Sziasztok!
Gondolkozom, hogy ellátogatok egy szauna estre, Ráckevére. Kérlek írjatok (akár privátban), hogy hogy néz ott ki egy péntek este a gyakorlatban.
Köszönöm!
Gondolkozom, hogy ellátogatok egy szauna estre, Ráckevére. Kérlek írjatok (akár privátban), hogy hogy néz ott ki egy péntek este a gyakorlatban.
Köszönöm!
Ez igaz, nagyon jó hely, próbálok ősztől minél többször menni majd ismét.
Most változtak a belépők, mert hosszabb nyitvatartás van szombatonként. (Ez egy válasz tomi88202020 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Most változtak a belépők, mert hosszabb nyitvatartás van szombatonként. (Ez egy válasz tomi88202020 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 16:03
Szia!
Csak a Hertelendi fürdő-ről tudok nyilatkozni.
Hertelendi szaunavilág nagyon jól megvan csinálva.
Sok szauna,gőzkabin.felöntèsek is várják az oda látogatókat.
Nekünk nagyon bejött.Mindenkèppen bátran tudom ajánlani,kár lenne kihagyni.ès a belèpő se drága.
Nekünk nagyon bejött.Mindenkèppen bátran tudom ajánlani,kár lenne kihagyni.ès a belèpő se drága.
Ràclevére megy ma innen valaki?
bp felol van még hely nàlam!
bp felol van még hely nàlam!
Szia!
Nekünk nagyon bejött.Mindenkèppen bátran tudom ajánlani,kár lenne kihagyni.ès a belèpő se drága. (Ez egy válasz metélt17 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk nagyon bejött.Mindenkèppen bátran tudom ajánlani,kár lenne kihagyni.ès a belèpő se drága. (Ez egy válasz metélt17 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 21:25
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Magyarhertelendi szaunavilágról és a Mórahalmi textilmentes napról?
Hertelendről egyelőre csak jókat hallottam, ezt a kevés saját tapasztalatom is megerősíti.
Mórahalomról nincs túl sok információm, nem nagyon lehet olvasni róla itt.
Mi a véleményetek a Magyarhertelendi szaunavilágról és a Mórahalmi textilmentes napról?
Hertelendről egyelőre csak jókat hallottam, ezt a kevés saját tapasztalatom is megerősíti.
Sziasztok. A Mórahalmi textil mentes résszel mi lett? Van esetleg a környéken hasonló szabad hely?
Ráckevéről,hogy lehet Budapestre jutni hajnal 1 után amikor bezár a fürdő(ha nincs autod)?
Sziasztok. Szombaton Sárváron èjszakai szauna. Párok,csajok?
Na ezt jó tudni akkor majd figyelem. Köszi a választ
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Cegléden például szokott olyan program is lenni.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 17. szerda 21:56
Sziasztok.
Létezik ilyan wellnes hotel vagy strand ahol csak nőknek csinálnak programot ?
Feleségemet szeretném el küldeni egy ilyenre baratnojével hogy kikapcsolodjon
Sziasztok.
Játékos társkereső, zenés ismerkedési délutànt tartunk 2026.07.18.án 15.00 tól.Szingli lányok párok jelentkezését várjuk
Vannak párok most itt MJUS szállodába?
Péntekig Egerszalókon a Saliris fürdőben leszünk, nudi szaunában ismerkednénk. Pasik, hölgyek /párok!
a legjobb hely ma magyarországon…
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez igaz bár nekünk eddig valóban csak beszélgetni sikerült semmi mas izgalmas nem történt
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 04. 28. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 28. kedd 12:53
A Ráckevei fürdő isteni! Sok kedves pár van és tele van programokkal a wellness! Izgalmas
Sziasztok!
Ma délután szauna Ráckevén Aqualandba? Párok,hölgyek!
Ma délután szauna Ráckevén Aqualandba? Párok,hölgyek!
Sziasztok!
A Ráckevei fürdő isteni! Sok kedves pár van és tele van programokkal a wellness! Izgalmas
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal es ferfiakal ismerkedni! Privatba irjatok
Sziasztok!
Ma éjszaka hölgyek vagy párok Aqualand?
Ma éjszaka hölgyek vagy párok Aqualand?