Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Technikai segédlet.
Hogyan tölts fel képeket.
Itt gyakorolhatsz is.

Az eddigi hozzászólások

2006. 08. 04. péntek 11:13  #77
Törölt felhasználó (43029)
2006. 07. 09. vasárnap 16:17  #76
bobi24 bobi24
2006. 05. 28. vasárnap 20:58  #75
crumpli crumpli
ha neked ijen jo seged van bisztos mas is ijen jo
2006. 05. 28. vasárnap 20:56  #74
crumpli crumpli
na hat nemsemi nagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2006. 05. 28. vasárnap 20:26  #73
Júlia Júlia
köszi
2006. 05. 28. vasárnap 17:15  #72
Júlia Júlia

próbálkoz om.
2006. 04. 23. vasárnap 14:44  #71
rics-ee rics-ee
2006. 01. 07. szombat 14:13  #70
ZENO1 ZENO1
Katicika!
Jó barát vagy! Kösz hogy kiálltál mellettem.
Tetszik, hogy mindig odafigyelsz.
Jó ezt érezni! Barnit külön üdvözlöm!
Halihó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 07. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 07. szombat 13:05
Elnézést, nem volt szándékomban semmit generálni, csak furán jött ez a hirtelen lomtalanítás azok után, hogy egy esztendő leforgása alatt egyszer ha benéztél a fórumra, behellóztál, aztán újra eltüntél hosszú időre.De hát ez a Te privát dolgod, én is csak a "...Mire gondoltál,mikor ezt emlitetted:Természetellenes a lendület??" kérdésedre említem meg indoklásképpen.... Bocsánat, ha megsértettelek. Ezek szerint Moncy rugdosott föntről? A kis hamis, azt állítja, hogy csak megkért a topikrendezésre:) [ ez tréfa, nehogy komolyan vedd!:)))]
Zeno1-et is megértem, mert a rovatban olyan képbeszúrások is vannak, amelyek válasz gyanánt szolgáltak bizonyos hozzászólásokra, amelyek most törlődtek, így a képek értelmetlenül fityegnek bent a rovatban, mintegy kiherélve...Sohasem szabad elfeledni, hogy a képtárakban is használják - de még mennyire -, a "fülszöveget", amely koherenssé teszi a gyűjteményt, másképp szétesne az egész, összefüggéstelenné válna.
Kedves freya1, én sem szeretném, ha bajunk lenne egymással, de elmondtam az én véleményemet, amelynek végkicsengése: hamar munka sosem jó, mert óhatatlanul teleszóródik hibákkal, amelyek csak jóesetben javíthatóak, többnyire nem.
Kellemes hétvégét! ÜdvKatinka
2006. 01. 07. szombat 13:15  #69
Törölt felhasználó (10061)
"egy esztendő leforgása alatt egyszer ha benéztél a fórumra, behellóztál, aztán újra eltüntél hosszú időre. "
Hát igen.. internet nélkül elég nehéz benézni többször is...
2006. 01. 07. szombat 13:14  #68
Nem magyarázkodom többet. További kellemes hétvégét.
2006. 01. 07. szombat 13:05  #67
Elnézést, nem volt szándékomban semmit generálni, csak furán jött ez a hirtelen lomtalanítás azok után, hogy egy esztendő leforgása alatt egyszer ha benéztél a fórumra, behellóztál, aztán újra eltüntél hosszú időre.De hát ez a Te privát dolgod, én is csak a "...Mire gondoltál,mikor ezt emlitetted:Természetellenes a lendület??" kérdésedre említem meg indoklásképpen.... Bocsánat, ha megsértettelek. Ezek szerint Moncy rugdosott föntről? A kis hamis, azt állítja, hogy csak megkért a topikrendezésre:) [ ez tréfa, nehogy komolyan vedd!:)))]
Zeno1-et is megértem, mert a rovatban olyan képbeszúrások is vannak, amelyek válasz gyanánt szolgáltak bizonyos hozzászólásokra, amelyek most törlődtek, így a képek értelmetlenül fityegnek bent a rovatban, mintegy kiherélve...Sohasem szabad elfeledni, hogy a képtárakban is használják - de még mennyire -, a "fülszöveget", amely koherenssé teszi a gyűjteményt, másképp szétesne az egész, összefüggéstelenné válna.
Kedves freya1, én sem szeretném, ha bajunk lenne egymással, de elmondtam az én véleményemet, amelynek végkicsengése: hamar munka sosem jó, mert óhatatlanul teleszóródik hibákkal, amelyek csak jóesetben javíthatóak, többnyire nem.
