Moncy!
Azért már biztos hallottál már az örök fiatalságról.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 04. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért már biztos hallottál már az örök fiatalságról.
![wink](images/smilies/wink.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2004. 12. 04. szombat 06:48
Van ezen az oldalon egy olyan topic hogy "Nektek jól esik netezés közben masztizni?" Mivel akkoriban még csak ez a masztival foglalkozó topic volt csak oda írtam.... 35-ös hozzászólás!
Maci drága!
Nagyon hasonló a gondolkodásunk.. Ezt a körülményeknek vagy a korunknak tudhatom be?
Maci drága!
Nagyon hasonló a gondolkodásunk.. Ezt a körülményeknek vagy a korunknak tudhatom be?
Van ezen az oldalon egy olyan topic hogy "Nektek jól esik netezés közben masztizni?" Mivel akkoriban még csak ez a masztival foglalkozó topic volt csak oda írtam.... 35-ös hozzászólás!
Maci drága!
Maci drága!
Az önmagát kielégítő nő általában jobban ismeri a testét, és tudja, hogy melyek a legkellemesebb szexuális ingerek. Tapasztalatait átültetheti az együttlétbe is. Ha akarja.
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
![vigyor1](images/smilies/vigyor1.gif)
![bee1](images/smilies/bee1.gif)
![zavart1](images/smilies/zavart1.gif)
Ja és nyalni imádok
És ki alszik nálam?
Ki akar ma velem randizni?
Kedves Monyka! Sajnálom,hogy ez a véleményed !!!Szerintem TITEKET NőKET nap mint nap foglalkoztat ez a TÉMA!!! Egyébként bisztosan az általad említett TOPICBAN is sok az ismétlés más topicokbol .Az életünkben is minden ismétlés pl:szex!!!
TEHÁT LÁNYOK CSAK HAJRÁ ELŐRE
TEHÁT LÁNYOK CSAK HAJRÁ ELŐRE
Nekem is hihetetlennek tűnik, hogy valaki nem szokta kielégíteni magát, vagy azt állítja, hogy sohasem csinálta. Pedig a barátnőmet is én szoktattam rá.
(mert "rossz" vagyok...
)
Ennek fényében azért picit erősnek érzem azt a mondatod, hogy
"az a nő, aki képtelen magát kielégiteni, az ne várja el egy férfitől hogy kielégitse.
De ettől függetlenül "jófej" csaj vagy!
Moncyka! Az ismétlés ismétlés a tudás a tudás anyja anyja!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 01. szerda 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(mert "rossz" vagyok...
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Ennek fényében azért picit erősnek érzem azt a mondatod, hogy
"az a nő, aki képtelen magát kielégiteni, az ne várja el egy férfitől hogy kielégitse.
De ettől függetlenül "jófej" csaj vagy!
Moncyka! Az ismétlés ismétlés a tudás a tudás anyja anyja!
2004. 12. 01. szerda 04:43
Hidd el, vannak olyan nok akik nem szoktak maszturbalni! Van egy baratnom, aki minap teljesen meglepodott, hogy nekem van vibratorom:D en meg azon lepodtem meg, hogy neki nincs :P
MIndenesetre az onkielegites nagyon fontos, tisztan emlekszem az elso orgazmusomra:), elarulom hogy nem a partneremmel ertem el. Aztan kesobb persze vele is, de nagyon nagy szerepe volt annak, hogy jol ismerem a testemet, tudom hogy mi a jo nekem, es hogy nyuljon hozzam. Ugy gondolom, hogy az a no, aki keptelen magat kielegiteni, az ne varja el egy ferfitol hogy kielegitse.
Ja, es meg azt hozzatennem, hogy en imadom nezni ahogy a baratom maszturbal, naaaaaaaagyon izgato....;)
MIndenesetre az onkielegites nagyon fontos, tisztan emlekszem az elso orgazmusomra:), elarulom hogy nem a partneremmel ertem el. Aztan kesobb persze vele is, de nagyon nagy szerepe volt annak, hogy jol ismerem a testemet, tudom hogy mi a jo nekem, es hogy nyuljon hozzam. Ugy gondolom, hogy az a no, aki keptelen magat kielegiteni, az ne varja el egy ferfitol hogy kielegitse.
Ja, es meg azt hozzatennem, hogy en imadom nezni ahogy a baratom maszturbal, naaaaaaaagyon izgato....;)
Moncy drága vettem az adást!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 01. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 08:55
De jó hogy ugyanezeket írkáltuk kb. 2 hete egy másik topicban..... de a téma uaz csak a címe más...
Tleg hanyatlik a gg.. feljön egy ismeretlen, nem is nézi vissza a fórum címeket bedob egy témát és ismételjük önmagunkat... Ez van..
Tleg hanyatlik a gg.. feljön egy ismeretlen, nem is nézi vissza a fórum címeket bedob egy témát és ismételjük önmagunkat... Ez van..
De jó hogy ugyanezeket írkáltuk kb. 2 hete egy másik topicban..... de a téma uaz csak a címe más...
