Tom!
Ha én vagyok a másik, akkor már csak Eninek kell a beleegyezése, és kész a "gasztronómiai csoda"!
Ha én vagyok a másik, akkor már csak Eninek kell a beleegyezése, és kész a "gasztronómiai csoda"!
Nem hiszem, hogy borulátónak kellene lenned!
Az "áldozatokat" meg lehet irígyelni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Az "áldozatokat" meg lehet irígyelni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
VIP
2006. 09. 04. hétfő 16:19
?
Mi már 2 éve ismerjük egymást és a legjobb barátok vagyunk:-)
Nem szeretném, ha féltékeny lennél rám, mi nem most kezdtünk el ismerkedni:-) Mi mindig megvoltunk egymásnak, ha nem is szóltunk egymáshoz:-)
Nem szeretnék félreértéseket, remélem, nincs is!:-)
Mi már 2 éve ismerjük egymást és a legjobb barátok vagyunk:-)
Nem szeretném, ha féltékeny lennél rám, mi nem most kezdtünk el ismerkedni:-) Mi mindig megvoltunk egymásnak, ha nem is szóltunk egymáshoz:-)
Nem szeretnék félreértéseket, remélem, nincs is!:-)
Akkor most következik a szendvicshez valók feltérképezése?
At alvásra momentán én gondolni sem tudok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 16:07
nem drága egyetlen disznóm, én téged imádlak igazán, és várom, hogy rommá kefélj
Tudtam Drága!
Nekem meg csorog a nyálam Tőletek!!!
Nekem meg csorog a nyálam Tőletek!!!
Sztem fura, hogy ha ugy dontetek hogy be akartok venni egy harmadikat, es akkor vannak kikotesek. Akkor minek egyaltalan belemenni?? En imadom a baratomat, eletem vegeig vele szeretnek lenni, nagy nagy szerelem a mienk, es megsem zavar ha mas novel csinalja, ha en is ott vagyok. Izgat hogy latom mennyire elvezi. Nincsenek megkotesek, mindent lehet ami jolesik. Engem nem erdekelnek a nok, de a kedveert leszbiznek egyet neki:) viszont szerencsere ez ot sem nagyon izgatja, inkabb az hogy mindketten vele foglalkozzunk! Es lassan o is tulteszi magat a feltekenysegen, es megengedi hogy a harmadik egy pasi legyen, az en oromomre - is:D Ugye eletem???;))))
savanyu totenete nagyon tetszik, jo ez a topik!!!!!!!
savanyu totenete nagyon tetszik, jo ez a topik!!!!!!!
Csak nem valami ilyesmire gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
2006. 09. 04. hétfő 13:31
Én is imádom.
És mivel ez egy szexoldal, ide is másolom a Szexplanéta c. számot:
Úgy érzem, újra meg újra divat lesz a szex.
A szemedbe nézek, megremegsz, lihegsz, zsezsegsz.
Vajon miért van ez így?
Egy-két, egy-két-hár' vagy négy nő van fenn Winklernél,
Akinek az ágya mellett is tükre van.
Na és a zene az, amivel ő a nőket éjjel
Elkábítja, és szerte-széjjel szórja a szobában a kába nőket
Mielőtt hajnalban elküldi a csába őket
Jules-nek is gyűlnek a karcok az arcok után
Fenn a galérián
Ahol az efféle ügyeket intézni szokta
A plafon alatt szabadon áramlik a szoknya
Ez egy szexplanéta
Ez egy szexplanéta
Eldénél a sarokban állnak a lelkek
Másodsorban a kályha mellett is
Ott hevernek ők
Azok a cicaszerű idegenek, akiket a keze szeret
Sok bamba bringa ring a hiba-limbára rátapintva a partin
Ahova vadászni mennek ők
És a hol mindent a szemnek szánnak a szabad, de szende szüzek
Akik még nem ismerik a tüzet
És mégis, amikor elközelg a parti végi tánc
Van románc
Van románc
Ez egy szexplanéta
Ez egy szexplanéta
És mivel ez egy szexoldal, ide is másolom a Szexplanéta c. számot:
Úgy érzem, újra meg újra divat lesz a szex.
A szemedbe nézek, megremegsz, lihegsz, zsezsegsz.
Vajon miért van ez így?
Egy-két, egy-két-hár' vagy négy nő van fenn Winklernél,
Akinek az ágya mellett is tükre van.
