Nyaralásra.. kéthetesre. Tv-telefon nélkül.
Egy kávé. De már szürcsölöm
Már megvolt. :$
Izomláztalanságra, mert fáááááj/
Autóra. (Eladtam a régit, az újra meg nem jött össze a zseton :/ )
Igazi tavaszra.
Fázom...
Fázom...
Egy derekas arcmasszázs.
Olyan munkahely, ahol legkorabban 10-kor kell megjelenjek.
Alapvetoen ejjeli bagoly tipusu ember vagyok, rettentoen lefaraszt a korankeles.
Alapvetoen ejjeli bagoly tipusu ember vagyok, rettentoen lefaraszt a korankeles.
Elindulni haza..
Hogy ez legyen a rendszámtáblám:
Otbol-5
Otbol-5
Szintén kávé Frissen őrölt,finom fekete...
Ma csak egy kutyulós kávét ittam,ami botrányos
Ma csak egy kutyulós kávét ittam,ami botrányos
Kávé, két cukor, feketén.
Epres Milka...csokira. Átaludni ezt a hetet sem volna rossz.
Akkor a Kobuki teleportaloval kerek szepen egy majkremes, sajtos szendvicset. Este 17.50- kor varom az erkezeset, mert 18.00 utan mar nem ehetek...:-(
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem még van olyan szendvics sütöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 02. 25. hétfő 21:10
Huu az de finom volt mindig. Imadtam. Retro erzes lenne. Hianyoznak ezek a dolgok. A Moszkva ter cimu magyar film tokeletesen szemlelteti azt a vilagot, amiben felnottem.
Huu az de finom volt mindig. Imadtam. Retro erzes lenne. Hianyoznak ezek a dolgok. A Moszkva ter cimu magyar film tokeletesen szemlelteti azt a vilagot, amiben felnottem.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 25. hétfő 18:16
Abban a régi melegszendvics sütőben készült és bugattetből finom húsos az volt a legjobb
Abban a régi melegszendvics sütőben készült és bugattetből finom húsos az volt a legjobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 25. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4024732)
2019. 02. 25. hétfő 17:41
Melegszendó.
Valakire,aki végre megcsinálja ezt a szájbavert kocsit,nem csak lottózik,mi a baja.Hibakód mentes...
Melegszendó.
Egy forró kád vízre.