persze, ha nem akarom mindenáron félreérteni a mondatod, akkor nem éppen rossz vágy.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 23. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
hááát...ha a 2 nőnemű:-)
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 06. 23. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nehogy te legyél az "1"
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 23. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
2in1
meséljel egy párat :))))
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Van, hogy azon fantáziálok, milyen lenne mondjuk 5 pasival dugni. Szeretném már kipróbálni, de nagyon, csak tartóztatom magam, mert még "fiatal" vagyok!:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 21. szerda 21:17
Részletek?
Nagyon jó téma.
Nekem speciel, hogy egy nálam idősebb, tapasztalt párral legyek és ezáltal bővíthessem a stexuális kultúrám+a hölgy 2 férfi általi kényeztetése is izgi lehet, főleg a szendvics
Nekem speciel, hogy egy nálam idősebb, tapasztalt párral legyek és ezáltal bővíthessem a stexuális kultúrám+a hölgy 2 férfi általi kényeztetése is izgi lehet, főleg a szendvics
![finom](images/smilies/finom.gif)
szeretném ha egyszer megengedné,elviselné,eltűrné a Kedvesem,hogy egy napon át csak én simogatom csókolgatom...satöbbi... és ő nem engem. csak kíváncsi lennék,hogy a nap végére hogy néznék ki. kikészülnék,az tuti.
Részletek?
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem ma estére lenne vágyam ha lenne kivel
Nekem elég vad szexuális vágyaim vannak!
jaaaaaaaaaaaj te már a kutyát is belekevered??
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor4](images/smilies/vigyor4.gif)
![buck](images/smilies/buck.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
A szereposztásról lehetne egy kicsit bővebben?
Értem ezalatt; mit csinálnak az 1,2,3,4,.stb személyek?
Már csak hogy tanuljak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem ezalatt; mit csinálnak az 1,2,3,4,.stb személyek?
Már csak hogy tanuljak.
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Törölt felhasználó (31797)
2006. 10. 05. csütörtök 14:15
Szeretnék reggeltől estig, és fordítva szeretkezni egy leányzóval kipróbálnia Kama Sutra összes akrobatikus pozícióját. A helyszín gyakorlatilag mindegy, kikötés egy kényelmes ágy, halk zene esetleg vörös fény.
Azon keresztül is tudok...
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
majd adunk rád szájkosarat
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 16. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Én azért egy kicsi még "harapok"
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
hol,merre??:-)
Ugye tudod h. amelyik kutya ugat az nem harap? A Mi vágyunk is h. édeskettesben tölthessünk minél több időt.
Itt csak poénkodunk egymással, ami nem is árt h. a sokszor szürke 7köznapokat túléljük.
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt csak poénkodunk egymással, ami nem is árt h. a sokszor szürke 7köznapokat túléljük.
2006. 10. 05. csütörtök 11:53
Elmesélem neked az egyiket:-) :
TÖMEGSEX! Csak félénk vagyok hozzá...
TÖMEGSEX! Csak félénk vagyok hozzá...
mindenki 3asban meg 4esben akar lenni...
az én egyetlen vágyam, hogy a szerelmemmel lehessek többet kettesben...
biztos megin le leszek baszva hogy nem vagyok tapasztalt meg tul konzervativ vagyok...
az én egyetlen vágyam, hogy a szerelmemmel lehessek többet kettesben...
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
biztos megin le leszek baszva hogy nem vagyok tapasztalt meg tul konzervativ vagyok...
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
húúúúú, ezt a dumát, basszus
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)