Grindhouse: Halálbiztos
(Grindhouse: Death Proof)
színes feliratos amerikai thriller, 113 perc, 2007
18 éven aluliak számára nem ajánlott
rendező: Quentin Tarantino
forgatókönyvíró: Quentin Tarantino
operatőr: Quentin Tarantino
producer: Elizabeth Avellan, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino, Erica Steinberg
vágó: Sally Menke
szereplő(k):
Kurt Russell (Stuntman Mike)
Sydney Tamiia Poitier (Jungle Julia)
Rose McGowan (Pam)
Rosario Dawson (Abernathy)
Vanessa Ferlito (Butterfly)
Jordan Ladd (Shanna)
Tracie Thoms (Kim)
Mary Elizabeth Winstead (Lee)
Marley Shelton (Dr. Dakota Block)
Quentin Tarantino (Warren)
Eli Roth (Dov)
Zoe Bell (Zoe)
Texas legtüzesebb DJ-jének, Jungle Julia-nak az alkony leszállta azt jelzi, hogy eljött a lazulás ideje két legjobb barátnője társaságában. A három szexi bombázó beleveti magát az éjszakába, megbolondítva és felgerjesztve a bárok törzsközönségének vágyait. Ám a feléjük irányuló figyelem közül nem mindegyik mondható ártatlannak. Valaki titokban minden lépésüket követi. Stuntman Mike, a sebhelyes arcú, cserzett bőrű férfi, gyilkos pillantásokkal fixírozza őket felturbózott autójának kormánya mögül. A lányok sörük felett ülve nem is sejtik, hogy a parkolóban, pár méterre tőlük, Mike már túráztatja halálos fegyverét, végzetes masináját.
-----------------------------------------------
És amiért érdemes megnézni:
- kitünő rendezés
- kiváló főszerelpők
És amiért nem:
- pocsék történet
- gyenge forgatókönyv
És ami nekem nagyon tetszett belőle:
- a Halálos csajok!
A Halálbiztosban annyi dögös nőszemély pörög, hogy elsőre megjegyezni is nehéz őket. Aggodalomra semmi ok: segít az internet eligazodni Tarantino őrjítő csajai közt, egyenként bemutatja a nyolc vagány főhősnőt.
Nekem ő volt a kedvencem:
Sydney Poitier / Jungle Julia
(Születésnapja: 1973. november 15.)
Mit kell tudni Jungle Juliáról?
- Helyi híresség, Austin legmenőbb klasszikus rockzenét sugárzó rádiócsatornájának (Austin Hot Wax 505) a legnépszerűbb műsorvezetője
- Az ultraemancipált vagány csaj szerepéből egy pillanatra sem esik ki.
- Nem túl nagy lelkesedéssel tölti be tisztségét a csapat fűbeszerzési felelőseként.
Honnan ismerős? A 180 centi magas, amazonkülsejű színésznő az Oscar-díjas Sidney Poiter lánya. Több sikertelen tévésorozat gárdáját is erősítette, például címszerepet játszott a 2003-as Abby címűben, amely azzal tűnt ki a mezőnyből, hogy abban az évben az összes sorozat közül ennek sikerült a legkevesebb nézettséget produkálnia. A Veronica Mars-ból hét epizód után kiírták a figuráját, az iskolaújság stréber főszerkesztőjét alakította. A The Devil Cats című áldokumentumfilmben egy csajrockzenekar egyik tagját játszotta, ezt a filmet nővére, Anika Poitier rendezte és csak két filmfesztiválon mutatták be, moziforgalomba sosem került.
