Én láttam róla videót is a neten...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 25. szombat 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
2006. 11. 25. szombat 16:14
Vazzeg!
Te vagy az?
A mai napig kereslek!
Úgy megijesztetteél, hogy azóta képtelenek vagyunk a sexre, arról nem is beszélve, hogy többszázezres kárt okoztál a kocsimon!
Ezt még behajtom rajtad..
Jössz te még arra motorral és akkor várni fogunk
Te vagy az?
A mai napig kereslek!
Úgy megijesztetteél, hogy azóta képtelenek vagyunk a sexre, arról nem is beszélve, hogy többszázezres kárt okoztál a kocsimon!
![violent](images/smilies/violent.gif)
Jössz te még arra motorral és akkor várni fogunk
Vazzeg!
Te vagy az?
A mai napig kereslek!
Jössz te még arra motorral és akkor várni fogunk (Ez egy válasz kishapsi üzenetére (2006. 11. 25. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Te vagy az?
A mai napig kereslek!
![violent](images/smilies/violent.gif)
Jössz te még arra motorral és akkor várni fogunk (Ez egy válasz kishapsi üzenetére (2006. 11. 25. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 14:08
a városabn ahol lakok van egy amatör kroszpálya, mivel kroszozok én is oda szoktam kijárni mikor unatkzok. viszont anyir akivül esik a pálya a vársoból, hoyg a b..szni/sz..ni vágyó párok is oda járnak ki kocsival. jelen esetben is kint voltak, én nem törödöm velük had csinálják, és nagyon őket se zavartam, addig mig az utolso ugratot a lehető legjobban elbasztam és akkorát estem hoyg a srác kocsijának csapodtam oldalal neki. anyira megijedtek mindeketten, hoyg teljesen meztelenül ugrottak ki a kocsiból hogy mi bajom van, és csak utánna jöttek rá hogy egy darab ruha nincs rajtuk én meg tápászkodok föl a földről. elöször a röhögéstől nem kaptam levegőt utánna meg a fájdalomtól. De fölötlötztek és segietek fölálitani a motort.
emlékezetes volt szerintem nekik is. és ugye rajtam volt a buko tehát ők nem tudják ki vok, de én megsimerem őket a mai napig.
emlékezetes volt szerintem nekik is. és ugye rajtam volt a buko tehát ők nem tudják ki vok, de én megsimerem őket a mai napig.
a városabn ahol lakok van egy amatör kroszpálya, mivel kroszozok én is oda szoktam kijárni mikor unatkzok. viszont anyir akivül esik a pálya a vársoból, hoyg a b..szni/sz..ni vágyó párok is oda járnak ki kocsival. jelen esetben is kint voltak, én nem törödöm velük had csinálják, és nagyon őket se zavartam, addig mig az utolso ugratot a lehető legjobban elbasztam és akkorát estem hoyg a srác kocsijának csapodtam oldalal neki. anyira megijedtek mindeketten, hoyg teljesen meztelenül ugrottak ki a kocsiból hogy mi bajom van, és csak utánna jöttek rá hogy egy darab ruha nincs rajtuk én meg tápászkodok föl a földről. elöször a röhögéstől nem kaptam levegőt utánna meg a fájdalomtól. De fölötlötztek és segietek fölálitani a motort.
Szerintem az lett volna a legjobb, ha másnap összeültök és megbeszélitek a dolgot , jót röhögtök rajta--> és akkor nem lesz kellemtlen hónapokig... max mosolyogtok rajta... Vagy kisül a megbeszélés közben,hogy kettesben szép az élet...
Na persze nagyon könnyű kivülről így okoskodni. :)
Na persze nagyon könnyű kivülről így okoskodni. :)
Hát ebben az a kínos, hogy amikor valakiről ez kiderül, törlik az összeharácsolt pontjait.
(Ez egy válasz zsole77 üzenetére (2006. 11. 22. szerda 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Aha! Igen, G-pontot gyüjtök!
Felhozom a topicot, hátha kerül bele néhány jópofa történet megint.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Képtár cseteseknek/fórumosoknak topic #2827 hsz.
(Ez egy válasz kalandorxx üzenetére (2006. 10. 07. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
es hol lehet azt a képet megnézni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 21. szerda 21:07
A képtárba most tettem fel egy képet, de ne higgy a szemednek, ez csak egy jól sikerült kép, nem így nézek ki.
Na, nálam volt egy durva eset.
6 éves voltam, a lány meg 7. Nem tudom honnan tudta, hogy mi a helyzet szex terén, de rávezetett, hogy "tapizzuk egymást". Mindig a kertjük végébe mentünk, a patak partjára, ott ment a "fogd meg ereszd meg!" téma. Persze akkor még nem vágatam, hogy mi van, csak tetszett a dolog. Nem is állt fel úgy. (Csak egyszer.)
Megtörtént viszont, hogy hozta a barátnőjét is. Ő is nézte, hogy mi van. :-D Tán ő is megfogta.
Ez abbamaradt, amikor egy alkalommal valaki odakiabált nekünk, hogy "mit csináltok ott?!". Biztos a szomszéd volt.
