Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2012. 09. 12. szerda 17:12  #23
Törölt felhasználó (345921)
Én is elég sokszor járok bugyi nélkül sokkal kényelmesebb smile
2012. 09. 04. kedd 15:33  #22
michev michev VIP
Idézet: ... ha valaki "kurvának öltözik, ne csodálkozzon ha "ha valaki "kurvának öltözik, ne csodálkozzon ha meg is akarják dugni"

Teljesen igazad van, de viszont sokszor (legalábbis minálunk ez így van) ez a kihívó "kurvának öltözködés" pontosan abból a célból történik. És ezáltal nejem nem is csodálkozik, "ha meg is akarják dugni". De amint előző hozzászólásomban említettem, ilyen öltözetet általában vagy itthon visel, vagy ha klubbokba, moziba, vagy megfelelő helyekre megyünk.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 08. 29. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 12:11
Jól írod, kell hozzá egy kicsi a fejbe is.
Azt felejtik el sokan hogy ha valaki "kurvának öltözik, ne csodálkozzon ha meg is akarják dugni". Na itt jön a dolgokba a fricska, hogy ebből a szerepből mikor-hol lép ki az ember.
2012. 09. 04. kedd 15:21  #21
michev michev VIP
Igen, én például (michev férfi tagjaként) imádom, ha feleségem ribancos ruhákban van szex közben, akár velem, akár másokkal. Annak ellenére, hogy jó teste van, nagyon szeretem ha szex közben miniszoknyát, esetleg harisnyát, de legalább tűsarkút, vagy szexy csizmát visel. Szerencsémre ez az Ő ízlésének is megfelel smile

Az utcán viszont inkább elegáns ruhákat visel, nem túl kihívókat, kivéve, ha pont abból a bizonyos okból vagyunk a városban vigyor5
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 08. 29. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 09:50
Csajok ti szerettek ribancosan öltözni szex közben? És az utcán? smile
Pasik, ti szeretitek ha egy csajszi ribancosan öltözködik?
2012. 08. 30. csütörtök 09:25  #20
Törölt felhasználó (819867)
Én imádom,főleg a minit tűsarkúval worship
2012. 08. 29. szerda 19:50  #19
Törölt felhasználó (814277)
Egyezértek veled. Hiheteltlen nagy élmény lenne vele találkozni így. smile
(Ez egy válasz titusz16 üzenetére (2012. 08. 29. szerda 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 18:45
Szerintem csak olyan csajok öltözzenek ribancosan, akiket nem zavar ha nézegetik őket. Egy szép lánynál, aki kihívóan öltözik garantált a férfiak figyelme. A mély dekoltázst még a nők is megnézik ! smile Persze nem biztos, hogy ugyan olyan gondolatok járnak a fejükben, mint egy pasinak :P

Velem is előfordult 1x a metrón, hogy velem szemben ült egy csodaszép lány miniszoknyában. 1-2 megálló után észrevette, hogy nagyon nézegetem. Majd elmosolyodott és a keresztbe tett lábait egymás mellé rakva(szolíd terpeszben) hagyott némi belátást. Még most is emlékszem hogy piros bugyi volt rajta. (hát ha még nem lett volna....:P) Ritkán fordul elő(sajnos), hogy ilyet lát az ember, de utána levakarhatatlan vigyor ül az arcodra egész nap smile

Az a nagy baj, hogy pina noire-al még nem találkoztam ilyen szituációban nyes Így a képeit és a hozzáállását elnézve nagy élményt tudna okozni!
2012. 08. 29. szerda 19:48  #18
Természetesen nem egy vadidegennel kell az ilyet megejteni. Az hihetetlenül veszélyes és buta dolog lenne. Előre egyeztetni kell a másikkal mondjuk itt a neten. smile Dogging. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2012. 08. 29. szerda 18:06
jó régen, a társaságunkban az egyik csajjal pont ez történt....szoknyában volt, villamoson, tömegben, mögé állt egy faszi és s harisnyájára verte a faszát, szerencsétlen hátra se mert nézni! tiszta geci volt a csaj segge! nagyon-nagyon félt, mi meg nagyon-nagyon elvertük volna a faszit, ha elkapjuk! csak remélni tudom, hogy nem okozott maradandó bajt nála az eset! lehet perverznek lenni, mert jó is az, de gondold el, a te lányodra veri rá a faszát egy ilyen pöcsgeci!?
2012. 08. 29. szerda 18:45  #17
titusz16 titusz16
Szerintem csak olyan csajok öltözzenek ribancosan, akiket nem zavar ha nézegetik őket. Egy szép lánynál, aki kihívóan öltözik garantált a férfiak figyelme. A mély dekoltázst még a nők is megnézik ! smile Persze nem biztos, hogy ugyan olyan gondolatok járnak a fejükben, mint egy pasinak :P

