Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2004. 12. 04. szombat 08:52  #32
macido macido
Moncy!
Azért már biztos hallottál már az örök fiatalságról. wink crazya
wave wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 04. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 04. szombat 06:48
Van ezen az oldalon egy olyan topic hogy "Nektek jól esik netezés közben masztizni?" Mivel akkoriban még csak ez a masztival foglalkozó topic volt csak oda írtam.... 35-ös hozzászólás!

Maci drága! wave
Nagyon hasonló a gondolkodásunk.. Ezt a körülményeknek vagy a korunknak tudhatom be? wink
2004. 12. 04. szombat 06:48  #31
Moncy Moncy
Van ezen az oldalon egy olyan topic hogy "Nektek jól esik netezés közben masztizni?" Mivel akkoriban még csak ez a masztival foglalkozó topic volt csak oda írtam.... 35-ös hozzászólás!

Maci drága! wave
Nagyon hasonló a gondolkodásunk.. Ezt a körülményeknek vagy a korunknak tudhatom be? wink
2004. 12. 03. péntek 15:41  #30
macido macido
Az önmagát kielégítő nő általában jobban ismeri a testét, és tudja, hogy melyek a legkellemesebb szexuális ingerek. Tapasztalatait átültetheti az együttlétbe is. Ha akarja.
2004. 12. 02. csütörtök 17:52  #29
ákos111 ákos111
vigyor2 vigyor5 nyes kacsint vigyor1 bee1 zavart1
2004. 12. 02. csütörtök 17:39  #28
zozo33 zozo33
Ja és nyalni imádok
2004. 12. 02. csütörtök 17:38  #27
zozo33 zozo33
És ki alszik nálam?
2004. 12. 02. csütörtök 17:35  #26
zozo33 zozo33
Ki akar ma velem randizni?
2004. 12. 02. csütörtök 17:21  #25
ákos111 ákos111
Kedves Monyka! Sajnálom,hogy ez a véleményed !!!Szerintem TITEKET NőKET nap mint nap foglalkoztat ez a TÉMA!!! Egyébként bisztosan az általad említett TOPICBAN is sok az ismétlés más topicokbol .Az életünkben is minden ismétlés pl:szex!!!

