Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 10. hétfő 16:47  #375
new1 new1
lemezre,rejtetten. de akkor meg mindig attól félek elkallódik smile
(de nem szokot kutatni soha a telefonomban)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 10. hétfő 16:39
Nem lenne jobb megelőzni az ilyet a mappa tartalmának törlésével? Persze előtte archiválni kell számgépre, mert biztos fontos, ha őrizgeted...
2007. 09. 10. hétfő 16:39  #374
Nem lenne jobb megelőzni az ilyet a mappa tartalmának törlésével? Persze előtte archiválni kell számgépre, mert biztos fontos, ha őrizgeted...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 12:57
na tudjátok mi lenne nekem kínos?
ha az én feleségem megnézné a telefonom rejtett mappáit.
na az, nagyon kínos lenne.
ez feltételes,azért remélem nem off?
idiota vagyok.
2007. 09. 08. szombat 19:27  #373
Demona Demona
Pár erotikus gondolatot osztottunk meg egy kedves barátommal amikor elhalmoztak hírtelen a priviben "jobbnál jobb" ajánlatokkal. Nagyon gyakorlatlan vagyok a chatelésbe ezért okozott némi gondot írni,ixelgetni egyszerre közben beugrott a férjem is a melóhelyéről a chatre.Minden gondolatom az ővélett,s persze tudta hogy nem neki szántam.Csak akkor vettem észre amikor válaszolt hogy oké sietek haza és minden gondolatod teljesítve lessz.OÓÓÓÓÓ vigyor5
2007. 09. 06. csütörtök 12:57  #372
new1 new1
na tudjátok mi lenne nekem kínos?
ha az én feleségem megnézné a telefonom rejtett mappáit.
na az, nagyon kínos lenne.
ez feltételes,azért remélem nem off?
idiota vagyok.
2007. 09. 06. csütörtök 10:54  #371
eros007 eros007
Eddig még megúsztam, de kínosan ügyelek is rá, hogy nehogy félre címezzem a 18-as tartalmakat. Pl. legutóbb a bátyám anyósa volt néhányszor annak a veszélynek kitéve, arcpirító sms-t küldjek a mobiljára, na azt kicsit ciki lett volna. idiota
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 13:37
Köszi, aranyos vagy smile

Na, eszembe jutott egy kérdés:

Küldtetek már sms-t, e-mailt másnak, mint akinek akartátok? Mennyire volt ciki?

kerdes

Én egyszer az exem helyett az uramnak küldtem el egy sms-t, amiben megköszöntem a nőnapi sms-ét. Sajnos beleírtam, hogy sms helyett egy személyes felköszöntést jobban bírtam volna.
Uram nem kapta fel a vizet. Békés ember...

De azért kínos volt :-x
2007. 09. 06. csütörtök 09:01  #370
surdapapa surdapapa
án is akarok szenvedni Sárlott és Szilva ármánykodásától! nyes
de erről még ez is eszembe jut: Ármány és
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 09. 06. csütörtök 08:53
Igen annak az ominózus levélnek én voltam a "szenvedő" alanya, mivel tudtam már akkor az ármánykodásaitokról, én is jót nevettem. Nem volt miért megsértődni.
2007. 09. 06. csütörtök 08:53  #369
Törölt felhasználó (94621)
Igen annak az ominózus levélnek én voltam a "szenvedő" alanya, mivel tudtam már akkor az ármánykodásaitokról, én is jót nevettem. Nem volt miért megsértődni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 22:13
Lásd Prune válaszát.

Én már küldtem mélt rossz helyre, mert Prune továbbítva küldött el egy levelet és én automatikusan kattintottam a Válasz gombra, nem is néztem, kit tesz be címzettnek.

De szerencsére végül nem volt sértődés belőle.

Prune, azért nem tettem be a fórumba a sztorit, mert féltem, hogy a kibeszélt személynek rosszul esik, hogy másodszor is kibeszéljük hehe
2007. 09. 06. csütörtök 08:47  #368
Hihi, ez tényleg nagyon ciki.

De szinte biztos vagyok benne, hogy megnézte a képet. Én megnéztem volna wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 05. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 14:29
húvazze!

most hogy így mondod!

én az álló farkamról ... teljesen másnak, mint akartam ...
a barátnőmnek akartam és egy hölgy barátunknak küldtem, aki az asszonnyal közös ismerős!
de ha minden igaz megnyitás nélkül törölte a mélt /miután megkértem rá, h ne nézze meg/!

aszem ez elég kínos nem?!!!

tanulság: 1. ha nem kérdezel rá a feledés homályába merül...
2. ha Nektek küldenek már csak azért is megnyitjátok ...
2007. 09. 05. szerda 22:13  #367
Lásd Prune válaszát.