De a brutális most jön:
Pár éve a bátyámmal találkoztam, erre kiderült, hogy azzal a lánnyal járt, aki harmadikként nézett minket. :-O Húú... biztos nem felejtette el, mert ha én tiszsztán emlékszem, akkor valszeg ő is. :-D
Mindenesetre azért örültem, mikor a bátyám megszabadult tőle. Képzelhetitek! :-o
Azzal a lánnyal meg pár hónapja találkoztam, akivel a dolog elkezdődött. Hú, bombázó lett belőle. Ha pár évvel később történik, akkor biztos más is lett volna fogdosódáson kívül. Mondjuk vele beszélgettem is, nem volt zavarban ő sem. :D
Apámmal mentünk az utcán, akkor találkoztunk vele. Apám kérdi:
- Emlékszel még XY-ra? Na, ő az, szia!
Hú, hát hogyne emlékeznék!!! :-O NANÁ hogy EMLÉKEZTEM! :-D
6 éves voltam, a lány meg 7. Nem tudom honnan tudta, hogy mi a helyzet szex terén, de rávezetett, hogy "tapizzuk egymást". Mindig a kertjük végébe mentünk, a patak partjára, ott ment a "fogd meg ereszd meg!" téma. Persze akkor még nem vágatam, hogy mi van, csak tetszett a dolog. Nem is állt fel úgy. (Csak egyszer.)
Megtörtént viszont, hogy hozta a barátnőjét is. Ő is nézte, hogy mi van. :-D Tán ő is megfogta.
Ez abbamaradt, amikor egy alkalommal valaki odakiabált nekünk, hogy "mit csináltok ott?!". Biztos a szomszéd volt.
De a brutális most jön:
Pár éve a bátyámmal találkoztam, erre kiderült, hogy azzal a lánnyal járt, aki harmadikként nézett minket. :-O Húú... biztos nem felejtette el, mert ha én tiszsztán emlékszem, akkor valszeg ő is. :-D
Mindenesetre azért örültem, mikor a bátyám megszabadult tőle. Képzelhetitek! :-o
Azzal a lánnyal meg pár hónapja találkoztam, akivel a dolog elkezdődött. Hú, bombázó lett belőle. Ha pár évvel később történik, akkor biztos más is lett volna fogdosódáson kívül. Mondjuk vele beszélgettem is, nem volt zavarban ő sem. :D
Apámmal mentünk az utcán, akkor találkoztunk vele. Apám kérdi:
- Emlékszel még XY-ra? Na, ő az, szia!
Hú, hát hogyne emlékeznék!!! :-O NANÁ hogy EMLÉKEZTEM! :-D
Előrehozom a topicomat, hátha történt valakivel a közelmúltban valami nagyon ciki, vagy eszébe jutott régi történet.
Várjuk a sztorikat!
Várjuk a sztorikat!
Jó, de azért azt ismerjük el, hogy nem minden maszturbáló nőre kell ráugrani csak azért, mert lehetőséget látunk benne. Ugyanis ha az illető hölgy szexre vágyna az illetővel, akkor bizonyára lettek volna már korábban is jelek...
Nem beszélve arról, hogy úgy alkottok véleményt, hogy fogalmatok sincs a két szereplő családi hátteréről, és hogy egyáltalán vonzódnak-e egy picit is egymáshoz, stb...
Nem beszélve arról, hogy úgy alkottok véleményt, hogy fogalmatok sincs a két szereplő családi hátteréről, és hogy egyáltalán vonzódnak-e egy picit is egymáshoz, stb...
Én is csak vicceltem, ezért a kacsintás :-))
A barátnőm az asztalon táncolt amikor mattrészegre itta magát. Annak is örült a férfiközönség, de a te akciód messze veri ezt :-)
És ugyanazt mondom neked, mint a többieknek: legalább lesz mit mesélni az unokáknak
;-)
És ugyanazt mondom neked, mint a többieknek: legalább lesz mit mesélni az unokáknak
;-)
Ez nem kínos, hanem, nagyon komoly!!!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Jáááááj, ez tényleg baromi kínos
hát igen, vannak még rendes emberek is, akiknek nincs szüksége arra hogy zsarolásból lefeküdjön munkatársnőjével...
Senki nemhatározta meg neked hogy hányszor. Utána még lehet tökéletes munkakapcsolat söt ha elégedet volt veled bármi pl laza pipa stb.
![finom](images/smilies/finom.gif)
Attól függ, hogy a ronda, vén nagyfőnök vagy a csinos, fiatal osztályvezető nyitna rám ;-)
Amilyen szerencsém lenne, valszeg a vén nagyfőnök ajánlaná fel további szolgálatait, míg az osztályvezető előkapná a mobilját, lefotózna és feltenné a netre a képemet...
:-)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 13. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Amilyen szerencsém lenne, valszeg a vén nagyfőnök ajánlaná fel további szolgálatait, míg az osztályvezető előkapná a mobilját, lefotózna és feltenné a netre a képemet...
:-)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 13. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55168)
2006. 09. 13. szerda 23:16
cherlotte, te pl hogy reagálnád le ha rajtakapnának ???
cherlotte, te pl hogy reagálnád le ha rajtakapnának ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 13. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
2006. 09. 13. szerda 22:32