Egy ideje izgatott minket a gondolat, hogy egy pasit beavassunk a hálószobatitkainkba. Gyakran fantáziáltunk erről szexelés közben. Időközben egyre közelebb és közelebb kerültünk egymással a feleségem és én és egyre nyilvánvalóbbá vált a rengeteg beszélgetés során, hogy ez komolyan izgat mindkettőnket. Egyre jobban és jobban kitárulkozunk egymás előtt és végül ide is regisztráltunk, hogy körülnézzünk, hajtott minket a kíváncsiság. Izgalmas, hogy eleinte csak beszéltünk róla, most pedig már képünk és videónk is van fent az oldalon. Szóval egyre távolabbra merészkedünk és legutóbb hatalmas izgalmakat szereztünk magunknak. Egy haveromat áthívtuk iszogatni, a páromnak is szimpatikus volt a srác. Persze egymásnak sem mondtuk, hogy mi jár igazából a fejünkben, csak utalásokat tettünk egymásnak ahogy közelgett az iszogatás napja. A srác meg persze tök semmiről nem tudott, csak iszogatni jött ugye a haverokhoz. Aztán mikor már emelkedett volt az alkoholfok, láttam, hogy a szerelmem egyre incselkedőbb, szét-széttárta nekem a lábait és simogattatta velem a cicanadrágján keresztül a punciját. Persze a szexre terelődött a szó. Iszonyatosan izgulva a feleségem előhozakodott vele, hogy minket izgat a gondolat hogy mások előtt szexeljünk. A srác persze nem is tudta felfogni mi van, csak viccelődött, de aztán világossá vált, hogy bizony most szex lesz. Megkérdeztük, hogy nem zavarná-e a dolog, hogy előtte szexelünk. Nem zavarta, szóval elindultunk, megágyaztunk neki, kicsit eltűntünk a fürdőben fogat mosni és közben levettem a szerelmem nadrágját, bugyiját és csak egy top maradt rajta melltartó nélkül. Hallottam ahogy zihál az izgalomtól és megkérdezte ártatlanul, hogy most mi lesz? Én kézen fogtam és kivezetettem a belső szobába, a hever persze látta, hogy egy szál topban van és a puncija meztelen. Lekapcsoltuk a lámpákat, a falnak nyomtam és még egyenlőre külön szobában ujjazni kezdtem. Iszonyatosan nyöszörgött a kicsim. Aztán az ajtóba álltunk a két szoba közé és ott letérdeltettem hogy kényeztessen. Egy perc múlva már kimentünk a szobába a haver srác szeme elé és hátulról dugtam a szerelmemet. A srác pedig lelkesen recskázott. Követték egymást az események, egyre jobban belemelegedtünk, megengedtem a srácnak, hogy megujjazza a szerelmemet. Láttam, hogy nincs a toppon a srác a nagy izgalomtól, és inkább én kényeztettem a páromat, mert attól mindig egyből el tud menni, most is ez történt, számtalanszor elélvezett kettőnk előtt kitárt puncival vagy pucsítva négykézláb állva. Eszméletlen látvány volt látni rajta, hogy mennyire felizgatja a tény, hogy nem vagyunk egyedül, mégis mindent szabad. Később kicsit a szájába vette az idegen farkát miközben dugtam és erre a látványra teleélveztem a testét. Hihetetlen felszabadító élmény volt és soha nem hittem, hogy ilyet át fogunk élni.
Egy jó kis análszex, de állítólag vastag vagyok oda :(
Sziasztok!
Fiatal jóképű nagyon ügyes férfi masszőrt szeretnénk találni, aki mindenhol megmasszírozná a hölgyet!!!
(Kölcsönös szimpátia esetén akár kölcsönös kényeztetés! wave )
Wellness fürdő, szálloda...stb...
Fiatal jóképű nagyon ügyes férfi masszőrt szeretnénk találni, aki mindenhol megmasszírozná a hölgyet!!!
(Kölcsönös szimpátia esetén akár kölcsönös kényeztetés! wave )
Wellness fürdő, szálloda...stb...
Sziasztok!
A vágyam az lenne, hogy lekötözni egy hölgyet, bekötni a szemét. Ezután bejönne két ismeretlen férfi és hárman szeretkeznénk a hölggyel, anélkül, hogy levennénk a kendőt a szeméről. Minden meg lenne beszélve előre természetesen, semmi nem történne, amihez nincs kedve. Körülbelül ennyi.
