ez az!!!!!!! a morzsolás nem jutott eszembe...pedig túl vagyok a kávédoppingomon
köszi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kalákában dugni is lehet, nem? :)
köszi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kalákában dugni is lehet, nem? :)
"2."
a.)Szerintem ez az a pillanat, amikor a vadász abbahagyja a célzást, megbocsájtván, hogy a vad csak kukoricázik vele.( a szeme - ha sajnálattal is, de -, "megválik" a puskacsőtől!):D :D :D
b.)Az is lehetséges, hogy ebben az esetben kukorica-morzsolás, "töröbúza"-fejtés, -"bontás" nemes esete forog fenn, amit falun, régebben "kalákában" végeztek...
Sajnos, ilyen vágyaktól gyötört emberek ma már egyre kevesebb számban fordulnak elő...
a.)Szerintem ez az a pillanat, amikor a vadász abbahagyja a célzást, megbocsájtván, hogy a vad csak kukoricázik vele.( a szeme - ha sajnálattal is, de -, "megválik" a puskacsőtől!):D :D :D
b.)Az is lehetséges, hogy ebben az esetben kukorica-morzsolás, "töröbúza"-fejtés, -"bontás" nemes esete forog fenn, amit falun, régebben "kalákában" végeztek...
Sajnos, ilyen vágyaktól gyötört emberek ma már egyre kevesebb számban fordulnak elő...
![wink](images/smilies/wink.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
vágy: érezni, ahogy a kukoricaszemek a hátam alatt peregnek szana, miközben engem meg dug valaki széjjel...jaj ezt rímelősre kellett volna írnom :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
1. webcam
2. nagy közös beszélgetések a fonóban, vagy málépergetés közben(nem jut eszembe hogy hívják, amikor megválik a szem a csőtől)
:D:D:D:D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 06. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2. nagy közös beszélgetések a fonóban, vagy málépergetés közben(nem jut eszembe hogy hívják, amikor megválik a szem a csőtől)
:D:D:D:D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 06. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Fejleszteni kéne a netes komunikáció gesztusnyelvét :-D
Hú, de örülök, hogy ezt írtad!:-)))) Komolyan:-) szétizgultam magam, hogy véletlenül megbántottalak:-) tiszta hülyén jönnek le néha a dolgok a neten!:DDDD
Szexhez meg senki sem "agg":-)))
Puszi! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexhez meg senki sem "agg":-)))
Puszi! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 16:36
jaj, dehogyis! nem vagyok én féltékeny, és tiszteletben tartok minden barátságot, sőt támogatom azokat. és nincs félreértés, téged is bírlak ám:)
és azt hiszem mi (vad és én) sem lehetünk egy pár, tehát beleférsz a keretbe:)
előre a nagy és nyitott szerteszanaszéjjel kefélésért, ami egyelőre VÁGY (a topicnak megfelelően)
és pasit tényleg nem szabad kordában tartani, sajna elég agg vagyok ahhoz, hogy tudjam...
eperkelyhecske: baráti ölelés:D:D:D:D:D:D
előre a nagy és nyitott szerteszanaszéjjel kefélésért, ami egyelőre VÁGY (a topicnak megfelelően)
és pasit tényleg nem szabad kordában tartani, sajna elég agg vagyok ahhoz, hogy tudjam...
eperkelyhecske: baráti ölelés:D:D:D:D:D:D
Francba, mégsem jó most...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
![violent](images/smilies/violent.gif)
jaj, dehogyis! nem vagyok én féltékeny, és tiszteletben tartok minden barátságot, sőt támogatom azokat. és nincs félreértés, téged is bírlak ám:)
eperkelyhecske: baráti ölelés:D:D:D:D:D:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
eperkelyhecske: baráti ölelés:D:D:D:D:D:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
VIP
2006. 09. 04. hétfő 16:19
?
Mi már 2 éve ismerjük egymást és a legjobb barátok vagyunk:-)
Nem szeretném, ha féltékeny lennél rám, mi nem most kezdtünk el ismerkedni:-) Mi mindig megvoltunk egymásnak, ha nem is szóltunk egymáshoz:-)
Nem szeretnék félreértéseket, remélem, nincs is!:-)
Nem szeretném, ha féltékeny lennél rám, mi nem most kezdtünk el ismerkedni:-) Mi mindig megvoltunk egymásnak, ha nem is szóltunk egymáshoz:-)
Gyere privire MOST!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 16:07
nem drága egyetlen disznóm, én téged imádlak igazán, és várom, hogy rommá kefélj
És ismét csak:
Pá Édeske! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Pá Édeske! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2006. 09. 04. hétfő 16:21
Ja, én sem vagyok rá féltékeny, hiszen sosem lehetünk 1 pár:-)Úgyhogy "csajozhat" részemről, 1 férfi sem szereti, ha kordában tartják:-)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
VIP
2006. 09. 04. hétfő 16:19
?
Ja, én sem vagyok rá féltékeny, hiszen sosem lehetünk 1 pár:-)Úgyhogy "csajozhat" részemről, 1 férfi sem szereti, ha kordában tartják:-)
?
Nem szeretnék félreértéseket, remélem, nincs is!:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem szeretnék félreértéseket, remélem, nincs is!:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, de nem is úgy beszélsz velem mint máskor....
Namindegy....emilemet megkaptad? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Namindegy....emilemet megkaptad? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
szóltam én eperkelyhecske miatt?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 16:10
Nem lesz sorbanállás...én kimaradok, Te nyertél:-(
Szilácska: Kár:-(
Szilácska: Kár:-(
Nem lesz sorbanállás...én kimaradok, Te nyertél:-(
Szilácska: Kár:-( (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilácska: Kár:-( (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
nem drága egyetlen disznóm, én téged imádlak igazán, és várom, hogy rommá kefélj
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgylátom, vagy sorban állás lesz, vagy le vagyok tojva...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
![vigyor1](images/smilies/vigyor1.gif)
Nekünk is van nagytükrös szekrényünk... régen soxor néztem magunkat szeretkezés közben... de most már a gyerekszobában van:-( De hamarosan költözünk nagyobb lakásba és visszakapjuk!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
2006. 09. 04. hétfő 13:32
És hogy ne legyen nagyon off az előző dalszöveg, megjegyzem, hogy nagyon vágyom arra, hogy a nagy tükrös szekrényünk előtt szeretkezzek és nézzem közben az eksönt.
Mert ugye Winklernek az ágya mellett is tükre van...
Mert ugye Winklernek az ágya mellett is tükre van...
A Hajóst én is kipróbálnám.
Nem vagyok pesti (bár nem vagyok nagyon messze), de a pici babát még nem hagyhatom magára estére. Majd ha kicsit idősebb lesz újra elmegyek zúzni :-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagyok pesti (bár nem vagyok nagyon messze), de a pici babát még nem hagyhatom magára estére. Majd ha kicsit idősebb lesz újra elmegyek zúzni :-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 13:32
már én is bemásoltam egyszer a dallamok topicba :D:D:D:D:D:D:D:D:D te pesti vagy? lesz koncertjük a zp-ben 13-án, és hogy a topichoz illő legyen: vágy: hajós andris mmm....