Én már küldtem mélt rossz helyre, mert Prune továbbítva küldött el egy levelet és én automatikusan kattintottam a Válasz gombra, nem is néztem, kit tesz be címzettnek.

De szerencsére végül nem volt sértődés belőle.

Prune, azért nem tettem be a fórumba a sztorit, mert féltem, hogy a kibeszélt személynek rosszul esik, hogy másodszor is kibeszéljük hehe
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 05. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 21:13
Húúú, egyszer előferdült... A barátnőmnek akartam sms-t küldeni (jelezve az aznap esti mozit és programot), de (az akkor még "aktív") a feleségemnek küldtem el... Hála Istennek pont együtt voltunk, elkértem a telóját, h nem neki akartam küldeni, és (bár nehezen), de ideadta elolvasás nélkül... Megúsztam...

Szerintem mélt nem nagyon lehet rossz személynek küldeni, hiszen először a címmel kezded... Bár...
2007. 09. 05. szerda 21:20  #366
MmePrune MmePrune VIP Admin
és a továbbított levelemre küldött válaszod, ami az eredeti feladónak ment? vigyor5 még jó, hogy imád mindkettőnket, és nem vette zokon, hogy kibeszéljük smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

kerdes

Én egyszer az exem helyett az uramnak küldtem el egy sms-t, amiben megköszöntem a nőnapi sms-ét. Sajnos beleírtam, hogy sms helyett egy személyes felköszöntést jobban bírtam volna.

2007. 09. 05. szerda 21:13  #365
DrAnthony DrAnthony VIP
Húúú, egyszer előferdült... A barátnőmnek akartam sms-t küldeni (jelezve az aznap esti mozit és programot), de (az akkor még "aktív") a feleségemnek küldtem el... Hála Istennek pont együtt voltunk, elkértem a telóját, h nem neki akartam küldeni, és (bár nehezen), de ideadta elolvasás nélkül... Megúsztam...

Szerintem mélt nem nagyon lehet rossz személynek küldeni, hiszen először a címmel kezded... Bár...

kerdes

2007. 09. 05. szerda 21:08  #364
corinna corinna
ilyen nekem is volt, elég sokszor,megszokásból...elég ciki

kerdes

2007. 09. 05. szerda 20:24  #363
kamookaze kamookaze
pár éve még a nadrágok a derékig értek. nem pedig a csípőig. azért nem villantak ki a fehérneműk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2007. 04. 16. hétfő 17:08
Csak akkor ciki, ha már télleg az egész segge kinn van a csajnak és tök szándékosan. Amúgy egy "véletlen baleset folytán" kivillanó szexi pántocska egyáltalán nem ciki. Persze, ahogy New mondta, a testalkat sem elhanyagolható...
2007. 09. 05. szerda 14:29  #362
surdapapa surdapapa
húvazze!

most hogy így mondod!

én az álló farkamról ... teljesen másnak, mint akartam ...
a barátnőmnek akartam és egy hölgy barátunknak küldtem, aki az asszonnyal közös ismerős!
de ha minden igaz megnyitás nélkül törölte a mélt /miután megkértem rá, h ne nézze meg/!

aszem ez elég kínos nem?!!!

tanulság: 1. ha nem kérdezel rá a feledés homályába merül...
2. ha Nektek küldenek már csak azért is megnyitjátok ...

kerdes

2007. 09. 05. szerda 13:37  #361

kerdes

(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 13:25
az a kínos ,hogy ez a jó topic milyen ritkán jön elő.
tudom milyen kínos a kínos dolgokról beszélni.
hát milyen,persze, kínos
(ennyi!)
Hű de kínos lookaround
2007. 09. 05. szerda 13:25  #360
new1 new1
az a kínos ,hogy ez a jó topic milyen ritkán jön elő.
tudom milyen kínos a kínos dolgokról beszélni.
hát milyen,persze, kínos
(ennyi!)
Hű de kínos lookaround
2007. 07. 25. szerda 13:51  #359
Jó sztori eljen
Köszönöm, hogy megosztottad velünk wave

