Mit kérsz........már kaptál cserébe....mert irtam mailt édes!!!
hát ezt inkább nem mondom el valamit kérek az infoért cserébe
Ki volt az?
Mindent el fogok mesélni!!!!!
Mindent el fogok mesélni!!!!!
Minden részlet érdekel utánna:) tudod ismerős a szitu volt/van itt egy pasi aki iránt olyan érdeke sérzést tápláltam és állítólag kölcsönös volt de a tali sosem jött össze és szépen lassan felejtésbe merült de ha esetleg chat talin találkoznék vele lehet levegő után kapkodnék
Igen rámférne :)))))))))))))
Te kis kiváncsi fáncsi
Te kis kiváncsi fáncsi
Engem nem lehetne odacsempészni olyan kis kiváncsi fajta v.ok csak csendben meghúznám magam és titéket lesnélek hát reméljük ketten,biztos rádférne már h ne legyél egyedül...
Akkor úgy mondom Noci....hogy remélem a párom lesz....tudod?!!Charli02.....vele randizom megint...holnap !:))))))))))))))))
ezért is mondtam h az egy lány csak nekem csak most felállástetszene nem is mondtad még hogy hol lakik a párod? te vidéki vagy azt tudommár
Na ez nekem sem menne igy ha a szerelmem másik lánnyal lenne!!!Fájna és nem birnám végignézni!!
Én ezt már pedzgettem a páromnak ugyebár az ötlet neki is tetszett és nekem is tetszik csakhát így hogy szeretem,szerelmes v.ok belé elég nehéz lenne végignéznem ahogy másik nőt kényeztet a szemem előtt vagy őt egy másik nő legyen az a másik nő egy jó barátnő!idegen ffivel tök más úgy tetszene mert 2nő mégis csak kitesz 1 ffival
Nóci !
Ha abban a státuszban lennél hogy egy pasi 2 nő........mit tennél hogyan?
Ha abban a státuszban lennél hogy egy pasi 2 nő........mit tennél hogyan?
Ohh első randi nekem már olyan rég volt 10hónapja mindennap randizom:) tapasztalatbol mondom a másik randin nem csak ezt fogjátok csinálni
Hááááát.............ha akarom befér oda nagy falat is!!!!!!!!!
hány gombóc fér le a torkodon te kis torkos?
Hát az első randi az beszélgetés!!!!:))))))))
Aztán .......... egy kis nyali fali :)))) fagyiznánk egyet!!! :)))))))))
Aztán .......... egy kis nyali fali :)))) fagyiznánk egyet!!! :)))))))))
és mi lesz a program? ha szabad fontoskdonom
Ja ténleg én is már is elvetted az eszem
Priviben megbeszélünk mindent......ide nem akarom kiirni!!!!
Holnap a kedvesemmel randizom!!!!
majd chaten megadom a címem:) addigis elmondanád h hova kell majd menned?