Ráckevén szokott lenni valami izgalmas dolog?
Szombaton Sárváron èjszakai szauna.
Sziasztok Írtam privátba
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2025. 10. 29. szerda 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégén Kerekdombon naturista napok!
Igen, mi többször is a barátnőmmel/menyasszonyommal/feleségemmel.
(Ez egy válasz jópasi01 üzenetére (2025. 10. 25. szombat 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki volt már a gyulai várfürdő naturista szaunájàban?
Sziasztok.Oktober 26 nő pár?Ráckevei fürdő szauna estre velem tartana.Szolnoki indulással akár együtt is mehetünk.
Okt 25-én Szentesen naturista wellness-szaunázásra megy valaki?
Szia!
Többbször voltunk már ott, mi szeretjük!
Több szauna és több medence áll rendelkezésre. Külsősként is lehet használni a wellness-részleget. (Ez egy válasz Ananasz4678 üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Többbször voltunk már ott, mi szeretjük!
Több szauna és több medence áll rendelkezésre. Külsősként is lehet használni a wellness-részleget. (Ez egy válasz Ananasz4678 üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 04:56
Sziasztok!
Miskolcrapolca Bástya hotel
Vélemények?
Köszönöm!
Vélemények?
Köszönöm!
Sziasztok!
Vélemények?
Köszönöm!
Vélemények?
Köszönöm!
Sziasztok! Holnapra (10.04) tud valaki ajánlani textilmentes szauna/fürdő lehetőséget? Hol lenne erre lehetőség az adott napon? Köszönjük
Majd a következőre
(Ez egy válasz őszintén7572 üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz őszintén7572 üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kerekedombi szauna?hétvégén nudista gyertek..
ràckevére menne valaki innen? bp felol megyek, van 2helyem...
Sok helyen nem kötelező a meztelenség. Megfelelő szauna ruhában látogatható. Fürdőruha mentes azt jelenti, nincs műanyag és klóros uszodavíz ami a melegre nem kívánatosan reagál.
Ha naturista a szauna akkor elvárás a naturista meztelen test. (Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha naturista a szauna akkor elvárás a naturista meztelen test. (Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 22:43
Sziasztok! Mivel (kizárólag wellness) így bátorkodok feltenni egy kérdést. Mi most ismerkedünk a szauna világgal. Ezért elsősorban olyan wellness szállodát, hotelt, nyaralót keresünk ahol privát szaunázásra van lehetőség. Akármilyen furcsa is itt a GG-n nem szexuális céllal hanem úgymond a feleségem gátlásai megtörése érdekében. Utána lehet hogy nyitottabb lesz egy kicsit, de ez tényleg még csak a kezdet. Tudom hogy a Google a barátom, de nem igazán találtam ilyen jellegű szolgáltatást. Elsősorban Kelet Magyarország érdekelne. Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! Mivel (kizárólag wellness) így bátorkodok feltenni egy kérdést. Mi most ismerkedünk a szauna világgal. Ezért elsősorban olyan wellness szállodát, hotelt, nyaralót keresünk ahol privát szaunázásra van lehetőség. Akármilyen furcsa is itt a GG-n nem szexuális céllal hanem úgymond a feleségem gátlásai megtörése érdekében. Utána lehet hogy nyitottabb lesz egy kicsit, de ez tényleg még csak a kezdet. Tudom hogy a Google a barátom, de nem igazán találtam ilyen jellegű szolgáltatást. Elsősorban Kelet Magyarország érdekelne. Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok 23 tol 25 ig eszertgomba leszunk a grand hotelbe parommal es onnan at jarunk majd a furdobe lesznott fiatal par aki ismerkedne a szaunázás kozbe? Mi 30 evesek vagyunk
Sziasztok én elmehetek, ha gondoljátok.
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2025. 07. 13. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Ráckeve textilmentes szaunaest?