TEHÁT LÁNYOK CSAK HAJRÁ ELŐRE
2004. 12. 01. szerda 19:48  #24
Skandy Skandy
Nekem is hihetetlennek tűnik, hogy valaki nem szokta kielégíteni magát, vagy azt állítja, hogy sohasem csinálta. Pedig a barátnőmet is én szoktattam rá.
(mert "rossz" vagyok... eplus2 )
Ennek fényében azért picit erősnek érzem azt a mondatod, hogy
"az a nő, aki képtelen magát kielégiteni, az ne várja el egy férfitől hogy kielégitse.
De ettől függetlenül "jófej" csaj vagy!
Moncyka! Az ismétlés ismétlés a tudás a tudás anyja anyja!
wave wave
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 01. szerda 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 04:43
Hidd el, vannak olyan nok akik nem szoktak maszturbalni! Van egy baratnom, aki minap teljesen meglepodott, hogy nekem van vibratorom:D en meg azon lepodtem meg, hogy neki nincs :P
MIndenesetre az onkielegites nagyon fontos, tisztan emlekszem az elso orgazmusomra:), elarulom hogy nem a partneremmel ertem el. Aztan kesobb persze vele is, de nagyon nagy szerepe volt annak, hogy jol ismerem a testemet, tudom hogy mi a jo nekem, es hogy nyuljon hozzam. Ugy gondolom, hogy az a no, aki keptelen magat kielegiteni, az ne varja el egy ferfitol hogy kielegitse.
Ja, es meg azt hozzatennem, hogy en imadom nezni ahogy a baratom maszturbal, naaaaaaaagyon izgato....;)
2004. 12. 01. szerda 11:25  #23
macido macido
Moncy drága vettem az adást! wave wave wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 01. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 08:55
De jó hogy ugyanezeket írkáltuk kb. 2 hete egy másik topicban..... de a téma uaz csak a címe más...
Tleg hanyatlik a gg.. feljön egy ismeretlen, nem is nézi vissza a fórum címeket bedob egy témát és ismételjük önmagunkat... Ez van..
2004. 12. 01. szerda 08:55  #22
Moncy Moncy
De jó hogy ugyanezeket írkáltuk kb. 2 hete egy másik topicban..... de a téma uaz csak a címe más...
Tleg hanyatlik a gg.. feljön egy ismeretlen, nem is nézi vissza a fórum címeket bedob egy témát és ismételjük önmagunkat... Ez van..
2004. 12. 01. szerda 07:20  #21
macido macido
Így van! Egy nőnek ismerni kell a saját testét. Vacska Te már tudsz valamit. wink circling
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 01. szerda 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 01. szerda 04:43
Hidd el, vannak olyan nok akik nem szoktak maszturbalni! Van egy baratnom, aki minap teljesen meglepodott, hogy nekem van vibratorom:D en meg azon lepodtem meg, hogy neki nincs :P
MIndenesetre az onkielegites nagyon fontos, tisztan emlekszem az elso orgazmusomra:), elarulom hogy nem a partneremmel ertem el. Aztan kesobb persze vele is, de nagyon nagy szerepe volt annak, hogy jol ismerem a testemet, tudom hogy mi a jo nekem, es hogy nyuljon hozzam. Ugy gondolom, hogy az a no, aki keptelen magat kielegiteni, az ne varja el egy ferfitol hogy kielegitse.
Ja, es meg azt hozzatennem, hogy en imadom nezni ahogy a baratom maszturbal, naaaaaaaagyon izgato....;)
2004. 12. 01. szerda 05:37  #20
naphal naphal
szerintem azért mert a csajok egy része nem szívesen osztja meg egy fiúval az ilyen dolgait,kivéve ha már egészen bensőséges a kapcsolatuk...mondom szerintem...:-DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (118809)
2004. 11. 29. hétfő 14:09
Csajok azt mondjátok meg, h sok csaj mér tagadja le hogy szokott maszturbálni? Jó lehet h van olyan aki nem szokott...
2004. 12. 01. szerda 04:43  #19
Vacska Vacska
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (118809)
2004. 11. 29. hétfő 14:09
Csajok azt mondjátok meg, h sok csaj mér tagadja le hogy szokott maszturbálni? Jó lehet h van olyan aki nem szokott...
2004. 11. 30. kedd 18:29  #18
Skandy Skandy
Azt gondolom, hogy odaadó partner vagyok.
A barátnőmre sincs panasz.
Köszönöm kedves soraidat, és viszont kívánok neked, nektek hasonló, orgazmusokban gazdag együttléteket!
De remélem ezek nem a búcsú szavai, és olvashatunk még téged is itt.
Puszi!
2004. 11. 30. kedd 14:37  #17
Skandy Skandy
Én nagyon igyekszem!
És eddig még nem tiltakozott...
De ő nem is tudna olyat kérni a szexben, amit meg ne tennék neki!
finom
2004. 11. 30. kedd 14:24  #16
Skandy Skandy
Nagyon igaz amit írtál.
A masztival csak az a baj, hogy szeretném már egyszer végignézni, de soha nem bírom ki, hogy bele ne "kotnyeleskedjek"...
Persze talán ez így van jól!
wink wave
2004. 11. 29. hétfő 21:23  #15
macido macido
Ez nem semmi művészeti alkotás. Témájáról nem is beszélve. Nem is értem, hogy vannak olyanok, akik nem szeretik a művészetet.
2004. 11. 29. hétfő 21:06  #14
Skandy Skandy
Engem kifejezetten felpörget, ha a partnerem szeretkezés közben, vagy akár azon kívül "magához nyúl". Szerintem nagyon izgató!
Had kérdezzem meg, a kedvesed csak adni, vagy kapni sem szereti az orális gyönyört?
Akáhogy is van, érdekes!
Tényleg nem irígylésre méltó a hehyzeted...
(Ez egy válasz csokkriszta üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 29. hétfő 14:12
ezt nem értem én sem. sőt...egy nő képes megharagudni, ha egy pasi maszturbál mellette, mert azt gondolja: a franca,...én már nem is vagyok neki elég.

az én kapcsolatomra visszatérve: sokáig azt mondtam,. egy kapcsolatban nagyon sőt szinte a legfontosabb a szex. neki elég komoly potenciális problémái voltak 20 éves elején. máűra ez megoldódott. türelemmel, odafigyeléssel. most, ezt kell megtanitanom... hogy élvezzen engem is.
Soha nem mondanám meg neki, hogy eddig ez ilyen kis vaginába maszti volt. annál jobban szeretem őt.
2004. 11. 29. hétfő 15:01  #13
tonni tonni
Nem tudom.... végülis Mi férjek sem lehetünk egyformák, Én szeretem nézni is, meg közösen masztizni is a feleségemmel, aztán átlehet menni pettingbe, és innét egy kis nyalakodásba, ez szerintem mind szép és jóóóó!!!
(Ez egy válasz csokkriszta üzenetére (2004. 11. 29. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 29. hétfő 14:12
ezt nem értem én sem. sőt...egy nő képes megharagudni, ha egy pasi maszturbál mellette, mert azt gondolja: a franca,...én már nem is vagyok neki elég.

az én kapcsolatomra visszatérve: sokáig azt mondtam,. egy kapcsolatban nagyon sőt szinte a legfontosabb a szex. neki elég komoly potenciális problémái voltak 20 éves elején. máűra ez megoldódott. türelemmel, odafigyeléssel. most, ezt kell megtanitanom... hogy élvezzen engem is.
Soha nem mondanám meg neki, hogy eddig ez ilyen kis vaginába maszti volt. annál jobban szeretem őt.
/ 15