(Grindhouse: Death Proof)
színes feliratos amerikai thriller, 113 perc, 2007
18 éven aluliak számára nem ajánlott
rendező: Quentin Tarantino
forgatókönyvíró: Quentin Tarantino
operatőr: Quentin Tarantino
producer: Elizabeth Avellan, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino, Erica Steinberg
vágó: Sally Menke
szereplő(k):
Kurt Russell (Stuntman Mike)
Sydney Tamiia Poitier (Jungle Julia)
Rose McGowan (Pam)
Rosario Dawson (Abernathy)
Vanessa Ferlito (Butterfly)
Jordan Ladd (Shanna)
Tracie Thoms (Kim)
Mary Elizabeth Winstead (Lee)
Marley Shelton (Dr. Dakota Block)
Quentin Tarantino (Warren)
Eli Roth (Dov)
Zoe Bell (Zoe)
Texas legtüzesebb DJ-jének, Jungle Julia-nak az alkony leszállta azt jelzi, hogy eljött a lazulás ideje két legjobb barátnője társaságában. A három szexi bombázó beleveti magát az éjszakába, megbolondítva és felgerjesztve a bárok törzsközönségének vágyait. Ám a feléjük irányuló figyelem közül nem mindegyik mondható ártatlannak. Valaki titokban minden lépésüket követi. Stuntman Mike, a sebhelyes arcú, cserzett bőrű férfi, gyilkos pillantásokkal fixírozza őket felturbózott autójának kormánya mögül. A lányok sörük felett ülve nem is sejtik, hogy a parkolóban, pár méterre tőlük, Mike már túráztatja halálos fegyverét, végzetes masináját.
-----------------------------------------------
És amiért érdemes megnézni:
- kitünő rendezés
- kiváló főszerelpők
És amiért nem:
- pocsék történet
- gyenge forgatókönyv
És ami nekem nagyon tetszett belőle:
- a Halálos csajok!
A Halálbiztosban annyi dögös nőszemély pörög, hogy elsőre megjegyezni is nehéz őket. Aggodalomra semmi ok: segít az internet eligazodni Tarantino őrjítő csajai közt, egyenként bemutatja a nyolc vagány főhősnőt.
Nekem ő volt a kedvencem:
Sydney Poitier / Jungle Julia
(Születésnapja: 1973. november 15.)
Mit kell tudni Jungle Juliáról?
- Helyi híresség, Austin legmenőbb klasszikus rockzenét sugárzó rádiócsatornájának (Austin Hot Wax 505) a legnépszerűbb műsorvezetője
- Az ultraemancipált vagány csaj szerepéből egy pillanatra sem esik ki.
- Nem túl nagy lelkesedéssel tölti be tisztségét a csapat fűbeszerzési felelőseként.
Honnan ismerős? A 180 centi magas, amazonkülsejű színésznő az Oscar-díjas Sidney Poiter lánya. Több sikertelen tévésorozat gárdáját is erősítette, például címszerepet játszott a 2003-as Abby címűben, amely azzal tűnt ki a mezőnyből, hogy abban az évben az összes sorozat közül ennek sikerült a legkevesebb nézettséget produkálnia. A Veronica Mars-ból hét epizód után kiírták a figuráját, az iskolaújság stréber főszerkesztőjét alakította. A The Devil Cats című áldokumentumfilmben egy csajrockzenekar egyik tagját játszotta, ezt a filmet nővére, Anika Poitier rendezte és csak két filmfesztiválon mutatták be, moziforgalomba sosem került.
R.I.P. -"magyar átok,mert mi folyton csak zabálunk".Tizedes meg a többiek.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 23:37
Megint elment egy nagy színész, A NEMZET SZÍNÉSZE. Színészóriása. Pótolhatatlan, felejthetetlen...
Darvas Iván
1925. június 14. 1946- Művész Színház 1949- Madách Színház, 1963- Miskolci Nemzeti Színház, József Attila Színház, 1965-1989 Vígszínház, 1990- szabadfoglalkozású. Jászai Mari-díj 1955, 1967; Érdemes művész 1969; Kiváló művész 1975; Kossuth-díj 1978; Erzsébet-díj 1989; Ruttkai Éva-gyűrű 1989; Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje csillaggal 1995; Kossuth-díj 1998.
Azt hiszem Magyarország volt a családja.
Pedig az anyja orosz volt, és Prágában nőtt fel.
