Sziasztok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 27. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1475162)
2016. 09. 27. kedd 16:40
Sziasztok.Találni egy szimpatikus pasit harmadiknak akivel élvezhetnénk a hármas szex örömeit!
Volt már benne részünk.Nagyon jó volt!
Egy csajnak jól kinyalni a punciját meg a popsiját miközben egy másik srácon lovagol. Egyszer kinyaltam egy teleélvezett puncit. Csak utólag tudtam meg, hogy tele volt. Így utólag belegondolva megismételném.
hát igen
(Ez egy válasz Pesti pár üzenetére (2016. 08. 20. szombat 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 20. szombat 06:13
Nekem is ugyan ez a vágyam!
Ketten egy idegen pasival,vagy akár többel is,jól megdugatni az asszonyt!!!
Ketten egy idegen pasival,vagy akár többel is,jól megdugatni az asszonyt!!!
Nyugodtan aludhatsz nyitott ablaknál, nem lesz belőle baj..
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 10. 01. szombat 20:16
Hát az tényleg szar, ha nem vágyol a feleségedre, olyannyira nem, hogy inkább mennél bètának valahová, hátha jut egy kis potya pina.
Gondolkodjunk Béláim, gondolkodjunk!
Gondolkodjunk Béláim, gondolkodjunk!
Hát az tényleg szar, ha nem vágyol a feleségedre, olyannyira nem, hogy inkább mennél bètának valahová, hátha jut egy kis potya pina.
Gondolkodjunk Béláim, gondolkodjunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolkodjunk Béláim, gondolkodjunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (987502)
2016. 10. 01. szombat 18:45
Ezt miből gondolod? A "vágy" topikban miért írnám, hogy pl: elkapni a feleségem? ))
Ezt miből gondolod? A "vágy" topikban miért írnám, hogy pl: elkapni a feleségem? ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 01. szombat 09:04
Egy önálló, külön bejáratú, nő teljesen elérhetetlen?
Kedvesen megint ketten baszni 2 éve volt utoljára így dugva nagy farok kellene alla csinos nő nagy lyukal
Lehet nem akar. (Én sejtem miért kérdezted ezt.)
De vannak, akik nem akarnak nőt eltartani bizonyos okok miatt, amit sok esetben meg is lehet érteni. Nem mindenkinek fontos a család, a párkapcsolat. De mondjuk fizetős útszélire nem akar áldozni, azok így próbálkoznak. Ismerek ilyet, és jól el van. Volt, hogy a házi barátságból majdnem válás lett, a nő menni akart, de az ismerősnek nem kellett a fent leírt okok miatt.
De ha jól emlékszem itt is olvastam már hasonló történetet. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
De vannak, akik nem akarnak nőt eltartani bizonyos okok miatt, amit sok esetben meg is lehet érteni. Nem mindenkinek fontos a család, a párkapcsolat. De mondjuk fizetős útszélire nem akar áldozni, azok így próbálkoznak. Ismerek ilyet, és jól el van. Volt, hogy a házi barátságból majdnem válás lett, a nő menni akart, de az ismerősnek nem kellett a fent leírt okok miatt.
De ha jól emlékszem itt is olvastam már hasonló történetet. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 01. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 01. szombat 09:04
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 30. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (987502)
2016. 09. 30. péntek 20:18
Egy pár házibarátja/ barátja lenni.
Egy pár házibarátja/ barátja lenni.
Sziasztok.
Jó is lehet egy ilyet összehozni!
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 08:08
Nézni ahogy a kis vékony nejemben egy méretes farok lüktet és jól teletölti a kis finom pináját.
Nézni ahogy a kis vékony nejemben egy méretes farok lüktet és jól teletölti a kis finom pináját.
Találni egy párt akik legalább vissza írnak. Csak ez a vágyam.
Most arra vagynék, hogy leszopjon egy csaj.
Sziasztok.Találni egy szimpatikus pasit harmadiknak akivel élvezhetnénk a hármas szex örömeit!
AZ én vágyam egy idősebb 40 50 körüli nőt jól megdugni , nagyon izgatnak az idősebb nők
Sziasztok!
Nekem "elméletben" az egyik vágyam, hogy a Kedvesemet egy, vagy akár több idegen férfival látom "akciózni".
A másik, hogy én szopok le egy méretes szerszámot, ami telelövi a számat.
De tartok tőle, hogy ezek csak fantáziának ilyen izgatóak, élesben tök más reakciót váltanának ki.
Nekem "elméletben" az egyik vágyam, hogy a Kedvesemet egy, vagy akár több idegen férfival látom "akciózni".
A másik, hogy én szopok le egy méretes szerszámot, ami telelövi a számat.
De tartok tőle, hogy ezek csak fantáziának ilyen izgatóak, élesben tök más reakciót váltanának ki.
Gumi nélkül egy dupla-punci szendvics majd egyszerre elélvezni a csajban.
A páromat megint rávenni egy szendvicsre. Sajna már nagyon rég volt...