Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 02. 22. péntek 14:48  #165
teltcica36 teltcica36
ha engeded akkor valószínűleg megérdemli smile
(Ez egy válasz razzing üzenetére (2008. 02. 22. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 14:34
Dehogynem szopja le a bankkártyámat!!
50 éves elmúltam, én már csak tudom
2008. 02. 22. péntek 14:36  #164
vick9 vick9
Ami még lemaradt :

Csókolom a kezeidet és további szép napot kedves Cica wave
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 22. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 13:51
Most erre mit mondjak...? smile

Persze vannak más példák is

Luciano Pavarotti
Woody Allen

most más nem jut eszembe
2008. 02. 22. péntek 14:34  #163
razzing razzing
Dehogynem szopja le a bankkártyámat!!
50 éves elmúltam, én már csak tudom
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 22. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 14:24
Egy frappáns megjegyzés jut erről a témáról eszembe:

Egy dúsgazdag üzletembernek fiatal csinos barátnője van, és a haverjai kérdőre vonják, hogy nem fél-e, hogy a csaj csak a pénzéért van vele...
Erre csak ennyit válaszolt:-Nem a bankkártyámat szopja le... smile

Valóvan érdekes dolog lehet, ki a nagyobb kurva...vagy egyáltalán ki a kurva...?
Az aki a kifizetett összegért nyújtja ez elötte kölcsönösen kialkudott árért a megfelelő "ellenszolgáltatást"...élvezetet nyújt pénzért...?
Vagy az, akit eltartanak, folyamatosan pénzelnek ellenben csak akkor "hajlandó szexelni" amikor épp kedve van...vagy nem fáj a feje...?
Vagy az, aki nagy "étvágyú" de odahaza nem kapja meg amire vágyik...és hogy kielégüljön, akár a partnereket váltogatva is...csak az élvezetért szexel...?
Szerintem senkinek sincs joga ítélkezni, hisz ezek lelkiismereti kérdések...
Ha valakinek ezek nem okoznak lelki problémát és vagy gazdasági, vagy élvezeti okból "használja" fel a testét...az az ő személyes ügye... smile
2008. 02. 22. péntek 14:32  #162
vick9 vick9
Szia cica itt a PONTVADÁSZ!Ma már majdnem 20 hozzászólással,igaz csak 10-ért jár pont,de én szeretek túlórázni!

Egyébként

ötlet,hogy sok sort kell kihagyni

és így többnek látszik az a fél mondat!

Na most a viccet félretéve,beismerem,hogy ösztönöz a pontrendszer,de nem én találtam ki és olyan is volt,hogy letiltottak,mert sokat szavaztam,pedig tudtam,hogy mennyiért jár pont,ezért azóta odafigyelek a limitre.
A másik fele a dolognak,hogy van hogy napokig nem jutok fel a KEDVENC OLDALAMRA (üdvözlöm a szerk. finom ) és ilyenkor igyekszek pótolni!
Amúgy megtisztelő,hogy a nevemet írogatod és keresed a kommentjeimet,én bevallom még nem jutottam el idáig,de a tény az,hogy mégha úgy is tűnhet,hogy bosszús vagyok,tévedés.Sajnos hangsúlyt nem tudok írni,így mindenki úgy olvassa magába,ahogy akarja és ebből bizony adódhatnak félreértések.
Tulajdonképpen örülök,hogy itt vagy,mert szeretem a kritikát,ha építő jellegű és hát a hülye is látja (hát még az Adminok finom ),hogy jó hatással vagy rám.
No,de ez már nem ide tartozik és mindjárt elküldenek chatelni.
Egyébként igazat adok a kifejtésednek,ami a kurvákra vonatkozott,hogy a topic tárgyánál maradjak és bevallom kicsit nyersen és egyszerűen fogalmaztam.
ja és a jövőben,azért nem ígérem,hogy mindig litániát írok,mert ezzel szerintem sokan nem kíváncsiak és ki lehet ezzel is utáltatni magad,ami nem cél,ezért IGEN lesznek még 1 mondatos kommentjeim,ha nincs időm vagy kedvem.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 22. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 13:51

Luciano Pavarotti
Woody Allen

most más nem jut eszembe
2008. 02. 22. péntek 14:24  #161
T-A-M T-A-M
Egy frappáns megjegyzés jut erről a témáról eszembe:

Egy dúsgazdag üzletembernek fiatal csinos barátnője van, és a haverjai kérdőre vonják, hogy nem fél-e, hogy a csaj csak a pénzéért van vele...
Erre csak ennyit válaszolt:-Nem a bankkártyámat szopja le... smile

