Akkor valszeg túlságosan félt, és nem akar kitenni ilyesfajta megaláztatásnak. Vagy attól tart, hogy a helyzet megfordítását is elvcárnád túőle. De nem értem, végülis miért kell ettől félni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55611)
2008. 02. 14. csütörtök 11:53
természetesen tud rola.
természetesen tud rola.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 11:51
Bocs hogy beleszólok, de tud ő is arról, hogy nem őt, hanem téged kéne kikötözni? Lehet, hogy azt hiszi, rosszul járna...
Bocs hogy beleszólok, de tud ő is arról, hogy nem őt, hanem téged kéne kikötözni? Lehet, hogy azt hiszi, rosszul járna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:34
engem kellene kikötözni,nem őt.és igen rezgős fajta gyűrű
na köszi.meg minden nő hisztérika,mi?főleg az lennék azt hiszem,ha a további részét látnám a dolognak.és addig én mit csinálnék??Nos ötlet elvetve
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:17
Erre csak annyit mondanék, hogy minden nő biszexuális. Szerencsére ez a manusokról nem mondható el.
Erre csak annyit mondanék, hogy minden nő biszexuális. Szerencsére ez a manusokról nem mondható el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:13
nem,csak más a vágyunk,ennyi.én próbáltam meggyőzni a maga 30 éves fejét,hogy az neki is jo,de ő másra vágyik.de lehet hogy egy más felállásban benne lennék,asszem van némi bi hajlamom huh,ez lehet,hogy ciki.meg a többi részének azért nem nagoyn örülnék..
nem,csak más a vágyunk,ennyi.én próbáltam meggyőzni a maga 30 éves fejét,hogy az neki is jo,de ő másra vágyik.de lehet hogy egy más felállásban benne lennék,asszem van némi bi hajlamom huh,ez lehet,hogy ciki.meg a többi részének azért nem nagoyn örülnék..
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Bolond manus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:34
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:28
Gyűrű? Gondolom rezgős fajta. Bolond a pasid, az neki jobb mint neked.
Kikötözés szenvedő alanya spec. én sem szeretek lenni.
Kikötözés szenvedő alanya spec. én sem szeretek lenni.
Gyűrű? Gondolom rezgős fajta. Bolond a pasid, az neki jobb mint neked.
Kikötözés szenvedő alanya spec. én sem szeretek lenni. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kikötözés szenvedő alanya spec. én sem szeretek lenni. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:21
na itt vagyok MmePrune.semmi extra,csak annyi,hogy amit ugy másfél éve vettem gyűrűt,végre kipróbáljuk.na jó van itt még más is.egy kis kikötözösdi,de hát a fiatalurnak nem jön be
na itt vagyok MmePrune.semmi extra,csak annyi,hogy amit ugy másfél éve vettem gyűrűt,végre kipróbáljuk.na jó van itt még más is.egy kis kikötözösdi,de hát a fiatalurnak nem jön be
Férfiaknál ezt az álmot hívják hajnali merevedésnek. Olyankor jönnek akár a szexuális álmok is, de mindenestre áll a farka az embernek és ha olyankor ezt észreveszi az asszony, az nagyon jó, akkorát lehet durrani, hogy...
(Ez egy válasz irisz1 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 11:07
Érdemes mielőbb tudatnod vele hogy ne sajnáljon mert kellemesebb dolgot else tudnék képzelni mint mikor simogatva,nyalakodva ébresztgetnek.Jártam már úgy is hogy éppen hasonlóról álmodtam alig tudtam kibogozni mikortól volt az ébredés.
dominat akarok
Olvasd vissza egyszer figyelmesen: SAJNÁL felébreszteni, amikor tudja, hogy alhatok még néhány percet / órát. Szóval én szívesen ébrednék erre, csak neki nincs szíve felébreszteni.
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 08. 17. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 18:38
Neharagudj,de nemértelek;azt írod,h. sajnálatos módon,nem ébreszt fel a "szopásával",utána pedig azt írod,h. hagyhatna +' aludni.
sziasztok en egy idosebb dominara vagyom
Én szivesen megdugnám a barátnöm hugát.
remélem lesz rá lehetöségem
remélem lesz rá lehetöségem
Érdemes mielőbb tudatnod vele hogy ne sajnáljon mert kellemesebb dolgot else tudnék képzelni mint mikor simogatva,nyalakodva ébresztgetnek.Jártam már úgy is hogy éppen hasonlóról álmodtam alig tudtam kibogozni mikortól volt az ébredés.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 09:29
Nekem csak egy egészen egyszerű kis vágyacskám van: az, hogy egyszer (vagy többször, mit bánom én) arra ébredjek, hogy valaki "felszop" álmomból. Ennél kellemesebb ébredést el se tudnék képzelni. Csak az a gond, hogy a kedves rendszeresen sajnál felébreszteni, mikor még alhatnék néhány percet. Asszem, tévúton jár, majd felvilágosítom...
Neharagudj,de nemértelek;azt írod,h. sajnálatos módon,nem ébreszt fel a "szopásával",utána pedig azt írod,h. hagyhatna +' aludni.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem csak egy egészen egyszerű kis vágyacskám van: az, hogy egyszer (vagy többször, mit bánom én) arra ébredjek, hogy valaki "felszop" álmomból. Ennél kellemesebb ébredést el se tudnék képzelni. Csak az a gond, hogy a kedves rendszeresen sajnál felébreszteni, mikor még alhatnék néhány percet. Asszem, tévúton jár, majd felvilágosítom...
Csak semmi óvatoskodás kedves Prune! Csapjunk a lovak közé, aztán mindent bele!!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 17. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 17. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 09:58
igen...asszem ez a gond...hogy nem mondjuk el a vágyainkat...pedig néma gyereknek az anyja sem...
én már bevezettem, hogy mindent közlök, amit akarok egy házasságban, jó pár év után könnyebb, és célravezetőbb, de gondolom egy friss kapcsolatban az ember igyekszik óvatosabban felfedezni a másik vágyait
én már bevezettem, hogy mindent közlök, amit akarok egy házasságban, jó pár év után könnyebb, és célravezetőbb, de gondolom egy friss kapcsolatban az ember igyekszik óvatosabban felfedezni a másik vágyait
igen...asszem ez a gond...hogy nem mondjuk el a vágyainkat...pedig néma gyereknek az anyja sem...
én már bevezettem, hogy mindent közlök, amit akarok egy házasságban, jó pár év után könnyebb, és célravezetőbb, de gondolom egy friss kapcsolatban az ember igyekszik óvatosabban felfedezni a másik vágyait (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
én már bevezettem, hogy mindent közlök, amit akarok egy házasságban, jó pár év után könnyebb, és célravezetőbb, de gondolom egy friss kapcsolatban az ember igyekszik óvatosabban felfedezni a másik vágyait (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)