Szállnak a darvak, szállnak az égen,
Vége a nyárnak, szép napok szállnak
Messze a vándorok V-betűjében.
Hívnálak vissza - nem lehet,
Kiáltok érted - jaj, hová vittétek
Fekete őszi fellegek!?
Vége a nyárnak, múlnak az évek.
Jól tudom, nem jössz…
De mégis várlak.
De boldog is volt az a nyár,
Álmokat szőttünk csendesen,
Hogy minden este hazavár
Az én szerelmesem.
A Hadak Útján, katonám elmentél,
Voltál és nem lettél,
Szomorú ez az út.
Gyilkos háború!
telnek az évek, múlik az élet.
Jól tudom, nem jössz,
Én mégis várlak
A filmjei:
Filmjei
Föltámadott a tenger (1953)
Liliomfi (1954)
Rokonok (1954)
Budapesti tavasz (1955)
Mese a 12 találatról (1956)
Dollárpapa (1956) - Dr. Szekeres Jenő
Bakaruhában (1957) - Sándor
Férjhez menni tilos (1963)
Pacsirta (1963)
Miért rosszak a magyar filmek? (1964)
Mit csinál felséged 3-tól 5-ig? (1964)
A tizedes meg a többiek (1965)
Egy magyar nábob (1966)
Kárpáthy Zoltán (1966)
Fiúk a térről (1967)
Szerelem (1970)
Hét tonna dollár (1973)
A Hídember (2002)
Zseniálisak....
A Liliomfitól a Dollárpapa szélhámosán át e Tizedes meg a többiek tisztjén keresztül a Jókai filmekig....
Magyarország volt a családja, pedig Popriscsinként volt a leges legnagyobb!
Darvas Iván
1925. június 14. 1946- Művész Színház 1949- Madách Színház, 1963- Miskolci Nemzeti Színház, József Attila Színház, 1965-1989 Vígszínház, 1990- szabadfoglalkozású. Jászai Mari-díj 1955, 1967; Érdemes művész 1969; Kiváló művész 1975; Kossuth-díj 1978; Erzsébet-díj 1989; Ruttkai Éva-gyűrű 1989; Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje csillaggal 1995; Kossuth-díj 1998.
Fekete őszi fellegek!?
Jól tudom, nem jössz…
De mégis várlak.
Hogy minden este hazavár
Az én szerelmesem.
Voltál és nem lettél,
Szomorú ez az út.
Gyilkos háború!
Jól tudom, nem jössz,
Én mégis várlak
A filmjei:
Filmjei
Liliomfi (1954)
Rokonok (1954)
Budapesti tavasz (1955)
Pacsirta (1963)
Egy magyar nábob (1966)
Kárpáthy Zoltán (1966)
Fiúk a térről (1967)
Szerelem (1970)
Hét tonna dollár (1973)
A Hídember (2002)
Zseniálisak....
A Liliomfitól a Dollárpapa szélhámosán át e Tizedes meg a többiek tisztjén keresztül a Jókai filmekig....
Megint elment egy nagy színész, A NEMZET SZÍNÉSZE. Színészóriása. Pótolhatatlan, felejthetetlen...
Darvas Iván
Fekete őszi fellegek!?
Jól tudom, nem jössz…
De mégis várlak.
Hogy minden este hazavár
Az én szerelmesem.
Voltál és nem lettél,
Szomorú ez az út.
Gyilkos háború!
Jól tudom, nem jössz,
Én mégis várlak
A filmjei:
Filmjei
Liliomfi (1954)
Rokonok (1954)
Budapesti tavasz (1955)
Pacsirta (1963)
Egy magyar nábob (1966)
Kárpáthy Zoltán (1966)
Fiúk a térről (1967)
Szerelem (1970)
Hét tonna dollár (1973)
A Hídember (2002)
Zseniálisak....
Darvas Iván
Fekete őszi fellegek!?
Jól tudom, nem jössz…
De mégis várlak.
Hogy minden este hazavár
Az én szerelmesem.