Na és a zene az, amivel ő a nőket éjjel
Elkábítja, és szerte-széjjel szórja a szobában a kába nőket
Mielőtt hajnalban elküldi a csába őket
Jules-nek is gyűlnek a karcok az arcok után
Fenn a galérián
Ahol az efféle ügyeket intézni szokta
A plafon alatt szabadon áramlik a szoknya
Ez egy szexplanéta
Ez egy szexplanéta
Eldénél a sarokban állnak a lelkek
Másodsorban a kályha mellett is
Ott hevernek ők
Azok a cicaszerű idegenek, akiket a keze szeret
Sok bamba bringa ring a hiba-limbára rátapintva a partin
Ahova vadászni mennek ők
És a hol mindent a szemnek szánnak a szabad, de szende szüzek
Akik még nem ismerik a tüzet
És mégis, amikor elközelg a parti végi tánc
Van románc
Van románc
Ez egy szexplanéta
Ez egy szexplanéta
Pl:
Hát igen.Az én barinőmmel abban eggyeztünk meg hogy lesz 3mas de én a másik lányhoz nem nyúlhatok hozzá.Ennek is örülök mert nekem ez nagyon szép látvány lesz és már volt is
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem birnám végig nézni....mert szeretem.....ezért ez a vágyam alszik....és aludni is fog.........
Elég nekem a párom is.....hisz jó dolgokat művel ő velem........elég az is......
puszika juni.......
Elég nekem a párom is.....hisz jó dolgokat művel ő velem........elég az is......
puszika juni.......
Arra lennék kiváncsi hogy mit szólnál ahoz ha az álmod teljesülne,de úgy hogy az a férfi van ott akit szeretsz!Végig birnád nézni hogy a másik lánnyal csinálja?Vagy azt nem engednéd?Nos?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 01. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 11:52
de nemám... a lényeg, hogy egyiküknek van képe és küldött, a másikuknak nincs és nem küldött:-)
Előbb töltsd be a 14et
Szia!
Nicol vagyok! Volna 1 ajánlatom! Van Budapesten 2 kiadó lakásom. Ebbe szeretnék lányokat beköltöztetni, KIZÁRÓLAG sexmentes munkára! Maszírozásról lenne csak szó. Ez azt jelenti hogy annyit keresnek a csajok, amilyen jól csinálják a dolgokat. havi 200 ezertől kezdődne a fizetésük. 4 lány kellene! Ha érdekel a dolog, vagy csak tudsz csajokat szerezni, akkor irj!
Korrekt ajánlat! Email: suri111@freemail.hu
Nicol vagyok! Volna 1 ajánlatom! Van Budapesten 2 kiadó lakásom. Ebbe szeretnék lányokat beköltöztetni, KIZÁRÓLAG sexmentes munkára! Maszírozásról lenne csak szó. Ez azt jelenti hogy annyit keresnek a csajok, amilyen jól csinálják a dolgokat. havi 200 ezertől kezdődne a fizetésük. 4 lány kellene! Ha érdekel a dolog, vagy csak tudsz csajokat szerezni, akkor irj!
Korrekt ajánlat! Email: suri111@freemail.hu
Ezt talán tőle kéne megkérdezni mielőtt mi itt szépen csöndben már képzeletben partyba is csaptuk a drágád
Kiengeszteljűk, abban benne vagyok csak nem mindegy milyen módszerrel, de nekem van tippem !
Nemhinném attól mert más nő is tetszik vagy mert megnézel más nőt az szerintem nem azt jelenti h Ő már nem kell na mindegy mondjuk nézőpont kérdése de majd kiengeszteljük charli ha bedühödik
Ilyent kérdezned se kellene drága Nócika!
Na kapok kobakomra lehet ma!
Na kapok kobakomra lehet ma!
Mutasd már meg melyik az a kettő, mert egyet én is tudok crazy,de hol a másik?
Sziasztok!
Ez érdekes téma mivel szerintem minden férfiban és nőben megvan az a vágy ,hogy egy hármas szeretkezést kipróbáljon.Nem tagadom nekem is egy régi álmom de lehet ,hogy az is marad, de azért e két szép leányzó mellé bezálnék szívesen!
Ez érdekes téma mivel szerintem minden férfiban és nőben megvan az a vágy ,hogy egy hármas szeretkezést kipróbáljon.Nem tagadom nekem is egy régi álmom de lehet ,hogy az is marad, de azért e két szép leányzó mellé bezálnék szívesen!
Talán ez elégítette ki Vivax vágyait, hogy beszóljon. Nem tudhatod!
Ahány ember annyi féle. -Mondják a bölcsek. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahány ember annyi féle. -Mondják a bölcsek. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 03. vasárnap 09:08
vágy: hátulról bevágós-hajamba kapaszkodós-fenékütögetős vad kefélés...vasalnom kell:(:(:(:(