjön elő még mindig? Köszönöm
Szeretném lecserélni a profilképet, de hiába, mindig a régi jön elő, akkor is, ha a régit letöröltem, s az újat tettem fel. Ha nincs semmilyen profilkép megadva, akkor a régi nem jön elő. Tehát a kérdés: Hogy lehet profilképet cserélni úgy, hogy ne a régi jöjjön elő még mindig? Köszönöm
Szia! Milyen böngészőt használsz? Ha nem enged bejelentkezni, másik böngészőnél is fennáll ez a hibajelenség?
(Ez egy válasz nyuff üzenetére (2020. 10. 14. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 18:28
üdv.
tegnap illetve ma vettem észre hogy nem mindig enged bejelentkezni.
missing translation hibával nem enged be. aztán átkattintok valami menüpontra onnan meg működik.
missing translation hibával nem enged be. aztán átkattintok valami menüpontra onnan meg működik.
Szia! Örülünk, hogy megoldódott. Az ügyfélszolgálat nem 0-24 órás ügyfélszolgálat, minden levére 48 órán belül válaszolnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4433032)
2020. 10. 14. szerda 15:01
Sziasztok !
Valami folytán magától megjavult...
Nem tudom, hogy mi volt a probléma egész hajnaltól az előző fél-egy óráig.
Valami folytán magától megjavult...
Nem tudom, hogy mi volt a probléma egész hajnaltól az előző fél-egy óráig.
üdv.