Voltál és nem lettél,
Szomorú ez az út.
Gyilkos háború!
Jól tudom, nem jössz,
Én mégis várlak
A filmjei:
Filmjei
Liliomfi (1954)
Rokonok (1954)
Budapesti tavasz (1955)
Pacsirta (1963)
Egy magyar nábob (1966)
Kárpáthy Zoltán (1966)
Fiúk a térről (1967)
Szerelem (1970)
Hét tonna dollár (1973)
A Hídember (2002)
Zseniálisak....
Tegnap moziztam otthon. Ritka dolog, hogy egy krimi, vagy thriller megfogjon, a szakmám miatt immunissá váltam az ilyesmikre, tegnap mégis lenyűgözött a "Kisiklottak" (Derailed) c. film, Jennifer Aniston, Clive Owen és Vincent Cassel főszereplésével. Minden szempontból top film. A meseszövése, képi világa, a fordulatossága, izgalma, nyomasztó volta egészen egyedi, csavarosságára jellemzö, hogy még az utolsó percekre is tartogat izgalmakat a film. Aki szereti a jól megcsinált, igényes thrillereket, annak feltétlen ajánlom, kihagyhatatlan!
1946 Május 20. (61 éve történt)
Megszületett Cher (eredeti nevén: Cherilyn Sarkasian Lapier) amerikai popénekesnő, filmszínésznő. (I Got You Babe)
Pályafutását háttérénekesként kezdte 1963-ban. A stúdióban ismerkedett meg Sonny Bono zongorista-zeneszerzővel (első férjével), akivel megjelent első lemeze "Caesar & Cleo" címmel, majd első nagy sikerük, az "I Got You Babe" Sonny and Cher néven, és az első önálló sláger, az "All I Really Want To Do". A Sonny and Cher tv-showban szerepelt 1971. és 1975. között, játszott színpadon és filmben is. 1988-ban Oscar-díjat kapott. Szerepeiből: "Come Back to the 5 and Dime", "Jimmy Dean, Jimmy Dean" (Broadway-musicalek), filmjeiből: Az eastwicki boszorkányok, "Moonstruck", "Mermaids", lemezeiből: "Gypsys, Tramps & Thieves", "Half-Breed", "Heart of Stone", "Love Hurts".
Én inkább a zenéjét szeretem, de színésznőnek is nagyon jó! érdemes hallgatni és egy-két jobb filmjét megnézni!
végül, véleményem szerint a legjobb filmje:
Megszületett Cher (eredeti nevén: Cherilyn Sarkasian Lapier) amerikai popénekesnő, filmszínésznő. (I Got You Babe)
Pályafutását háttérénekesként kezdte 1963-ban. A stúdióban ismerkedett meg Sonny Bono zongorista-zeneszerzővel (első férjével), akivel megjelent első lemeze "Caesar & Cleo" címmel, majd első nagy sikerük, az "I Got You Babe" Sonny and Cher néven, és az első önálló sláger, az "All I Really Want To Do". A Sonny and Cher tv-showban szerepelt 1971. és 1975. között, játszott színpadon és filmben is. 1988-ban Oscar-díjat kapott. Szerepeiből: "Come Back to the 5 and Dime", "Jimmy Dean, Jimmy Dean" (Broadway-musicalek), filmjeiből: Az eastwicki boszorkányok, "Moonstruck", "Mermaids", lemezeiből: "Gypsys, Tramps & Thieves", "Half-Breed", "Heart of Stone", "Love Hurts".