A vágyam az lenne, hogy lekötözni egy hölgyet, bekötni a szemét. Ezután bejönne két ismeretlen férfi és hárman szeretkeznénk a hölggyel, anélkül, hogy levennénk a kendőt a szeméről. Minden meg lenne beszélve előre természetesen, semmi nem történne, amihez nincs kedve. Körülbelül ennyi.
Valakivel szendvicsben megdugni egy csajt.
Neked könnyű az álmodat teljesíteni, elég elmenni Swinger klubba, máris láthatsz 10 párt szexelni és ha szerencsés vagy még csatlakozni is tudsz!
A többieknek már kissé nehezebb... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 11. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
A többieknek már kissé nehezebb... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 11. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (862533)
2014. 06. 11. szerda 10:09
Végignézni egy ismeretlen pár szeretkezését!
Egy jó kis puncit most szívesen kinyalnék, utána lesz*pna a hölgy és levezetésnek egy jót dugnánk is. Ilyen kis szolid vágyam van most
Végignézni egy ismeretlen pár szeretkezését!
sokan vagyunk így evvel a fantáziával
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 22. csütörtök 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891357)
2014. 05. 22. csütörtök 01:08
Szeretem kukkolni amikor egy idegen pasi dúgja a feleségemet.
engem is izgatna,ha egy méretes esetleg egy afró előttem megdugná a párom ,végignézném,s közben én rendes leszopatnám.................................
(Ez egy válasz brezor üzenetére (2014. 06. 02. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 02. hétfő 07:36
"Sziasztok! Én azt szeretném ha kefélné végre valaki a feleségem! Vagy a szeretője lenne!!!! Én a pár férfi tagja vagyok tudja a perverzitásom de még nem megy bele .... Pedig nagyon imádnám!!!!! Ami késik nem múlik!!!!! Szeretném ha a feleségem megkefélné valaki és teleélvezve jönne haza nap mint nap! Szívesen nézném ha kúrod a nejem ha nem zavar... az sem baj ha nem vagyok ott... vagy csak telefonon hallom! Kinyalnám a gecis punciját!!!!
Sziasztok!
Engem érdekelnek a perverzebb dolgok is, az átlagos dolgok is jók, de már snassz, bizony szívesen kipróbálnám a pisi szexet is, kíváncsi lennék rá, mert most regisztráltam, hogy vajon találnék-e erre alkalmas partnert. Egy spermás női ajak után jó csókolózni a hölggyel, aztán a spermát is le kell öblíteni
Nem? Vannak esetleg másoknak tapasztalatai? Bocsi, ha túl perverz voltam
Engem érdekelnek a perverzebb dolgok is, az átlagos dolgok is jók, de már snassz, bizony szívesen kipróbálnám a pisi szexet is, kíváncsi lennék rá, mert most regisztráltam, hogy vajon találnék-e erre alkalmas partnert. Egy spermás női ajak után jó csókolózni a hölggyel, aztán a spermát is le kell öblíteni
Engem is ez izgat!
(Ez egy válasz Imádó üzenetére (2014. 05. 27. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves, huncut párt találni hosszútávra
"Sziasztok! Én azt szeretném ha kefélné végre valaki a feleségem! Vagy a szeretője lenne!!!! Én a pár férfi tagja vagyok tudja a perverzitásom de még nem megy bele .... Pedig nagyon imádnám!!!!! Ami késik nem múlik!!!!! Szeretném ha a feleségem megkefélné valaki és teleélvezve jönne haza nap mint nap! Szívesen nézném ha kúrod a nejem ha nem zavar... az sem baj ha nem vagyok ott... vagy csak telefonon hallom! Kinyalnám a gecis punciját!!!!
Én egy bisex pár közé bújnék,mindenki örömére!!!Esélytelen,sajnos.
![finom](images/smilies/finom.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
Sziasztok,
imádom, mikor egy borotvált puncis nő az arcomba ül és szétnyalhatom.....nyami....
imádom, mikor egy borotvált puncis nő az arcomba ül és szétnyalhatom.....nyami....
EGY-KÉT FIATAL SRÁC A NEJEMMEL,HÁT NEM LENNE ROSSZ LÁTVÁNY......
Sziasztok. Két nővel... 38 vagyok. Lehet, hogy csak álom marad.
Lehet,de én foglalt vagyok.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 05. 25. vasárnap 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 25. vasárnap 11:44
Szerintem beszéljétek meg botonddal... kompromisszumképesnek tűnik, szerintem nem zavarná, ha egy punci hiányozna a történetből, aztán még strapon sem kellene!
Szerintem beszéljétek meg botonddal... kompromisszumképesnek tűnik, szerintem nem zavarná, ha egy punci hiányozna a történetből, aztán még strapon sem kellene!
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2014. 05. 25. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)