Valóvan érdekes dolog lehet, ki a nagyobb kurva...vagy egyáltalán ki a kurva...?
Az aki a kifizetett összegért nyújtja ez elötte kölcsönösen kialkudott árért a megfelelő "ellenszolgáltatást"...élvezetet nyújt pénzért...?
Vagy az, akit eltartanak, folyamatosan pénzelnek ellenben csak akkor "hajlandó szexelni" amikor épp kedve van...vagy nem fáj a feje...?
Vagy az, aki nagy "étvágyú" de odahaza nem kapja meg amire vágyik...és hogy kielégüljön, akár a partnereket váltogatva is...csak az élvezetért szexel...?
Szerintem senkinek sincs joga ítélkezni, hisz ezek lelkiismereti kérdések...
Ha valakinek ezek nem okoznak lelki problémát és vagy gazdasági, vagy élvezeti okból "használja" fel a testét...az az ő személyes ügye... smile
2008. 02. 22. péntek 14:12  #160
vick9 vick9
Köszönöm worship
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2008. 02. 22. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 13:36
..korrekt válasz!teltcica fura kirohanására!!
nem gondolnám,hogy pontvadász vagy!én is szoktam 1 sorokat írni...1 x -űen azért mert néha az is mindent elmond!
..amúgy szerintem nem csak az a kurva aki pénzért árulja magát!..
uff...én beszéltem!
2008. 02. 22. péntek 13:51  #159
teltcica36 teltcica36

Luciano Pavarotti
Woody Allen

most más nem jut eszembe
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2008. 02. 22. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 13:47
aha..értem!!akkor most az ANDY VAJNA 35 évvel fiatalabb szöszi csaj kurva vagy nem?... nyes circling
2008. 02. 22. péntek 13:47  #158
badboy_ badboy_
aha..értem!!akkor most az ANDY VAJNA 35 évvel fiatalabb szöszi csaj kurva vagy nem?... nyes circling
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 22. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 13:42
Nem kirohanás csak megjegyzés.
(javaslom üsd be a nevét a fórumnál, és nézd végig a hozzászólásait)

Akkor maradjunk annyiban, hogy bármiféle előnyért.
pénz
ékszer
ruha
utazás
kocsi
stb.... ezek nagyjából forintosítható dolgok

de pl van aki
- a főnökkel előléptetés reményében
- szereposztó díványokról is hall az ember
ez ugye nem mérhető rögtön forintban
de attól függetlenül szintén a kategória oszlopos tagja az illető hölgy
2008. 02. 22. péntek 13:42  #157
teltcica36 teltcica36
Nem kirohanás csak megjegyzés.
(javaslom üsd be a nevét a fórumnál, és nézd végig a hozzászólásait)

Akkor maradjunk annyiban, hogy bármiféle előnyért.
pénz
ékszer
ruha
utazás
kocsi
stb.... ezek nagyjából forintosítható dolgok

de pl van aki
- a főnökkel előléptetés reményében
- szereposztó díványokról is hall az ember
ez ugye nem mérhető rögtön forintban
de attól függetlenül szintén a kategória oszlopos tagja az illető hölgy
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2008. 02. 22. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 13:36
nem gondolnám,hogy pontvadász vagy!én is szoktam 1 sorokat írni...1 x -űen azért mert néha az is mindent elmond!
uff...én beszéltem!
2008. 02. 22. péntek 13:36  #156
badboy_ badboy_
uff...én beszéltem!
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 22. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 12:56
Ha megnéznéd egy-két kommentemet más témákban,akkor rájöhetsz,hogy a témához szólok hozzá vagy válaszolok valakinek,sok mindennel lehet vádolni,de pontvadászattal nem.Azért mert nem írok mindig litániát(teszem hozzá sokan vannak ezzel így) és te meg nem érted a poént,nem tudok mit csinálni.A válaszom arra,hogy kérdezz meg egy nős embert arra vonatkozott,hogy sokaknak már csak a kurvákra áll fel és akkor a a kurva már félig be is töltötte a szerepét,aztán a többi már csak pénz és szándék kérdése.DE!A kedvedért leírom,hogy a topic témájánál maradjak a kurva egy olyan nő,aki pénzért baszik.Ha ezt írom le fél sorban,akkor is pontvadász vagyok vagy csak a kérdésre adtam választ?Nézd vissza az oldalt hányan írtak többet 1 sornál!Egyébként a te pontvadász fél mondatodra válaszoltam fél mondattal,de nincs harag bennem.Ja és mivel jól nevelt vagyok a litániám ellenére én kérek elnézést,ha megbántottalak wave wink
2008. 02. 22. péntek 13:33  #155
teltcica36 teltcica36
Mielőtt azt írtam amit, megnéztem az összes hozzászólásodat az összes topicban.

