Egy nagyfarkú pasira aki jól megdugja a párom majd a szájába élvez!
Egy szép arcú, tökéletes alakú, nagy mellű ázsiai csajra, hogy meztelenül rám feküdjön...
Én szívesen
(Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki a száma ürítse a farkát
Hogy valaki jol megdugja elöttem a nejem
Feleségem telt idomú nővérét jól meg basszam mert már rég volt pasival.
Egy vitorláson ringatózni...
Ha valaki irántam már nem érdekli feleségemet jó kielégíteni előttem de nem egyszerű dolog kis farkam van nagy farkú csábító 40 év körüli Komarom- Esztergom megyei
Többnejűségre, több fiatal feleségre.
Egy szép női popsit kényeztetni.
asszem a kádra...
Egy jól tele élvezet puncit kinyalni
Hogy megdugjam a nőt akivel most levelezek.
Ma dugnék valakit. Helyem van.
Egy párt, akinek a férfi tagja, teleélvezte a hölgyet,ės én utána kinyalnám
Össze ismerkedni egy nővel lánnyal, akivel titkos szeretői kapcsolatban lehetne kapcsolatott tartank
Régóta izgat a csoportos faszverés, egyszer külföldön kipróbáltam, igaz akkor csak négyen voltunk. Semmi extra, csak körbeállni, vagy ülni jópár férfias pasival, és csattogtatni rendesen. Esetleg körbemehetne egy flashjack, amit aztán telegecizünk.
Régóta izgat a csoportos faszverés, egyszer külföldön kipróbáltam, igaz akkor csak négyen voltunk. Semmi extra, csak körbeállni, vagy ülni jópár férfias pasival, és csattogtatni rendesen. Esetleg körbemehetne egy flashjack, amit aztán telegecizünk.
Egy olyan párt találni akikkel kölcsönösen megélhetjük egymás vágyait hosszú távon, közös programokkal, bizalmas kapcsolatot kialakítva...
Párral ismerkednénk, párcsere céljából