Kellemes hétvégét! ÜdvKatinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 07. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 07. szombat 10:58
Sziasztok!
Katicika: Eddig nem volt bajunk egymással,úgylátom,most generálod...Mire gondoltál,mikor ezt emlitetted:Természetellenes a lendület?? Te mit csináltál volna,ha rugdosnak föntről,hogy tedd már rendbe a topicodat mert teli van szeméttel?? Úgy őszintén? Marhára bírom,mikor beledumáltok,és fogalmatok sincs mit miért csinálok..Én csak azt tettem amit föntről elvártak tőle:törlöm folyamatosan a nem odavaló hozzászólásokat a képtár topicból.Mert hogy ami nem kép az nem odavaló... NEM ÉRTEM EZT MIÉRT NEM LEHET FELFOGNI??
ZENO1nek pedig ez az üzenetem,kérdésem:Miért kell azért cseszegetni,mert teszem a dolgom?? A beleirkálás tényleg nem volt jó ötlet,de nem óhajtottam egy hszel többet törölni,így is még hátravan ezer millió,időm meg rohadt kevés.Amúgy pedig nem freja1 vagyok hanem freya1. Azt a hozzászólást meg hogy profival van dolgunk,nem sértésnek szántam,és épeszű ember nem is veszi annak. Ez csak egy megállapitás volt,amit később Te is alátámasztottál.Nem igazán értem az miért számít összezagyválásnak,hogy törlöm a topicomból a szövegeket.Aki ott volt az indulásnál (és menetközben is szóltam vagy milliószor!!) az tudja hogy az nem dumatopic hanem KÉPTÁR.
Amúgy meg nem tiltottalak,nem szándékoztalak,és nincs is jogköröm hozzá,szóval ez is értelmetlen hozzászólás volt...
Érzékelem az ellenszenvet felőled,csak azt nem értem ha mások fel birták fogni hogy a szöveg nem odavaló és ezért törölve lett,akkor Te miért nem?
Nos mindegy,részemről befejeztem a téma feszegetését,csak gondoltam leírom:felesleges fikázni,ott abban a topicban nem lesznek hszek,ha kell mindennap törölgetek. Vagy ha kell,megszűntettetem az egészet.
További szép napot:
Freya1
2006. 01. 07. szombat 11:55  #66
ZENO1 ZENO1
Szia!
Részemről ennyi!
Ami ki kívánkozott elmondtam!
A képem, egyszer talán előkerül.
Pihenj kicsit!
Elnézést hogy tévedtem a neved beírásánál!
További szép napot: Kedves, Freya1!
Üdv!
2006. 01. 07. szombat 10:58  #65
Sziasztok!
Katicika: Eddig nem volt bajunk egymással,úgylátom,most generálod...Mire gondoltál,mikor ezt emlitetted:Természetellenes a lendület?? Te mit csináltál volna,ha rugdosnak föntről,hogy tedd már rendbe a topicodat mert teli van szeméttel?? Úgy őszintén? Marhára bírom,mikor beledumáltok,és fogalmatok sincs mit miért csinálok..Én csak azt tettem amit föntről elvártak tőle:törlöm folyamatosan a nem odavaló hozzászólásokat a képtár topicból.Mert hogy ami nem kép az nem odavaló... NEM ÉRTEM EZT MIÉRT NEM LEHET FELFOGNI??
ZENO1nek pedig ez az üzenetem,kérdésem:Miért kell azért cseszegetni,mert teszem a dolgom?? A beleirkálás tényleg nem volt jó ötlet,de nem óhajtottam egy hszel többet törölni,így is még hátravan ezer millió,időm meg rohadt kevés.Amúgy pedig nem freja1 vagyok hanem freya1. Azt a hozzászólást meg hogy profival van dolgunk,nem sértésnek szántam,és épeszű ember nem is veszi annak. Ez csak egy megállapitás volt,amit később Te is alátámasztottál.Nem igazán értem az miért számít összezagyválásnak,hogy törlöm a topicomból a szövegeket.Aki ott volt az indulásnál (és menetközben is szóltam vagy milliószor!!) az tudja hogy az nem dumatopic hanem KÉPTÁR.
Amúgy meg nem tiltottalak,nem szándékoztalak,és nincs is jogköröm hozzá,szóval ez is értelmetlen hozzászólás volt...