Én inkább a zenéjét szeretem, de színésznőnek is nagyon jó! érdemes hallgatni és egy-két jobb filmjét megnézni!
végül, véleményem szerint a legjobb filmje:
Nekem nagyon tetszett a film. És egyben nyugodjék békében Kaszás Attila.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 24. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 22:17
Érzékek iskolája
színes magyar filmdráma, 88 perc, 1996
rendező: Sólyom András
író: Esterházy Péter
zeneszerző: Cserepes Károly, Másik János, Presser Gábor
zene: Ando Drom együttes
szereplő(k):
Gryllus Dorka (Csokonai Lili)
Kaszás Attila (Kéri Márton)
Kovács Lajos (Naxos)
Udvaros Dorottya (Kériné)
Nyertes Zsuzsa (Kéri Márton felesége)
Nagy Kriszta (Mari)
Lázár Kati (narrátor)
Az Érzékek iskolája az emlékezés sajátossága szerint szubjektív. A húszéves cigánylány, Csokonai Lili archaikus nyelvezetű fiktív naplóját követve fokozatosan tárul föl előttünk egy egyoldalú szerelem krónikája. Lili a megismerkedés pillanatától, naivitásának köszönhetően, kiszolgáltatottan szerelmes. Újragondolva a megtörtént eseményeket, sok-sok apróság eszébe jut, melyeknek most, a jelenből visszanézve súlyuk és fontosságuk lesz. A naplóban gyakran minősíti önmagát, megszólalásait, cselekvéseit. Érthető és őrá jellemző, hogy egy-egy helyszínre, annak hangulatára, hogyan emlékszik vissza. Expresszív, látomásos az emlékezete, gyakran elragadja a képzelete. A film szerkezetét is a naplóírás, a felelevenített emlékképek határozzák meg. A múlt egyre ismertebb lesz számunkra és ez érthetővé teszi a jelenben bekövetkező cselekményt: Lili gyilkos lesz. A lány belső feszültségeinek mozgatórugója a szeretett férfi által felkeltett elemi vágy: a szexuális egyesülés. Emlékei szerint életében először akkor, és csak akkor fedezett fel önmagában valami rendkívülit.
szereplő(k):
Kovács Lajos (Naxos)
Nagy Kriszta (Mari)
Lázár Kati (narrátor)
Az Érzékek iskolája az emlékezés sajátossága szerint szubjektív. A húszéves cigánylány, Csokonai Lili archaikus nyelvezetű fiktív naplóját követve fokozatosan tárul föl előttünk egy egyoldalú szerelem krónikája. Lili a megismerkedés pillanatától, naivitásának köszönhetően, kiszolgáltatottan szerelmes. Újragondolva a megtörtént eseményeket, sok-sok apróság eszébe jut, melyeknek most, a jelenből visszanézve súlyuk és fontosságuk lesz. A naplóban gyakran minősíti önmagát, megszólalásait, cselekvéseit. Érthető és őrá jellemző, hogy egy-egy helyszínre, annak hangulatára, hogyan emlékszik vissza. Expresszív, látomásos az emlékezete, gyakran elragadja a képzelete. A film szerkezetét is a naplóírás, a felelevenített emlékképek határozzák meg. A múlt egyre ismertebb lesz számunkra és ez érthetővé teszi a jelenben bekövetkező cselekményt: Lili gyilkos lesz. A lány belső feszültségeinek mozgatórugója a szeretett férfi által felkeltett elemi vágy: a szexuális egyesülés. Emlékei szerint életében először akkor, és csak akkor fedezett fel önmagában valami rendkívülit.
Érzékek iskolája
szereplő(k):
Kovács Lajos (Naxos)
Nagy Kriszta (Mari)
Lázár Kati (narrátor)
szereplő(k):
Kovács Lajos (Naxos)
Nagy Kriszta (Mari)
Lázár Kati (narrátor)
És azzal a cirka 15 cm különbséggel mi legyen?
Én ezeket láttam: Boogie Nights, Titanic, 8 mérföld
A 8 mérföldben egy présüzemben Eminem és Brittany Murphy kimeríti a munkahelyi sex fogalmát (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ezeket láttam: Boogie Nights, Titanic, 8 mérföld
A 8 mérföldben egy présüzemben Eminem és Brittany Murphy kimeríti a munkahelyi sex fogalmát (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 22. csütörtök 08:13
Amikor Rollergirl-lel szexelnek.