Nem úgy folytatódik a sztori, hogy amikor egyszer rokonoknak akartátok levetíteni az esküvőtöket, túltekertétek a szalagot és a másik akció indult a képernyőn?
vigyor5
(Ez egy válasz oraculum üzenetére (2007. 07. 24. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 20:22
TÖRTÉNET:
Egyszer a párom nálam volt pár napig és úgy gondoltuk meghívjuk egyik kedves lányismerősünket, akivel ugyanazon az oldalon ismerkedtünk meg a neten, ahol mi, de még soha nem találkoztunk élőben a csajjal.Buliztunk, stb, nálunk aludt a szomszéd szobában.Reggel a munkából hazajövő barátnőm becsöngetett h igyunk meg egy kávét.Bejöttek mindketten a szobába, leültek a kanapéra, mi még az ágyban voltunk és dumáltunk, röhögtünk.
Közben persze elkezdtünk akciózni kézzel a takaró alatt, mire a párom a fülembe súgta, h osonjak ki majd jön utánam, a 2 csaj úgyis jól elbeszélget.
Ki is mentem szépen, a szomszéd szobában egy szál semmiben vártam a srácot.
Meg is érkezett, elkezdtük a menetet, mire barátnőm ránk nyitott nagy röhögve, mert állítólag sejtette h miért léptünk le.
Kiküldtük, bár nem vagyunk szégyenlősek, erre 3 percen elül visszajött- a kamerával nyes
Mi akkor már annyira belemelegedtünk h nem érdekelt a "forgatás", mikor is a másik csaj (akinek barátnőm azt mondta kimentünk a kertbe cigizni) bejött valamiért smile smile smile
Kb akkor fejeztük be és jót nevettünk a dolgon.
Ekkor mesélte el barátnőm, h onnan tudta meg h hova somfordálunk, h párom aki jött utánam mögötte ment el, persze neki háttal és a szerszámával levert a polcról valamit crazya
Azóta is megvan a felvétel, özvetlenül utána vettük fel az esküvőnket smile smile
na szép..előbb a "nászéjszaka" eseményei majd a lagzis társaság virít a felvételen smile
2007. 07. 24. kedd 20:22  #358
oraculum oraculum VIP
TÖRTÉNET:
Egyszer a párom nálam volt pár napig és úgy gondoltuk meghívjuk egyik kedves lányismerősünket, akivel ugyanazon az oldalon ismerkedtünk meg a neten, ahol mi, de még soha nem találkoztunk élőben a csajjal.Buliztunk, stb, nálunk aludt a szomszéd szobában.Reggel a munkából hazajövő barátnőm becsöngetett h igyunk meg egy kávét.Bejöttek mindketten a szobába, leültek a kanapéra, mi még az ágyban voltunk és dumáltunk, röhögtünk.
Közben persze elkezdtünk akciózni kézzel a takaró alatt, mire a párom a fülembe súgta, h osonjak ki majd jön utánam, a 2 csaj úgyis jól elbeszélget.
Ki is mentem szépen, a szomszéd szobában egy szál semmiben vártam a srácot.
Meg is érkezett, elkezdtük a menetet, mire barátnőm ránk nyitott nagy röhögve, mert állítólag sejtette h miért léptünk le.
Kiküldtük, bár nem vagyunk szégyenlősek, erre 3 percen elül visszajött- a kamerával nyes
Mi akkor már annyira belemelegedtünk h nem érdekelt a "forgatás", mikor is a másik csaj (akinek barátnőm azt mondta kimentünk a kertbe cigizni) bejött valamiért smile smile smile
Kb akkor fejeztük be és jót nevettünk a dolgon.
Ekkor mesélte el barátnőm, h onnan tudta meg h hova somfordálunk, h párom aki jött utánam mögötte ment el, persze neki háttal és a szerszámával levert a polcról valamit crazya
Azóta is megvan a felvétel, özvetlenül utána vettük fel az esküvőnket smile smile
na szép..előbb a "nászéjszaka" eseményei majd a lagzis társaság virít a felvételen smile
2007. 07. 24. kedd 16:34  #357
sokroyg sokroyg
és az hány százalékos impotencia ha mindezek után valakinek a körfűrész leviszi az ujjait?
300%??? az még cikibb eplus2
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 09:11
Szerintem az a legcikibb ha valaki 200%-osan impotensé válik, Úgy tökön rugják, hogy elharapja a nyelvét.
2007. 07. 24. kedd 16:10  #356
hegyimenyet hegyimenyet
egyértelműen szexi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:55
És ha az utcán szembejön egy nő, aki egyértelműen nem visel melltartót és áll a mellbimbója, az ciki v. szexi?

/ 25