Egy tartalmas jo kis beszélgetésre ....
A legjobban arra vágyom, hogy a fotògyűjtögető, kamus, beteg férgek takarodjanak el az oldalról. Privátban várom az ötleteket, hogy hogyan lehetne viszonozni azt az aljas munkát, amikor elhiv talizni, nem jelenik meg s tiltja is a telefonszámom.
Szombathelyen egy magányos nővel titokban randizni :P
Lehet, hogy csak én olvastam el a téma leírását?
Én egy masszázsra vágyom!
Én egy masszázsra vágyom!
Egy hosszas csókolózós, ölelkezős, bújós bemelegítés után, egy finom kölcsönös orál, majd egy levezető lovaglás nekem.
Nőre
Lennék a párod arra a kis időre... Lenyűgöztek a fotóid.
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom faszára ráhúzni magam, de sztem ma még lesz.
egy tele élvezet puncit kinyalni
60-70 év közötti hölgyet nyalni, kényeztetni egymást.
Teljesült igen, utána meg is háláltam.
(Ez egy válasz cuckoldparhoz007 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleségem ölelésére. Már két hónapja külföldön dolgozik és majd csak a jövő hónap közepén jön haza. Nagyon hiányzik!
Két-három pasi az arcomra spricceljen!
Valaki leszopjon!
Próba szerencse
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2022. 07. 06. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 06. szerda 18:14
A legjobban?
A feleségem ne legyen prűd és előttem jól megdugassa magát.
Imádni akarom a gecis puncijat.
Sajna esélyem sincs erre.
A feleségem ne legyen prűd és előttem jól megdugassa magát.
Imádni akarom a gecis puncijat.
Sajna esélyem sincs erre.
Egy ápolt igényes pasi jó nagy vastag farkát szopni élvezésig ! Ja és a popsimba is bele élvezhetne de én is szopatnám dugnám !
Most a legjobban egy heteró párra... Ahol a férjel spriccelésig kényeztetnénk a feleséget...
Szőrös puncira,szép nagy popsira amit nyalhatnék.
és teljesült a vágyad?
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 07. 15. péntek 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 07. 15. péntek 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 18:31
A férjemre, hogy hazaérjen, és rendesen kinyalja a puncim, és popsim.
A férjemre, hogy hazaérjen, és rendesen kinyalja a puncim, és popsim.