Én négyet láttam (Utolsó tangó, Titanic, Szörnyek, Boogie)
Én négyet láttam (Utolsó tangó, Titanic, Szörnyek, Boogie)
Amikor Rollergirl-lel szexelnek.
Én négyet láttam (Utolsó tangó, Titanic, Szörnyek, Boogie) (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Én négyet láttam (Utolsó tangó, Titanic, Szörnyek, Boogie) (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 00:10
ebből 3-at nem láttam [borzasztóan szégyekező smile]
A Boogie Nights, melyik jelenetét, volt egy pár, kötelező hozzá a rendező meg sz operatőr is? :D
Megyek megnézem hátha fent van valamelyik torreten :)
A Boogie Nights, melyik jelenetét, volt egy pár, kötelező hozzá a rendező meg sz operatőr is? :D
Megyek megnézem hátha fent van valamelyik torreten :)
Hathatósabb egy kis tánc lejtése
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 22:54
Egy online férfimagazin azt javasolja, hogy szexuális életünk feldobása érdekében az alábbi hat film híres szexjelenetét játsszuk el otthon kedvesünkkel:
Utolsó tangó Párizsban (1972)
Szörnyek keringője (2001)
Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
(aki látta a filmeket, tudja mire gondolt a cikk írója, aki nem, nézze meg sürgősen!)
Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
(aki látta a filmeket, tudja mire gondolt a cikk írója, aki nem, nézze meg sürgősen!)
ebből 3-at nem láttam [borzasztóan szégyekező smile]
Megyek megnézem hátha fent van valamelyik torreten :) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Megyek megnézem hátha fent van valamelyik torreten :) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 22:54
Egy online férfimagazin azt javasolja, hogy szexuális életünk feldobása érdekében az alábbi hat film híres szexjelenetét játsszuk el otthon kedvesünkkel:
Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
Titanic (1997)
8 mérföld (2002)
Erőszakos múlt (2005)
Boogie Nights (1997)
Ez nagyon komoly film!
Mondjuk egy párat nem láttam közülük, de az 5. 6. lenne nálam a befutó
Mondjuk egy párat nem láttam közülük, de az 5. 6. lenne nálam a befutó
Maggie Gyllenhaal
Európa egyik legnagyobb DVD-kölcsönző hálózata, a Lovefilm a közelmúltban mintegy 120 ezer ügyfelét kérdezte meg arról, hogy melyiket tartják a filmtörténet legjobb szexjelenetének.
Íme a top 10:
1. A titkárnő - Secretary (2002)
Lee (Maggie Gyllenhaal) és főnöke (James Spader) az elfenekelős jelenetben.
2. Túl a barátságon - Brokeback Mountain (2005)
A sokat parodizált szenvedélyes csók Jack (Jake Gyllenhaal) és Ennis (Heath Ledger) között.
3. Nyom nélkül - Out of Sight (1998)
Jack (George Clooney) és Karen (Jennifer Lopez) évődése az autó csomagtartójában.
4. Betty Blue (1986)
Betty (Beatrice Dalle) és Zorg (Gean-Hughes Anglade) szenvedélyes szexjelenete nem véletlenül kapott "18 éven felülieknek" besorolást.
5. Kegyetlen játékok - Cruel Intentions (1999)
Selma Blair és Sarah Michelle Gellar emlékezetes csókja.
6. Vad vágyak - Wild Things (1998)
Neve Campbell és Denise Richards a hírhedt autómosós jelenetben.
7. Hátsó ablak - Rear Window (1954)
J.B Jeffries-t (James Stewart) egy hosszú, érzéki csókkal ébreszti barátnője, akit Grace Kelly alakít. Klasszikus.
8. Azok a csodálatos Baker fiúk - The Fabulous Baker Boys (1989)
Susie (Michelle Pfeiffer) a 'Makin' Whoopee't énekelve csábítja el a zongoránál ülő Jeff Bridges-t.
9. A sötétség útja - Mulholland Drive (2001)
Betty (Naomi Watts) és titokzatos barna barátnője (Laura Harring), amint megosztják egymással az ágyukat.
