Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem beajánlkozó topic a mások vágyára, hanem vágy kiírós, megbeszélős, megoldás kereső !!!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben.
Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

A HIRDETŐK pedig TILTÁSRA kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

2010. 09. 09. csütörtök 11:36  #417
Törölt felhasználó (770571)
sziasztok
nekem az a vágyam hogy találjak egy párt, ahol mid a két féllel el legyek, de srác is érdekel szólóban
2010. 09. 07. kedd 21:38  #416
outlet outlet
Van folytatása is....kíváncsian várjuk a végét....
2010. 09. 04. szombat 15:28  #415
Törölt felhasználó (746827) VIP
Nekem az a nagy álmom vágyam, hogy a feleségem elvigye valaki kocsival megszopatni aztán hazajöjjön gecis felsővel majd a pasi is jön utána aztán ketten jól megdugjuk. De sajnos kevés a bevállalós pasi.
2010. 09. 04. szombat 12:44  #414
Törölt felhasználó (768524)
én is hasonlót szeretnék átélni egy moziban csak a másik oldalról mármint ha párhoz csatlakoznék mind két fél örömére
2010. 09. 03. péntek 13:50  #413
Törölt felhasználó (769421)
Szerintem vállalkozó szellemű férfiba nem lenne hiány itt az oldalon... smile Én most egyik barátommal tervezgetem, hogy 2-n vagy 3-an keresnénk valamelyik oldalon egy belevaló csajt, aki nem ijed meg 2 magas, sportos sráctól és 2 19centis szerszámtól, és csapunk vele gegy orgiát valamelyik hétvégén, de a korábbi hiedelmemmel ellentétben borzasztó nehéz ilyen csajt találni! Hihetetlen hogy nincs olyan bács megyei lány, aki benne lenne egy ilyen kalandban... még ha a külső vonzalom hiánya, vagy valami elfogadható ok lenne, de egyszerűen nem nagyon érdekli a megkeresett lányokat... Vélemény erről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 03. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768673)
2010. 09. 03. péntek 12:35
..........nem beszélni kéne róla hanem a tettek mezejére lépni én szívesen kettyintenék egy kiadósat egy olyan pasival vagy érett férfival akinek nem csak 10,20,vagy 30 percig tart,az aktus. finom Hanem inkább órákig tartó orgazmust tud elöidézni hogy remegjen minden porcikám(persze ezt viszonoznám is). oooo
2010. 09. 03. péntek 12:35  #412
Törölt felhasználó (768673)
..........nem beszélni kéne róla hanem a tettek mezejére lépni én szívesen kettyintenék egy kiadósat egy olyan pasival vagy érett férfival akinek nem csak 10,20,vagy 30 percig tart,az aktus. finom Hanem inkább órákig tartó orgazmust tud elöidézni hogy remegjen minden porcikám(persze ezt viszonoznám is). oooo
2010. 09. 02. csütörtök 18:05  #411
még egy valami szeretnék agy párral ügy szexelni hogy orálisan is elégítenénk ki a pár férfi tagját közösen,pl egy szexmoziban
2010. 09. 02. csütörtök 17:14  #410
isteni amit leírtál én egy párhoz csatlakoznék szívesen mind két fél örömére hasonlóan
2010. 09. 02. csütörtök 10:29  #409
simit simit
meséld tovább....!!!!!!!
2010. 09. 01. szerda 14:25  #408
És? Volt vállalkozó szellemű faszi? Nem voltam még szexmoziba, de úgy hírlik nem sok csajt találni ott, max egy-két pár elvétve...
2010. 09. 01. szerda 11:38  #407
Mi tart vissza tőle? Ahogy nézegettem a hozzászólásaitokat, meg a képeket, ti aztán benne vagytok a jóba, ez sem lehet akadály...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 01. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 01. szerda 10:59
Hát az én nagy álmom , hogy egyszer arra menjek haza, hogy a feleségem egy nővel van az ágyba vagy egy pasival.
2010. 09. 01. szerda 10:59  #406
Hát az én nagy álmom , hogy egyszer arra menjek haza, hogy a feleségem egy nővel van az ágyba vagy egy pasival.
2010. 09. 01. szerda 09:26  #405
Még egy kérdésem lenne: akik átéltek 3-as szexet: mi a tapasztalat? Jobb ismerőst bevonni 3.-nak vagy egy ismeretlent, akit csak és kizárólag akkor láttok, ha szexelni akartok? Mivel kis városban élünk az ismerős bevonása elég nehéz, úgy hogy jól is nézzen ki, megbízható is legyen.
2010. 09. 01. szerda 09:23  #404
Az én szexuális vágyim egyre inkább a többesben merülnek ki. Sokat fantáziálgatok egy másik partner bevonásáról, a női és a férfi beszálló is nagyon izgatna. Nincsenek biszexuális vágyim, azt viszont imádnám nézni ahogy a csinos kis barátnőmet egy másik faszi jól megdugja! Régebben volt részem 3-as szexben úgy hogy én voltam a 3. és nagyon tetszett a dolog, egyenlőre a barátnőmet még nyitnom kell ebbe az irányba, ő nem annyira szexorientált, mint én vagyok, de biztos vagyok benne, hogy tetszene neki a dolog, ha rá merné szánni magát. Ha esetleg tudtok tanácsot adni ez ügyben, szivesen veszem!
A vágyaim közt szerepelne végignézni hogy egy vonzó izmos srác szopatja és keféli velem együtt, nézni azt az élvezetet, amit átél 2 fasztól. És nagyon tetszene ha eluralkodna rajta ez a vágy és néha engedné magából kiszabadulni a kis kurvát: találomra kiválasztani egy srácot a strandon és dugni vele a jelenlétemben, szexmoziba menni, ott kefélni és kiverni idegen fasziknak. És persze ennek a másik oldalát is nagyon élvzném: ha bevehetnénk egy lányt akivel együtt szopnák a farkam, az egyik lovagolna rajtam, a másik pedig a számba adná a melleit.
2010. 08. 31. kedd 19:00  #403
Törölt felhasználó (73853)
hogyan fogalmazzak, hogy megértsd? NEM kívánjuk a fantáziáink többségét a valóságban megélni , nekünk így jó!
szerintem ne OFF-olj azzal hogy ugyanazokat kérdezed meg egymás után...! Az őszinteségünket megkérdőjelezni meg pofátlanság!
2010. 08. 31. kedd 17:54  #402
Mortal Vombat Mortal Vombat
Leírom mi az,ami az én fantáziámat a legjobban izgatja.
Én most 21 éves vagyok, és eddig csak pár évvel idősebb,huszonéves lányokkal volt szexuális kapcsolatom. Így bitang módon vágyom egy nálam jóval fiatalabb partnernőre (persze a jogi és morális kereteken belül maradva).
Megtapasztalnám, milyen egy tizenéves lány meztelen teste, puncijának,melleinek kinézete egy idősebbhez viszonyítva. Eszméletlenül nagy gyönyörömet lelném abban a látványban,ahogy az imádnivalóan szép arca az ölemben van,és szájával elégít ki. Biztosra veszem,hogy a tizenéves leányzónak nem lenne porcikája,amit ne nyalogatnék,simogatnék órákon át. És sorolhatnám...El lehet képzelni,milyen szinten lázba hoz egy szép tinédzser lány. Na, remélem gólyabálszezonban(vagy előbb) megtapasztalom a fentieket.
2010. 08. 31. kedd 10:12  #401
eunos eunos
Hát jól van, ha már beleolvastam gondoltam írok én is pár változatot!!
Elsőszámú vágyam, egy idegen csajt leszopatni, de olyan igazi mélytorkos szopatást végeztetni vele, keményen, na persze ezzel ügye több probléma is lenne egyszerre smile a másik az, hogy egyszerre többen dugjuk a feleségemet, de ő sajnos erről hallani sem akar, így marad a net és a sok túlóra nekem smile )
2010. 08. 31. kedd 09:58  #400
Ez nekem is nagyon tetszene. Le a kalappal az ötleted előtt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 24. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 24. kedd 13:41
Mivel bezárták a topikot amibe ezeket írtam, és ide irányítottak, gondoltam bemásolom ide a kommentemet:

feleségemnek még az is nagyon tetszene, ha az irodámban, miközben megbeszélésem van valakivel, lecsúszna az asztal alá és szopna. Vagy ha behívnám telefonon, Ö meg magas sarkúban és harisnyakötőben (más semmi) jönne be, én meg mondanám neki, hogy most szopnia kell. Ő erre megkérdezné, hogy kit? Ekkor rámutatok pár faszira, ő meg nekilát. Mire idáig jutunk a fantáziálásban, addigra "elvadulnak" a dolgok... én ez után felültetném az asztalra és jól szétrakatva a lábát, maszturbálnia kellene. mindenki előtt el kellene élveznie.
Nekem az a fantáziám, hogy elmegyünk egy wellness hétvégére, viszünk még 1-2 plusz kant, és velük dugnám, dugatnám. Nekem szólnának a srácok, hogy pl. le szeretnék vinni a jakuzziba szopatni, én meg vagy megengedném vagy nem. Bugyit nem hozhatna az útra, csak rövid szoknyákat, és mélyen dekoltált felsőket.
Szopatnám az szobában, miközben hozatnék a szobapincérrel valamit, vagy meztelenül vele nyittatnám ki az ajtót.
Az a jó, hogy ezek neki is nagyon tetszenek, persze nem lesznek megvalósítva az szinte biztos, de így is jó.
2010. 08. 30. hétfő 16:03  #399
ezek annyira extrém szituációk, hogy a megvalósulása ezeken teljes mértékben esélytelen. fel sem merül, hogy mi lenne a mégis, mert nem. De ez egyáltalán nem baj. Minket bepörget és kész, más szerepe nincs az együttléteink során mint, hogy az elmondott fantáziák őrülten felizgassanak mindkettőnket. Nincs értelme azon gondolkodni,hogy mi lenne másnap nem lesz olyan másnap., de egyikünk sem bánja!
2010. 08. 27. péntek 10:27  #398
Fruty Fruty
A pasim nagyon sokat beszélt sex közben, egyszer elkezdte mondani, h milyen lenne ha engem más pasi dugna az ő jelenlétében. Eleinte nem tetszett a játék, de késobb elkezdett foglalkoztatni a gondolat. Hisz ez csak egy játék. Azóta többször kinézünk egy pasit és szex közben bevonjuk a játékba. Legutoljára Horvoba történt a strandon. Ő szólt, h nézd milyne helyes pasi, és mekkora a domborulata van a gatyában. Nem mondom nem volt kicsi. a pasim odahajolt és kérdezte, h bekapnám-e? Akkor azt mondtam, h nem. ( de arra gondoltam, h milyen isteni lenne ha belémtolná) Csak néztem és vágykoztam.
Felmentünk ebédelni az appba. a pasim lerámotta az asztalt és mögém állt és éreztem, h áll a farka, megfordultam és a számba adta, és nagyfarku srácról kezdett beszélni. Nagyon izgi volt kérte, h masztizzak ésbeszéljek arröl, h mit csinálnék a sráccal! Nem nagyon jött ki hang a torkomon, de a gondolatomban ott állt a srác melletem, előttem, mögöttem............ elélveztem, és Ő is. Jó volt! Most is nedves lettem ahogy ezeket a sorokat írom.
/ 72