Az elején valóban hosszabb hozzászólásaid voltak de az utóbbi pár napban naponta kb 10 és elég rövidek.

De nem az én dolgom.

És nem rosszindulatból írtam.

Topik témánál maradva, nem értek egyet veled hogy sok nős embernek már csak a kurvákra áll fel.
Azt lehet mondani, hogy a háztájira már nem, de ebből nem következik egyenesen hogy csak a kurvákra.
(mellesleg félreértés ne essék nincs velük semmi bajom, hiszen csak szolgáltatást nyújtanak, anyagi ellenszolgáltatás fejében)

Ja és azt sem mondanám, hogy "kurva egy olyan nő,aki pénzért baszik".
Sok országban kultúrája van, vagy volt a dolognak.
Lásd: gésák, kurtizánok
Tehát inkább azt mondanám, hogy olyan jellegű vagy fomájú szolgáltatást nyújt, amelyet otthon a férfi nem kap meg. (nős esetén)
Természetesen mindig van anyagi vonzata a dolognak.
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 22. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 12:56
Ha megnéznéd egy-két kommentemet más témákban,akkor rájöhetsz,hogy a témához szólok hozzá vagy válaszolok valakinek,sok mindennel lehet vádolni,de pontvadászattal nem.Azért mert nem írok mindig litániát(teszem hozzá sokan vannak ezzel így) és te meg nem érted a poént,nem tudok mit csinálni.A válaszom arra,hogy kérdezz meg egy nős embert arra vonatkozott,hogy sokaknak már csak a kurvákra áll fel és akkor a a kurva már félig be is töltötte a szerepét,aztán a többi már csak pénz és szándék kérdése.DE!A kedvedért leírom,hogy a topic témájánál maradjak a kurva egy olyan nő,aki pénzért baszik.Ha ezt írom le fél sorban,akkor is pontvadász vagyok vagy csak a kérdésre adtam választ?Nézd vissza az oldalt hányan írtak többet 1 sornál!Egyébként a te pontvadász fél mondatodra válaszoltam fél mondattal,de nincs harag bennem.Ja és mivel jól nevelt vagyok a litániám ellenére én kérek elnézést,ha megbántottalak wave wink
2008. 02. 22. péntek 12:56  #154
vick9 vick9
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 22. péntek 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 12:19
Ja már értem!
Ez is az egyik pontvadász félsoros hozzászólásod.
Előbb-útóbb feltűnik majd a modiknak is.
2008. 02. 22. péntek 12:19  #153
teltcica36 teltcica36
Ja már értem!
Ez is az egyik pontvadász félsoros hozzászólásod.
Előbb-útóbb feltűnik majd a modiknak is.
2008. 02. 22. péntek 12:17  #152
teltcica36 teltcica36
Nem értem!
Hogyhogy kérdezzek meg egy nős embert?
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 22. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 22. péntek 11:35
Ez igaz,de kérdezz meg egy nős embert ravasz1
2008. 02. 22. péntek 11:35  #151
vick9 vick9
Ez igaz,de kérdezz meg egy nős embert ravasz1
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 21. csütörtök 12:56
Ezt arra szokták mondani, hogy mi a NŐ
2008. 02. 22. péntek 07:53  #150
senkialfonz01 senkialfonz01
Hogy ki a kurva? Az biztos, hogy a feleség a legdrágább közülük...
2008. 02. 21. csütörtök 12:56  #149
teltcica36 teltcica36
Ezt arra szokták mondani, hogy mi a NŐ
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 21. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 21. csütörtök 11:35
A kurva azon pontok összessége,amely felállít egy egyenest violent
2008. 02. 21. csütörtök 11:35  #148
vick9 vick9
A kurva azon pontok összessége,amely felállít egy egyenest violent
2008. 02. 20. szerda 21:32  #147
badboy_ badboy_
hurrááá!!!!
akkor kapsz egy hangszorót!!
2008. 02. 20. szerda 21:28  #146
Aylobih Aylobih
örömlány
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 21:11
Na szóval...

Ha a menyasszony apja az örömapa
A menyasszony anyja az örömanya
Akkor mi a menyasszony...?

smile
/ 13