csak, hogy egész legyen...
960. már csak 40 kell...
960. már csak 40 kell...
959.
bocsi...
958.
958.
Szia tom !! Hál isten minden rendben és minden szépen alakul..! Örűlök ,hogy a bulin megismertelek és nem csak téged mert mindenki nagyon jófej volt és aranyos. A lányoknál mindig helyt kell álni nekűnk pasiknak mer kiszeretnek belőlűnkamit úgyen nem szeretnénk !!
Remélem neked is jól telt a hétvégéd azért és voltak kellemes perceid óráid!!
Remélem neked is jól telt a hétvégéd azért és voltak kellemes perceid óráid!!
Nóci ciccccccccccccccc Kukuccssssssssss
Szijja tom és cicc !
puszika nektek !
puszika nektek !
khm khm khm!!! Csak sasolok mit is látok itt ebben a kedves szobában remélem énse maradok ki lányok a jóbol.
Háát igen eléggé meglepődtem rajta és azon is ahogy szót fogadtál,de legközelebb majd kettesben kezelésbe veszlek
Egy nappal el vagyok maradva, de azért boldog névnapot
Szijja Ciccccem !
Köszike a képeslapot !!!Édi vagy.......mint mindig!
Én is kikezdenék veled.....meg meg is csokoltalak volna ha a Boszi nem igy reagál.......teljesen leblokkoltam mikor megszolalt oly finoman!
Mi nekünk kettönknek lesz még kellemes együttöltéseink az tuti......mert én szeretném és rem. te is !!!
Hamarosan már a közeledben leszek és akkor majd tudunk sokat, többet talizni......és majd csinálunk ezt azt ....amit szeretnénk!
Puszika b.nőd: Crazy
Köszike a képeslapot !!!Édi vagy.......mint mindig!
Én is kikezdenék veled.....meg meg is csokoltalak volna ha a Boszi nem igy reagál.......teljesen leblokkoltam mikor megszolalt oly finoman!
Mi nekünk kettönknek lesz még kellemes együttöltéseink az tuti......mert én szeretném és rem. te is !!!
Hamarosan már a közeledben leszek és akkor majd tudunk sokat, többet talizni......és majd csinálunk ezt azt ....amit szeretnénk!
Puszika b.nőd: Crazy
tessék ciccem:)
nyha vagyok:) ma zsúfolt napom volt most + épp műkörmözöm:) hát igen én finoman az asztal alatt kikezdtem veled de ezt senki nem látta:))
Na szijja cicccccccc
Jól éreztem magam tegnap.............áááááá ahogy simogattad a lábam:))))))))))))))))
Mi is lett volna ha mi kettesben lettünk volna
Majd irok mailt.........pusszzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jól éreztem magam tegnap.............áááááá ahogy simogattad a lábam:))))))))))))))))
Mi is lett volna ha mi kettesben lettünk volna
Majd irok mailt.........pusszzzzzzzzzzzzzzzzzz
azért vicces lesz odaérek4re és nem fogok felismerni senkit,vagy legalábbis nemtudom kit fogok majd leszólítani héé szia te vagy az xy?
nemtudom mit vegyek fel délután:(
Igen igazságos......a faszom tele van vele.....buta mint az állat......és hisztis picsa is........ááááááááááááá.....nem szeressem az ilyet !
Egy csaj legyen cica mica kivánatos bájos és minden........ne egy nyávogo kinirhatatlan bestia!!!!!
puszika Itt linárol van ám szóóóó nem Nóci ciccről!
Egy csaj legyen cica mica kivánatos bájos és minden........ne egy nyávogo kinirhatatlan bestia!!!!!
puszika Itt linárol van ám szóóóó nem Nóci ciccről!
Most irtam neki egy sms-t !Remélem válaszol!
Mert ha nem eldádázom a sejhaját!
pusz
Mert ha nem eldádázom a sejhaját!
pusz
Szabad......gyere beeeeeeeee a seggem beeeeeeeeeeeeeeeee
Nócival nem toom mi van..........
puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Nócival nem toom mi van..........
puszzzzzzzzzzzzzzzzz