hááát... én elég égő gyerek voltam:D ugyhogy pár ciki szitu anno domini is született. nade mostanság ahogyan már szexben is van részem,ezen a téren is vannak gáááááááááz dolgok...
pl: Kedvesem még koliban lakott,én meg meglátogattam,lementünk a tanulószobába,persze csakis tanulni... addig senki sem közelitett arra,csak pont akkor kellett benyitnia valami gondnoknak,mikor már az asztalon fekvő lány meztelen ölében volt a fejem... elég gyorsan visszafordult a gondnoknéni...
pl: Kedvesem még koliban lakott,én meg meglátogattam,lementünk a tanulószobába,persze csakis tanulni... addig senki sem közelitett arra,csak pont akkor kellett benyitnia valami gondnoknak,mikor már az asztalon fekvő lány meztelen ölében volt a fejem... elég gyorsan visszafordult a gondnoknéni...
Inkább irok. Most történt 3hete a sulimban. Ballagásomra elhivtam a barátomat. Amikor vége volt a ceremóniának a barátom és én a folyosón alltunk, és beszélgettünk. Egyszer csak vadul megcsókolt, és a nyelvével kereste az enyémet. Már kb. 10perce ezt csináltuk, amikor elkezdett simogatni. Ettől nedves lettem és már alig vártam a folytatást. Egy pillanatra hangokat hallottam. jeleztem is neki, de ő nem volt hajlandó abba hagyni az élvezkedést. Egyszer csak megpillantottam az oszim és a zenetanárnőmet amint felénk tartanak. A barátom egyik keze a mellemen volt a másik pedig "lent". A tanárnők felnéztek és látták amint vadul élvezkedünk, én pedig hirtelen megböktem a barátom hasát, ekkor végre abbahagyta, amikor már 2 méternyire voltak tőlünk. Illedelmesen köszöntünk, ők is, miközben mosolyogtak. Egymásra néztünk, és elkeztünk röhögni, azon, hogy rajtakaptak bennünket.
Igen, de ez csak egy óvszerreklám szövege, amit kedves Malackánk idemásolt.
(Ez egy válasz xyz105 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
![pardon1](images/smilies/pardon1.gif)
most kezdtem el olvasni az irasokat:)
de ez nagyon kész:DDDD (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 13. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
de ez nagyon kész:DDDD (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 13. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 12:43
Tanulságos történet:
Nagyon boldog ember voltam.
Már több, mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.
Csak egy dolog aggasztott a gyönyörűszép húga!
Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül.
Rendszeresen lehajolt mikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém.
Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt.
Egy napon a húgica hívott ás megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat.
Egyedül volt amikor megérkeztem és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam amit nem tudott leküzdeni.
Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett.
Nos hát... teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt mondta:
- Felmegyek a hálószobámbaés ha szeretnél még egy utolsó örült vad szeretkezést, akkor gyere és tégy a magadévá!
Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn.
Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára.
Egy pillanatig ott álltam, majd majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz, kinyitottam majd a kocsimhoz rohantam.
Körös köröl ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva!
Apósjelöltem könnyes szemmel ölelt át és azt mondta:
- Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön!
- Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak, üdvözlünk a családban!
Mi a tanulság???
Mindig a kocsiban tartsd az óvszert...!!!
Nagyon boldog ember voltam.
Már több, mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.
Csak egy dolog aggasztott a gyönyörűszép húga!
Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül.
Rendszeresen lehajolt mikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém.
Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt.
Egy napon a húgica hívott ás megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat.
Egyedül volt amikor megérkeztem és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam amit nem tudott leküzdeni.
Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett.
Nos hát... teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt mondta:
- Felmegyek a hálószobámbaés ha szeretnél még egy utolsó örült vad szeretkezést, akkor gyere és tégy a magadévá!
Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn.
Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára.
Egy pillanatig ott álltam, majd majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz, kinyitottam majd a kocsimhoz rohantam.
Körös köröl ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva!
Apósjelöltem könnyes szemmel ölelt át és azt mondta:
- Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön!
- Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak, üdvözlünk a családban!
Mi a tanulság???
Mindig a kocsiban tartsd az óvszert...!!!
Mindkettő
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Kinos képeket rakjak fel magamról, vagy inkább irjak?????????
A képtárba most tettem fel egy képet, de ne higgy a szemednek, ez csak egy jól sikerült kép, nem így nézek ki.
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Egyelőre csak a családi fotóalbumban.
Na ja, ezért írtam, hogy mi nem égtünk annyira.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Óvszerrel mi is égtünk be, bár kicsit másképp és nem ennyire:
Férjem vicces fotókat akart csinálni a gyerekről, hogy a haveroknak szétküldjük, ezért a kezébe adott egy óvszeres dobozt. Baba boldogan nézegeti, rágicsálja a dobozt, fényképezőgép serényen kattog. Aztán feltöltöttük a képeket a gépre, de meg is feledkeztünk róluk.
Néhány hét múlva jöttek a nagyszülők, és mi büszkén mutogattuk a képeket a számítógépen. Egyszercsak odaérek az ominózus képekhez. Gyerek boldogan nevetgél és a kezében lévő dobozon hatalmas betűkkel: Lifestyles.