Velem is előfordult 1x a metrón, hogy velem szemben ült egy csodaszép lány miniszoknyában. 1-2 megálló után észrevette, hogy nagyon nézegetem. Majd elmosolyodott és a keresztbe tett lábait egymás mellé rakva(szolíd terpeszben) hagyott némi belátást. Még most is emlékszem hogy piros bugyi volt rajta. (hát ha még nem lett volna....:P) Ritkán fordul elő(sajnos), hogy ilyet lát az ember, de utána levakarhatatlan vigyor ül az arcodra egész nap smile

Az a nagy baj, hogy pina noire-al még nem találkoztam ilyen szituációban nyes Így a képeit és a hozzáállását elnézve nagy élményt tudna okozni!
2012. 08. 29. szerda 18:06  #16
Törölt felhasználó (804968)
jó régen, a társaságunkban az egyik csajjal pont ez történt....szoknyában volt, villamoson, tömegben, mögé állt egy faszi és s harisnyájára verte a faszát, szerencsétlen hátra se mert nézni! tiszta geci volt a csaj segge! nagyon-nagyon félt, mi meg nagyon-nagyon elvertük volna a faszit, ha elkapjuk! csak remélni tudom, hogy nem okozott maradandó bajt nála az eset! lehet perverznek lenni, mert jó is az, de gondold el, a te lányodra veri rá a faszát egy ilyen pöcsgeci!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 10:05
Én imádom, ha egy csaj kihívóan öltözködik. Állandóan azt lesem, hogy vajon kilátszik e a bugyi hátul, vagy hogy ha szoknyában van egy lány akkor mikor teszi szét véletlenül vagy direkt egy kicsit a lábát és belátást engedélyezve. Vagy ha átlátszik a mellbimbó a felsőn, vagy ha nagyon mély a dekoltázs, Ilyenkor a férfiasságom merevedik . Szeretem ha észreveszi egy ilyen nő , hogy ráizgultam. smile
Egy buszon a tömegben egy miniszoknyás lány mögött állva nagyon izgatna ha a szoknyája alá tenném a farkam és izgatnám a punciját, esetleg ott mindenki mellett beléhatolnék. Óriásit élveznék. smile
2012. 08. 29. szerda 12:16  #15
Törölt felhasználó (849369)
Ahogy mondani szokták, mindent a maga helyén és idejében. A szexben sincs ez másként smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 08. 29. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 12:11
Azt felejtik el sokan hogy ha valaki "kurvának öltözik, ne csodálkozzon ha meg is akarják dugni". Na itt jön a dolgokba a fricska, hogy ebből a szerepből mikor-hol lép ki az ember.
2012. 08. 29. szerda 12:11  #14
ravenna ravenna
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 10:25
Megfelelő helyen és időben szerintem minden tökös pasi szereti, ha a barátnője/felesége ribancként viselkedik és ebbe beletartozik a ribancnak való öltözet is. smile De ehhez is intelligencia kell!
2012. 08. 29. szerda 11:47  #13
pina noire pina noire
Párom szokott nyilvános helyeken fogdosni, néha alám nyúl és tényleg izgalmas... smile
2012. 08. 29. szerda 11:30  #12
Volt olyan, hogy egy baráti társasággal és a párommal ültünk egy szórakozó helyen és egy másik asztalnál szinte pont velem szemben két lány beszélgetett. Az egyiken aki totál velem szemben ült keresztbe tett lábakkal miniszoknya volt. Amikor tudtam csak néztem, hátha váltja a lábait. smile Aztán szerencsém volt. A lány észrevette, hogy nézem és szerintem tetszett neki mert finoman betekintést engedett a lába közé. hmmmm.
Én imádnám ha a párom olyan lenne mint te pina noire. Étteremben az asztal alatt simogatnám a punciját úgy hogy azt egy velünk szemben ülő pasi végignézné. Izgatna , hogy izgatja, és hogy a párom izgatná ez a helyzet. ... smile
2012. 08. 29. szerda 10:25  #11