Így van! Egy nőnek ismerni kell a saját testét. Vacska Te már tudsz valamit.
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 01. szerda 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
2004. 12. 01. szerda 04:43
Hidd el, vannak olyan nok akik nem szoktak maszturbalni! Van egy baratnom, aki minap teljesen meglepodott, hogy nekem van vibratorom:D en meg azon lepodtem meg, hogy neki nincs :P
szerintem azért mert a csajok egy része nem szívesen osztja meg egy fiúval az ilyen dolgait,kivéve ha már egészen bensőséges a kapcsolatuk...mondom szerintem...:-DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (118809)
2004. 11. 29. hétfő 14:09
Csajok azt mondjátok meg, h sok csaj mér tagadja le hogy szokott maszturbálni? Jó lehet h van olyan aki nem szokott...
Ja, es meg azt hozzatennem, hogy en imadom nezni ahogy a baratom maszturbal, naaaaaaaagyon izgato....;) (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, es meg azt hozzatennem, hogy en imadom nezni ahogy a baratom maszturbal, naaaaaaaagyon izgato....;) (Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (118809)
2004. 11. 29. hétfő 14:09
Csajok azt mondjátok meg, h sok csaj mér tagadja le hogy szokott maszturbálni? Jó lehet h van olyan aki nem szokott...
Azt gondolom, hogy odaadó partner vagyok.
A barátnőmre sincs panasz.
Köszönöm kedves soraidat, és viszont kívánok neked, nektek hasonló, orgazmusokban gazdag együttléteket!
De remélem ezek nem a búcsú szavai, és olvashatunk még téged is itt.
Puszi!
A barátnőmre sincs panasz.
Köszönöm kedves soraidat, és viszont kívánok neked, nektek hasonló, orgazmusokban gazdag együttléteket!
De remélem ezek nem a búcsú szavai, és olvashatunk még téged is itt.
Puszi!
Én nagyon igyekszem!
És eddig még nem tiltakozott...
De ő nem is tudna olyat kérni a szexben, amit meg ne tennék neki!
És eddig még nem tiltakozott...
De ő nem is tudna olyat kérni a szexben, amit meg ne tennék neki!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Nagyon igaz amit írtál.
A masztival csak az a baj, hogy szeretném már egyszer végignézni, de soha nem bírom ki, hogy bele ne "kotnyeleskedjek"...
Persze talán ez így van jól!
A masztival csak az a baj, hogy szeretném már egyszer végignézni, de soha nem bírom ki, hogy bele ne "kotnyeleskedjek"...
Persze talán ez így van jól!
Ez nem semmi művészeti alkotás. Témájáról nem is beszélve. Nem is értem, hogy vannak olyanok, akik nem szeretik a művészetet.
Engem kifejezetten felpörget, ha a partnerem szeretkezés közben, vagy akár azon kívül "magához nyúl". Szerintem nagyon izgató!
Had kérdezzem meg, a kedvesed csak adni, vagy kapni sem szereti az orális gyönyört?
Akáhogy is van, érdekes!
Tényleg nem irígylésre méltó a hehyzeted... (Ez egy válasz csokkriszta üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Had kérdezzem meg, a kedvesed csak adni, vagy kapni sem szereti az orális gyönyört?
Akáhogy is van, érdekes!
Tényleg nem irígylésre méltó a hehyzeted... (Ez egy válasz csokkriszta üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 29. hétfő 14:12
ezt nem értem én sem. sőt...egy nő képes megharagudni, ha egy pasi maszturbál mellette, mert azt gondolja: a franca,...én már nem is vagyok neki elég.
az én kapcsolatomra visszatérve: sokáig azt mondtam,. egy kapcsolatban nagyon sőt szinte a legfontosabb a szex. neki elég komoly potenciális problémái voltak 20 éves elején. máűra ez megoldódott. türelemmel, odafigyeléssel. most, ezt kell megtanitanom... hogy élvezzen engem is.
Soha nem mondanám meg neki, hogy eddig ez ilyen kis vaginába maszti volt. annál jobban szeretem őt.
az én kapcsolatomra visszatérve: sokáig azt mondtam,. egy kapcsolatban nagyon sőt szinte a legfontosabb a szex. neki elég komoly potenciális problémái voltak 20 éves elején. máűra ez megoldódott. türelemmel, odafigyeléssel. most, ezt kell megtanitanom... hogy élvezzen engem is.
Soha nem mondanám meg neki, hogy eddig ez ilyen kis vaginába maszti volt. annál jobban szeretem őt.
Nem tudom.... végülis Mi férjek sem lehetünk egyformák, Én szeretem nézni is, meg közösen masztizni is a feleségemmel, aztán átlehet menni pettingbe, és innét egy kis nyalakodásba, ez szerintem mind szép és jóóóó!!!
(Ez egy válasz csokkriszta üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 29. hétfő 14:12
ezt nem értem én sem. sőt...egy nő képes megharagudni, ha egy pasi maszturbál mellette, mert azt gondolja: a franca,...én már nem is vagyok neki elég.