Kedvelnek minket itt a pasik tudtad te ezt????????????? Lehet mert huncutság jön ki a szánkból?
Vagy mert mi ketten vagyunk .........huncutok?
Vagy mert mi ketten vagyunk .........huncutok?
Nekem eszemben sem volt ilyet tenni csak jó helyen vagyunk jó időben lehet
Nem sajnálom.........csak oszd meg velem.......ne hagyj ki.......
De kiváncsi fáncsik ezek a férfiak!!!!!!!
Csak nem felizgattuk a fantáziáukat.....na de Nóci ilyet tettünk volna???
Csak nem felizgattuk a fantáziáukat.....na de Nóci ilyet tettünk volna???
sok? miért sajnálod tőlem a jót?
Elmész????nem lesz ez sok?
Igen lassan nem lesz piros 1-2nap
Vigyázz ffiak is olvassák és ez már amit művelünk erősen sexuális töltetű
Nóci......hol is hagytuk abba tegnap?.........jaj eszembe jutott ...... a zebrákrol beszélgettünk........jol van a kicsike????
Ha kilépnék megjött azuram és előre is joccakát és szép álmokat a kedvessel
Azt hittem.....csak álmodom!!!Hát ilyet....
Pedig csikiztelek nem érezted?
Jajjj megvagy......miért bujtál belém....te kis huncut alig vettelek észre
Elbujtam keress meg
hol vagy csajszikám??????????,
Szia drágaság!
örülök,hogy boldog vagy jo olvasni bár mégjobb lenne látni!hát rámférne egy kis mesélés és más boldogságát hallgatni ha már rám rossz idők járnak:(
örülök,hogy boldog vagy jo olvasni bár mégjobb lenne látni!hát rámférne egy kis mesélés és más boldogságát hallgatni ha már rám rossz idők járnak:(
Szia Édes Nócikám!
Most ment visza Pestre a kedvesem!Ma istenien éreztem magam!!!!!És betartottam amit irtál!Csokoloztam vele.....egész nap ölelgetett ami nagyon jol esett...........el sem hiszem hogy ez történik velem oly hosszu idő után!......Kerestelek a chaten de te nem vagy ott.....lehet a szerelmeddel vagy!!!!Sebaj holnap majd beszélünk és mesélek.....hisz van miről!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Most ment visza Pestre a kedvesem!Ma istenien éreztem magam!!!!!És betartottam amit irtál!Csokoloztam vele.....egész nap ölelgetett ami nagyon jol esett...........el sem hiszem hogy ez történik velem oly hosszu idő után!......Kerestelek a chaten de te nem vagy ott.....lehet a szerelmeddel vagy!!!!Sebaj holnap majd beszélünk és mesélek.....hisz van miről!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
1,5kg-os yorkshire terrierem:P
puszika és kellemes dutánt és estét:)