Megfelelő helyen és időben szerintem minden tökös pasi szereti, ha a barátnője/felesége ribancként viselkedik és ebbe beletartozik a ribancnak való öltözet is. smile De ehhez is intelligencia kell!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 08. 29. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 09:50
Csajok ti szerettek ribancosan öltözni szex közben? És az utcán? smile
Pasik, ti szeretitek ha egy csajszi ribancosan öltözködik?
2012. 08. 29. szerda 10:20  #10
pina noire pina noire
Szeretek bugyi nélkül sétálni. Nagyon izgalmas tud lenni. Még ha nem is látják, de a tudat....Be is nedvesedik néha ettől a puncim
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (752855)
2012. 08. 29. szerda 10:16
Tudom épp ezért írtam a kisugárzást nem csak a külsőt. smile Neked mindkettő megvan a képeid elnézve. smile
Gondolom szeretsz miniben, bugyi nélkül az utcán sétálni, kávézgatni, stb.
2012. 08. 29. szerda 10:19  #9
pina noire pina noire
Engem nagyon izgat:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 10:16
Ha nincs rajta bugyi és a sperma csurog ki belőle. smile Téged izgat az ilyesmi? CSináltál már ilyet?
2012. 08. 29. szerda 10:17  #8
pina noire pina noire
Persze az sem mindegy hová vesszük fel a ruhát....Egy ovis ballagásra nem érdemes nyes
De párom imád velem "ribancosan" sétálni. Ha hazaérünk utána be is teszi a farkát a számba.....annyira felizgul
2012. 08. 29. szerda 10:16  #7
Tudom épp ezért írtam a kisugárzást nem csak a külsőt. smile Neked mindkettő megvan a képeid elnézve. smile
Gondolom szeretsz miniben, bugyi nélkül az utcán sétálni, kávézgatni, stb.
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 08. 29. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 10:15
Vannak akik nincsenek tisztában azzal hogy néznek ki és nevetségessé válnak. De a kisugárzás nem a külsőtől függ.
Ha nem tökéletes az alakja, de tudja hordani a ruhát....az tök jó is lehet
2012. 08. 29. szerda 10:16  #6
Ha nincs rajta bugyi és a sperma csurog ki belőle. smile Téged izgat az ilyesmi? CSináltál már ilyet?
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 08. 29. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 10:12
Ez főleg akkor izgalmas, ha nincs rajta bugyi.... wink
2012. 08. 29. szerda 10:15  #5
pina noire pina noire
Vannak akik nincsenek tisztában azzal hogy néznek ki és nevetségessé válnak. De a kisugárzás nem a külsőtől függ.
Ha nem tökéletes az alakja, de tudja hordani a ruhát....az tök jó is lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kinek jól áll igen, de azon a véleményen vagyok hogy akinek se kisugárzása, se alakjak nincs hozzá az nem öltözzön így. Az inkább vicces szokott lenni mint csábító.
Mellesleg kedvelem ha egy nő nem veti meg az ilyen ruhákat, kiegészítőket hisz nagyon betudja indítani a férfi fantáziáját. smile
2012. 08. 29. szerda 10:12  #4
pina noire pina noire
Ez főleg akkor izgalmas, ha nincs rajta bugyi.... wink
Én imádom, ha egy csaj kihívóan öltözködik. Állandóan azt lesem, hogy vajon kilátszik e a bugyi hátul, vagy hogy ha szoknyában van egy lány akkor mikor teszi szét véletlenül vagy direkt egy kicsit a lábát és belátást engedélyezve. Vagy ha átlátszik a mellbimbó a felsőn, vagy ha nagyon mély a dekoltázs, Ilyenkor a férfiasságom merevedik . Szeretem ha észreveszi egy ilyen nő , hogy ráizgultam. smile
Egy buszon a tömegben egy miniszoknyás lány mögött állva nagyon izgatna ha a szoknyája alá tenném a farkam és izgatnám a punciját, esetleg ott mindenki mellett beléhatolnék. Óriásit élveznék. smile
/ 2