Pedig ez így van, a múltkor volt a lifenetwork-ön erről egy műsor, egy csapat amerikai focistán végeztek kutatást, és volt akinek 12cm-ről 18ra nőtt, és volt akinek 17-ről 18ra, ha több a izom szövet mint a barlangos test akkor hús fafrok és kicsit növekszik csak, ha meg a barlangos test a sok akkor meg vér farok és akkor nagyot nől. Na most ciki igazából a vér farok, mert igazán kicsi is tud lenni alap állapotban, vagy hideg vízben és ha ez látszik pl. ciki mert azt hihetik hogy kis farka van az embernek, holott merevedve akár átlagnál nagyobb is lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (773910)
2012. 08. 22. szerda 13:23
Én nem hallottam ilyenről, hogy húsfarok meg vérfarok. De nekem nem megy össze kb 10 percig csak ellazul kisülés után
Itt a komplettebb anyag
http://funnyboys.eu/magyar/1.html (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
http://funnyboys.eu/magyar/1.html (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 19:20
A péniszméret és a testmagasság között nincs összefüggés. A magasabb férfiaknak nem feltétlenül nagyobb a hímvesszőjük, míg az alacsonyabbak is rendelkezhetnek extra méretű férfiassággal. A mítoszokkal ellentétben a kezed, lábad és az orrod hossza sem jelzi a péniszed méretét, mint ahogy az sem, hogy nyugalmi állapotban milyen méretű . De mi van akkor ha nagyobb péniszt szeretnénk? Valaki esetleg próbálkozott már?
http://funnyboys.eu/magyar/8.html
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 19:20
A péniszméret és a testmagasság között nincs összefüggés. A magasabb férfiaknak nem feltétlenül nagyobb a hímvesszőjük, míg az alacsonyabbak is rendelkezhetnek extra méretű férfiassággal. A mítoszokkal ellentétben a kezed, lábad és az orrod hossza sem jelzi a péniszed méretét, mint ahogy az sem, hogy nyugalmi állapotban milyen méretű . De mi van akkor ha nagyobb péniszt szeretnénk? Valaki esetleg próbálkozott már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 13:54
Pénisznövelés. Sokan olvastatok róla vagy kipróbáltatok valamilyen csodaszert. Van valaki akinek megnőtt a farka tartósan a csodaszerttől ?
Én nem hallottam ilyenről, hogy húsfarok meg vérfarok. De nekem nem megy össze kb 10 percig csak ellazul kisülés után
Valahol hallottam, hogy van húsfarok meg vérfarok. A húsfarok az mely az orgazmus után nem megy össze kicsire a vérfarok meg igen. Ergo a vérfarok izgatóbb a nőknek! Ti mit tudtok erről?
Na ez megint egy jó topic lesz....
asszem a (meg)kívánt méretű pénisz, a szülők megfelelő választásával érhető el legkönnyebben...
asszem a (meg)kívánt méretű pénisz, a szülők megfelelő választásával érhető el legkönnyebben...
Állítólag azt mondják a szűzlány vére csodákra képes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 13:54
Pénisznövelés. Sokan olvastatok róla vagy kipróbáltatok valamilyen csodaszert. Van valaki akinek megnőtt a farka tartósan a csodaszerttől ?