A páromat amint épp más kényezteti. Szoktam is itt keresgélni, hátha találok olyan amit más töltött fel róla.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Szívesen látnék magas vénuszdombú puncikat! Imádom, ha egy nőnek hatalmas "homloka" van.
háát az én képeim nem sikerültek vagy is nem engedi a rendszer fel tőlteni mer valahogy kicsi !! bacca +
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 21. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (878230)
2013. 12. 21. szombat 20:41
azt én is szívesen nézném a képeken
![smile](images/smilies/smile.gif)
jó lenne olyan leszbi képeket látni ahol két punci összedörgölőzik... ilyen olló pozícióban.
Nagyon köszönjük!!!Még bele kell húznunk,h utolérjünk titeket
!Főleg,hogy a nyáron ment tönkre az egyetlen lemezünk,amin az összes /vagy 150/ képünk le lett töltve :-(!!!Most csak ennyi maradt ami itt van:-(!Remélem a nyáron pótoljuk őket!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 04. szerda 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (812316)
VIP
2012. 04. 04. szerda 16:58
Nektek sem kell a szomszédba menni a jó képekért. Szolídak, mégis merészek, izgató... Mi is várjuk a hozzászólásokat, és persze, a visszajelzések mutatják, nemhiába fotóztunk, töltöttünk.
Nekünk nagyon tetszenek a nyilvános helyen készült fotók és videók, főleg ha az a feleség megosztásáról szól. Ha tud valaki ilyen jellegű videót (pl. étteremben, kávéházban, stb.) és átküldené, megköszönnénk!
Izgat valakit a tribute video, ha saját fotóira olvadnak el srácok...
azt én is szívesen nézném a képeken
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 24. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334049)
2012. 04. 24. kedd 18:55
a párom szőrös punciját szoktam mutogatni msn-en már egy páran kiverték rá
Ott a pont : )
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 28. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (404317)
2012. 04. 28. szombat 12:15
harisnyás magassarkús képek jöhetnek
![worship](images/smilies/worship.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
heló.
csoportos szex,fehérneműs képek és mind ezeket színesben.
csoportos szex,fehérneműs képek és mind ezeket színesben.
Igen olyanok jók lennének.Vákuumosat ritkán látni.De a harisnyás ötlet sem rossz.
(Ez egy válasz amatőrterasz üzenetére (2012. 04. 21. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
harisnyás magassarkús képek jöhetnek
![finom](images/smilies/finom.gif)
igen...
(Ez egy válasz pasika38 üzenetére (2012. 04. 24. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 24. kedd 16:19
Gondolom rosszra nyomtál válasznak, mert ez nem nagyon vág össze azzal, amit én írtam.
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
A sorozatok tetszenek, ahol felöltözve kezdődik a képsorozat, ahogyan akár az utcán is láthatnánk, és egyre merészebb képek jönnek fokozatosan. Imádom a szűk farmeres és cameltoe képeket is!
a párom szőrös punciját szoktam mutogatni msn-en már egy páran kiverték rá
Gondolom rosszra nyomtál válasznak, mert ez nem nagyon vág össze azzal, amit én írtam.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 04. 20. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2012. 04. 20. péntek 11:59
fogalom zavarban vagytok egy kicsit
a profin elkészített fotó, s az amatőren elkészített fotó nem egyelő a profival és az amatőrrel.
amatőr azt jelenti, hogy nem kap ellen értéket, mindegy hogy ki mi és milyen módon készíti el a képeit, teljesen ingyen osztja meg veletek és ezt mi is ingyen biztosítjuk megnézni. tehát saját szórakozásból saját örömére készült, s mindegy, ha bérel rá akár egy profi fotóst vagy bevállalja egy profi fotós, vagy egy kicsit javít képkezelővel rajta, mert ez mind saját öröméből teszi s nem ellen szolgáltatásért, azaz nem anyagiért, hanem dicsérő sorokért, osztja meg veletek pl.)
míg a profi pénzért, de az más kategóriába is kerűl, s nem vagyunk közvetlen kapcsolatba a modellekkel, ügynökök hozzák a képeket és több ezer modellt egyszer, s oda naná csak profin készített képeket veszünk.
tehát ha véletlen egy profi model megosztja ingyen veletek a képeit, az amatőr kategória, s nem is értem miért ne tehetné meg saját örömére.
a profin elkészített fotó, s az amatőren elkészített fotó nem egyelő a profival és az amatőrrel.
amatőr azt jelenti, hogy nem kap ellen értéket, mindegy hogy ki mi és milyen módon készíti el a képeit, teljesen ingyen osztja meg veletek és ezt mi is ingyen biztosítjuk megnézni. tehát saját szórakozásból saját örömére készült, s mindegy, ha bérel rá akár egy profi fotóst vagy bevállalja egy profi fotós, vagy egy kicsit javít képkezelővel rajta, mert ez mind saját öröméből teszi s nem ellen szolgáltatásért, azaz nem anyagiért, hanem dicsérő sorokért, osztja meg veletek pl.)
míg a profi pénzért, de az más kategóriába is kerűl, s nem vagyunk közvetlen kapcsolatba a modellekkel, ügynökök hozzák a képeket és több ezer modellt egyszer, s oda naná csak profin készített képeket veszünk.
tehát ha véletlen egy profi model megosztja ingyen veletek a képeit, az amatőr kategória, s nem is értem miért ne tehetné meg saját örömére.
mindenféle vacumos képet
A harisnyás képek a legizgatóbbak!
A legjobban nekünk is a természetben készült képek tetszenek
Sziasztok!
Nem szeretem a azokat képeket amik fel vannak javítva, ami nem zavar ha ki van takarva a képből valami, a be nem azonosíthatóság érdekében...
de a legjobban amit szeretek, amik kint készülnek a szabadban...az lehet mező, erdő, vízpart, kilátó stb.
Én az ilyen sorozatokat várom!!!
Hajrá!
Nem szeretem a azokat képeket amik fel vannak javítva, ami nem zavar ha ki van takarva a képből valami, a be nem azonosíthatóság érdekében...
de a legjobban amit szeretek, amik kint készülnek a szabadban...az lehet mező, erdő, vízpart, kilátó stb.
Én az ilyen sorozatokat várom!!!
Hajrá!
![wave](images/smilies/wave.gif)