Én kuncogni kezdtem, a nagyik úgy tettek, mintha nem látnának semmi furcsát.
Férjem vicces fotókat akart csinálni a gyerekről, hogy a haveroknak szétküldjük, ezért a kezébe adott egy óvszeres dobozt. Baba boldogan nézegeti, rágicsálja a dobozt, fényképezőgép serényen kattog. Aztán feltöltöttük a képeket a gépre, de meg is feledkeztünk róluk.
Néhány hét múlva jöttek a nagyszülők, és mi büszkén mutogattuk a képeket a számítógépen. Egyszercsak odaérek az ominózus képekhez. Gyerek boldogan nevetgél és a kezében lévő dobozon hatalmas betűkkel: Lifestyles.
Én kuncogni kezdtem, a nagyik úgy tettek, mintha nem látnának semmi furcsát.
Kedves Charlotte!
Olvasd az Uzenos Topicot!
Sajnos lekestunk de nem hiszem, hogy a piacon ne lenne helye meg egy jominosegu cikknek.
Persze ezt mi ketten kene "kikeverjuk"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvasd az Uzenos Topicot!
Sajnos lekestunk de nem hiszem, hogy a piacon ne lenne helye meg egy jominosegu cikknek.
Persze ezt mi ketten kene "kikeverjuk"...
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 14. szerda 10:50
Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar találok egy ilyen lelkes pasit a krém legyártásához.
A címkére majd ráírjuk:
Összetevők:
desztillált víz, emulgeáló szer, tejsav, glicerin, lanolin, kukoricacsíra olaj, virágméz, A- és E-vitamin, béta-karotin, biotin, D-panthenol, és birlik spermája
A címkére majd ráírjuk:
Összetevők:
desztillált víz, emulgeáló szer, tejsav, glicerin, lanolin, kukoricacsíra olaj, virágméz, A- és E-vitamin, béta-karotin, biotin, D-panthenol, és birlik spermája
Jaj, ne haragudj, a névmemóriám nagyon béna, de a sztorira emlékeztem!
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
megneztem...4 oldallal visszabb van....meg a legutolso oldalon....az alant elhangzott parbeszed pedig az ismerösöm allitasa szerint megtörtent ( de ugye nem kizart, hogy varosi legenda, aki mindenki ismerösevel megtörtent mar )...persze a nöi nevet megaltoztattam
visszaolvasol az elejere, es talalsz tölem is
![wink](images/smilies/wink.gif)
Alapvetően a kínos sztorik leírása a cél, de én örülök annak, ha pl. kínos szituációkból való menekülésről írtok, meg azt is támogatom, hogy ha egy történet kapcsán jönnek a különféle gondolatok, akkor nyugodtan lehet offolni. Mert ez egy beszélgetés, ugye.
Neked nincs egy jó sztorid?
Neked nincs egy jó sztorid?
![wave](images/smilies/wave.gif)
Höhö, jó sztori!
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 19:54
szerintem a valosagot kell...mint az alanti peldam is
vagy az egyik ismerösöm meselt ilyet:
felrelepett
hazament
jött a :te meg hol voltal??? kerdes
mire a valasz: talalkoztam a marissal, fölmentem hozza, es ugy megbasztam, hogy ihaj..aztan bedobtam egy sört
a baratnö reakcioja: megint a haverokkal kocsmaztal mi?
ahh..most jöttem ra, hogy nehez betüben hangsulyozni a dolgokat...igy meg elveszti az egesz a lenyeget
na mindegy...remelem azert igy is erthetö volt
felrelepett
hazament
mire a valasz: talalkoztam a marissal, fölmentem hozza, es ugy megbasztam, hogy ihaj..aztan bedobtam egy sört
ahh..most jöttem ra, hogy nehez betüben hangsulyozni a dolgokat...igy meg elveszti az egesz a lenyeget
szerintem a valosagot kell...mint az alanti peldam is
felrelepett
hazament
felrelepett
hazament
Na, mesélj! Miket mondd a cimbi nagyon kínos helyzetekben? Hátha tanulok némi fifikát...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 10:53
Márakinek és máramikor. :)
Lehet erre is gyúrni. Én erősen fejlődök, Cimbi meg nagymestere a dolognak. :D
Lehet erre is gyúrni. Én erősen fejlődök, Cimbi meg nagymestere a dolognak. :D
Márakinek és máramikor. :)
Lehet erre is gyúrni. Én erősen fejlődök, Cimbi meg nagymestere a dolognak. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet erre is gyúrni. Én erősen fejlődök, Cimbi meg nagymestere a dolognak. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 18. vasárnap 22:02
Hát, a probléma csak az, hogy kínos szituációban az embernek soha nem jut eszébe semmi jópofa beszólás, amivel oldhatná a feszültséget.
Olyankor az ember agya lebénul és csak a menekülési lehetőséget keresi.
Hát, a probléma csak az, hogy kínos szituációban az embernek soha nem jut eszébe semmi jópofa beszólás, amivel oldhatná a feszültséget.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 17. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 17. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 22:44
szerintem az anyuka igen lazan beszolhatott volna egy olyat is, hogy :
azert, mert tenyleg hideg volt
es ennyivel le lehetett volna tudni
azert, mert tenyleg hideg volt
es ennyivel le lehetett volna tudni