Nem ertem, hogy miert van az, hogy a fiuk akkor nagy csavok, ha minnel tobb csajjal, novel fekusznek le(dugnak meg, termeszetesen, ez igy menobb...) U.akkor, ha ezt egy csaj teszi rogton lekurvazzak!
Na, akkor téves volt a diagnózisom. Szerencsére.
Még jó, hogy nem vagyok orvos.
Még jó, hogy nem vagyok orvos.
Az a nő, aki megéli a vágyait, és ezzel senkinek nem okoz fájdalmat (tehát a párja is támogatja), semmiképpen sem kurva. De ha fájdalmat okoz, akkor sem kurva, hanem egy nő, aki megbántott valakit.
Neked nagyon a lelkedbe gázolt valaki, aki lekurvázta a feleségedet a szabad szerelmi életetek miatt, igaz?
Sz@rni rá! Az ilyet nem kell meghallani.
Neked nagyon a lelkedbe gázolt valaki, aki lekurvázta a feleségedet a szabad szerelmi életetek miatt, igaz?
Sz@rni rá! Az ilyet nem kell meghallani.
Nézd, technikailag minden nő kurvának számít, aki pénzért kefél olyan pasival, aki nem a párja. De a "kurva" szó ma már inkább csak egy csúnya káromkodásnak minősül.
Akikről te írsz, azok a nők szintén kurvának számítanak a definíció miatt, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem minősíti őket emberként. Sőt, azok az útszéli lányok sem alja emberek, csak a sors valahogy ezt hozta nekik.
Akikről te írsz, azok a nők szintén kurvának számítanak a definíció miatt, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem minősíti őket emberként. Sőt, azok az útszéli lányok sem alja emberek, csak a sors valahogy ezt hozta nekik.
minden no kurva aki lefekszik veled azert aki meg nem az azert!vagypedig amelyik lefekudt veled egy kurva amelyik emg nem az meg egy budos kurva!:D
Tudom, de ilyet magyarul nem mond senki...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 06. 14. szerda 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 06. 14. szerda 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Charlotte!WTF:mi a baszas?,szo szerint leforditva
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 14. szerda 21:27
Na, én is tanultam ma valamit
(és milyen érdekes, hogy ehhez a "Mi is az a kurva" topicba kellett jönnöm... )
És akkor egy kis angol megint:
wtf - what the fuck? Mi a fasz?
rotfl - rolling on the floor laughing - a padlón gurultam a nevetéstől, tehát ez is azt jelenti, hogy jót röhögtem
rotfl - rolling on the floor laughing - a padlón gurultam a nevetéstől, tehát ez is azt jelenti, hogy jót röhögtem
Kurva az is aki nem az! Általában akkor amikor az emberfia-lánya bűneiért igaztalanul minősítik nőnemű felmenőiket...
Kurva: pénzért bárkivel képes lefeküdni!
De egyeseket azért is lekurváznak, ha sok pasival van ügye kis időn belül és fűvel-fával leáll!!
Enyi. hy mindenkinek!
De egyeseket azért is lekurváznak, ha sok pasival van ügye kis időn belül és fűvel-fával leáll!!
Enyi. hy mindenkinek!
Ahogy a vak mondta voot: majd meglatjuk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 14. szerda 22:32
Hát, attól tartok, hogy a Brigittát itt már nem fogjuk senkire ráuszítani, de inkább ne legyen igazam. Nekem hiányoznak a hozzászólásai. Volt köztük néhány, amitől gurultam a nevetéstől...
Hát, attól tartok, hogy a Brigittát itt már nem fogjuk senkire ráuszítani, de inkább ne legyen igazam. Nekem hiányoznak a hozzászólásai. Volt köztük néhány, amitől gurultam a nevetéstől...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 14. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 14. szerda 22:15
Jaj, hat nagyon koszonom Neked!
Kedves Vagy, hogy elmagyaraztad. Meg szep dolog is.
Nem mint az a Tom10-valahany! Meg valaszra sem meltatott.
Na nem baj, mert rauszitok egy nagy kuvaszt, hogy harapja le azt a kis macska-pocset!
Ah, megvan! Inkabb rauszitom Brigittat! Ez neki valo szorakozas!
Na nem baj, mert rauszitok egy nagy kuvaszt, hogy harapja le azt a kis macska-pocset!
Jaj, hat nagyon koszonom Neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 14. szerda 21:04
A lol angol kifejezés(ek) mozaikszava.
Főként két dolgot jelent:
lots of love - sok szeretettel
lots of laugh - szétröhögtem magam
Mostanában inkább már csak a második verzióra használják.
Én azt a nőt tartom kurvának, aki a sarkon áll és kinálgatja magát. De persze vannak olyanok is akik boldog boldogtalannal dugnak!!! Ezek is kurvák csak nem pénzért csinálják! Szerintem nem éri meg, mert csak rontja a jó hirnevet!!!
Na, én is tanultam ma valamit
A lol angol kifejezés(ek) mozaikszava.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 14. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
A masodik mondatodhoz:
LOL=?
Mar tobbszor lattam de nem ertem mi ez? (bocs...)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 14. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 14. szerda 15:08
A masodik mondatodhoz:
LOL=?
igen-nem..az ellen nem ueed
Elorehozom, hatha megtisztelsz valaszoddal!
A masodik mondatodhoz:
LOL=?
Vazze Tom! Ha igy folytatod nem marad masnak hely a hsz-hez!
Ma nagyon filozofikus hangulatban lehetsz! Van egy Topic erre!(a hangulathoz)
Ma nagyon filozofikus hangulatban lehetsz! Van egy Topic erre!(a hangulathoz)
A kurva az a hölgy,akitől nem vársz többet mint amennyit,és nem is kapsz többet.Annyit adsz érte amennyit rászánsz és azzal és ott vége is.