Érzékelem az ellenszenvet felőled,csak azt nem értem ha mások fel birták fogni hogy a szöveg nem odavaló és ezért törölve lett,akkor Te miért nem?
Nos mindegy,részemről befejeztem a téma feszegetését,csak gondoltam leírom:felesleges fikázni,ott abban a topicban nem lesznek hszek,ha kell mindennap törölgetek. Vagy ha kell,megszűntettetem az egészet.
További szép napot:
Freya1
2006. 01. 07. szombat 08:26  #64
Moncy Moncy
Ja és igen, jól tudod nem vagyok admin és nem is szeretnék... Én csak egy egyszerű chatelő-fórumozó vagyok a gg-n idestova már 1,5 éve...
2006. 01. 07. szombat 08:25  #63
Moncy Moncy
Ha inf-ék arra alkalmasnak tartanak Te is kaphatsz "radírt"...
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 07. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 07. szombat 08:14
Kedves Moncy!
Ha jól tudom, akkor te nem vagy admin!(még lehetsz)
Ha most indítasz itten egy rovatot, akkor adnak hozzá "radírt" -is?
Ha én indítok egyet, azt ki tartja "rendben"?
Üdv!
2006. 01. 07. szombat 08:14  #62
ZENO1 ZENO1
Kedves Moncy!
Ha jól tudom, akkor te nem vagy admin!(még lehetsz)
Ha most indítasz itten egy rovatot, akkor adnak hozzá "radírt" -is?
Ha én indítok egyet, azt ki tartja "rendben"?
Üdv!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 07. szombat 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 07. szombat 07:50
Már bocsi.. Én kértem freee-t h. legyen kedves és törölje a képtár chateseknek topicból a rizsát... nem chat topicra lett nyitva...És mivel Ő kezdeményezte ama bizonyos témát így Ő jogosult h. rendbetegye... wink
Ez szerintem abszolut érthető...
2006. 01. 07. szombat 07:50  #61
Moncy Moncy
Már bocsi.. Én kértem freee-t h. legyen kedves és törölje a képtár chateseknek topicból a rizsát... nem chat topicra lett nyitva...És mivel Ő kezdeményezte ama bizonyos témát így Ő jogosult h. rendbetegye... wink
Ez szerintem abszolut érthető...
2006. 01. 07. szombat 07:09  #60
ZENO1 ZENO1
Kedves freja1!
"Gratulálok,profival van dolgunk. Kár érted,egész normálisnak tűntél..."
-Mi ez a királyi többes?
Tudomásul kellene venned, hogy ide a GG. -re felnőttek is járnak!
-Ja és közben a GOLDENGATE is felnőtt!
Nem kellene visszaélni admin jogaiddal és kedvedre beleirogatni a hozzászólásokba! Mint például (2328)
A felületes fórmozgatók, min például te is még azt hiszik, hogy a "szerencsétlen" hozzászóló véleményét olvassák, pedig nem.
Tudod ezt nem illik! Ne írogass te a más neve alatt!
Amíg nálad a "radír" addig könnyen eltakaríthatod a neked nem tetsző véleményeket, még ezt is, még a ZENO1 nevet is letilthatod!
Ez a megoldás azonban csak átmeneti lehet. Ezután is itt leszek! Más névvel, de éppen úgy végigolvasom az összes rovat, összes hozzászólását, mint ahogy te nem! Az élet nem csak a chat bulikról szól. Van jó néhányezer fórúm látogató Magyarországról és a nagyvilágból.
Az olvasgatók száma sokszorosa az írogatókénak. Szerintem ők is érdemelnének némi figyelmet, még tőled is. A moderátor által, -általad, összezagyvált rovat olvasása, nagyon fárasztó. Összefüggéstelen zűrzavarrá válik.
-Azért jó lenne megtartani ezt a nevet: Zénó1! Vigyázok rá, te is vigyázz a tiedre, kedves freja1!

Üdvözöllek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 06. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 06. péntek 20:52
Gratulálok,profival van dolgunk. Kár érted,egész normálisnak tűntél...
2006. 01. 06. péntek 21:30  #59
Most meg miért bántod ZENO1-et? Nem vétett neked semmiképp, és Te máris belemarsz, ahogy visszajöttél? Természetellenes a lendületed, ahogy elindultál. Mindegy, a Te dolgod.... Óvakodj az Eryka-szindrómától... Tisztelettel: Katinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 06. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 06. péntek 20:52
2006. 01. 06. péntek 20:52  #58
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 06. péntek 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 06. péntek 19:08
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
/ 14