10. Az éhség - The Hunger (1983)
A vámpírok csábítási jelenete Catherine Deneuve és Susan Sarandon előadásában.
Íme a top 10:
1. A titkárnő - Secretary (2002)
Lee (Maggie Gyllenhaal) és főnöke (James Spader) az elfenekelős jelenetben.
2. Túl a barátságon - Brokeback Mountain (2005)
A sokat parodizált szenvedélyes csók Jack (Jake Gyllenhaal) és Ennis (Heath Ledger) között.
3. Nyom nélkül - Out of Sight (1998)
Jack (George Clooney) és Karen (Jennifer Lopez) évődése az autó csomagtartójában.
4. Betty Blue (1986)
Betty (Beatrice Dalle) és Zorg (Gean-Hughes Anglade) szenvedélyes szexjelenete nem véletlenül kapott "18 éven felülieknek" besorolást.
5. Kegyetlen játékok - Cruel Intentions (1999)
Selma Blair és Sarah Michelle Gellar emlékezetes csókja.
6. Vad vágyak - Wild Things (1998)
Neve Campbell és Denise Richards a hírhedt autómosós jelenetben.
7. Hátsó ablak - Rear Window (1954)
J.B Jeffries-t (James Stewart) egy hosszú, érzéki csókkal ébreszti barátnője, akit Grace Kelly alakít. Klasszikus.
8. Azok a csodálatos Baker fiúk - The Fabulous Baker Boys (1989)
Susie (Michelle Pfeiffer) a 'Makin' Whoopee't énekelve csábítja el a zongoránál ülő Jeff Bridges-t.
9. A sötétség útja - Mulholland Drive (2001)
Betty (Naomi Watts) és titokzatos barna barátnője (Laura Harring), amint megosztják egymással az ágyukat.
10. Az éhség - The Hunger (1983)
A vámpírok csábítási jelenete Catherine Deneuve és Susan Sarandon előadásában.
MIndenkinek ajánlom a 300 című filmet most megy a mozikban, minden van benne ami kell vér sex brutál jelenetek.
nem is ismerem a Nirvana zenéjét! :-((((
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 14. szerda 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 14. szerda 07:11
Az Utolsó napok nem keres választ arra, hogy miért és hogyan halt meg Kurt Cobain, hanem az érzések szintjén készteti a nézőt, hogy megmártsa magát a halálra készülő ember világában. Szinte semmi nem történik benne, mégis megbabonáz.
Bár nem életrajzi film az Utolsó napok, Kurt Cobain halála ihlette, és annak ellenére, hogy a "cselekmény" (a szó szoros értelmében ilyen alig van) nem próbálja meg konkrétan rekonstruálni a Nirvana frontemberének utolsó napjait, éppen az esszenciáját ragadja meg annak, hogy hogyan költözik el valaki erről a világról. Történni lényegében csupán annyi történik, hogy a Blake-nek keresztelt főhős (Michael Pitt) megszökve az elvonókúráról, pizsamában visszabotorkál a házába - ahova néhány haverja is bevette magát -, még egy pár napig lézeng, aztán meghal.
Bár nem életrajzi film az Utolsó napok, Kurt Cobain halála ihlette, és annak ellenére, hogy a "cselekmény" (a szó szoros értelmében ilyen alig van) nem próbálja meg konkrétan rekonstruálni a Nirvana frontemberének utolsó napjait, éppen az esszenciáját ragadja meg annak, hogy hogyan költözik el valaki erről a világról. Történni lényegében csupán annyi történik, hogy a Blake-nek keresztelt főhős (Michael Pitt) megszökve az elvonókúráról, pizsamában visszabotorkál a házába - ahova néhány haverja is bevette magát -, még egy pár napig lézeng, aztán meghal.
Tegnap láttam egy tök jót!
Dr. Bubó
És azért írom ide, mert JÓ
Dr. Bubó
És azért írom ide, mert JÓ