szemét, a szemét, a szemét
és után az őssz hatást.
pl bukhatok én a nagy mellekre ha egy olyan testen van amihez nem illik.
és után az őssz hatást.
pl bukhatok én a nagy mellekre ha egy olyan testen van amihez nem illik.
Szerintem ez totál hülye:-)
A lényeg, hogy az igazságot csak Te tudod...és .:-) Ne is törődj az 'élőhalottal'
Fogfájás? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A lényeg, hogy az igazságot csak Te tudod...és .:-) Ne is törődj az 'élőhalottal'
Fogfájás? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 06. 19. hétfő 11:58
hagyd, én sem dühöngeni járok ide, hanem, hogy jól érezzem magam és jó néha felelevenítEni a régi emlékeket, de mások szerint ez nem flört...De mi tudjuk, hogy ez megédesíti a napjaink és ez a LÉNYEG!
(meg azt te is tudod, ha annyi férfival szeretkeztem volna, mint ahánnyal flörtölök is, akkor bizony tényleg jó nagy k**va lennék!)
(meg azt te is tudod, ha annyi férfival szeretkeztem volna, mint ahánnyal flörtölök is, akkor bizony tényleg jó nagy k**va lennék!)
![wave](images/smilies/wave.gif)
hagyd, én sem dühöngeni járok ide, hanem, hogy jól érezzem magam és jó néha felelevenítEni a régi emlékeket, de mások szerint ez nem flört...De mi tudjuk, hogy ez megédesíti a napjaink és ez a LÉNYEG!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
MI??????
Na megyek beszólni! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Na megyek beszólni! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 11:54
Olvasd el az OFF TOPICOT, aszerint belőled van még 3-4 db. s mi még mindig szexelünk! ja és én egy kurva vagyok egyesek szerint!:-) Először dühített, de most jókat mosolygok eme feltételezésen:-)
Olvasd el az OFF TOPICOT, aszerint belőled van még 3-4 db. s mi még mindig szexelünk! ja és én egy kurva vagyok egyesek szerint!:-) Először dühített, de most jókat mosolygok eme feltételezésen:-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szió!
Mit?
A puncidat -15 cm-ről:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit?
A puncidat -15 cm-ről:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 11:51
Szia exszeretőm! Te mit néznél meg most....?
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Szia exszeretőm! Te mit néznél meg most....?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
2006. 06. 19. hétfő 11:50
A) Ha szemből jön:
1. Arc,
2. Mell
3. alak
B) Ha hátulról közelítem meg:
1. Segg
2. (Elmenve mellette) arc
3. Mell:-)
vagy nem így szokás???:-))))
1. Arc,
2. Mell
3. alak
1. Segg
A) Ha szemből jön:
1. Arc,
2. Mell
3. alak
1. Segg
1. Arc,
2. Mell
3. alak
1. Segg
Ha hátulról látom akkor ahaját ésa fenekét. Ha szemből akkor az arcát a vállát a mellét majd a lábát. És nem csak azért meert fentről lefelé így esik, hanem vaílóban ez a fontossági sorrendem is.
Éop ezért ha látok egy szépfenekű vagy egy szeretetreméltó "nagyszívű" lányt akkor mindig kíváncsi vagyok az arcára. Aztán néha meg jón a csalódás, hogy a fantasztikus alakhoz milyen ronda bőr és milyen ótvar fej tartozik, miközben bombázónak hiszi magát.
Éop ezért ha látok egy szépfenekű vagy egy szeretetreméltó "nagyszívű" lányt akkor mindig kíváncsi vagyok az arcára. Aztán néha meg jón a csalódás, hogy a fantasztikus alakhoz milyen ronda bőr és milyen ótvar fej tartozik, miközben bombázónak hiszi magát.
Az arcát mert az a legfontosabb,.......... de elötte azért a mellét még megnézem
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
hééló! mi az hogy alkakoskodni?
(Ez egy válasz p.balage üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 20:56
Nem kell itt alakoskodni! Ha szembe jön a mellét (föleg igy nyáron a kivágott ruhákban) ha elöttem megy a fenekét.De bizonyos testarányok esetén (tul kövér vagy sovány) semmit.:)
Nem kell itt alakoskodni! Ha szembe jön a mellét (föleg igy nyáron a kivágott ruhákban) ha elöttem megy a fenekét.De bizonyos testarányok esetén (tul kövér vagy sovány) semmit.:)
no igen, kérdés, hogy melyiket látjuk előbb... :)
Ha látható az arca, akkor naná, hogy végigpásztázzuk... vajon mi van az arcába-szemébe-szájára írva?
Aztán ha szimptikus érdekelni kezd a keze... (!)
Aztán talán ilyenkor (most egy ülő alak lebeg előttem, akit a héven pillantottam meg) érdekelhet a melle is... persze csak apró rejtett pillantásokla vizsgálódva.
Egyébként meg fenéééék! :) Egy szép nagy formás fenék biz' igen kedves látvány... :)
Ha látható az arca, akkor naná, hogy végigpásztázzuk... vajon mi van az arcába-szemébe-szájára írva?
Aztán ha szimptikus érdekelni kezd a keze... (!)
Aztán talán ilyenkor (most egy ülő alak lebeg előttem, akit a héven pillantottam meg) érdekelhet a melle is... persze csak apró rejtett pillantásokla vizsgálódva.
Egyébként meg fenéééék! :) Egy szép nagy formás fenék biz' igen kedves látvány... :)
popsi popsi popsi
Én elsőre az arcát nézem meg, utána jöhet a többi..
En a szemet nezem meg mindig elsore!
Aztan dontok, hogy erdemes-e a tobbit...!
Aztan dontok, hogy erdemes-e a tobbit...!
Popsi:D Mindegy, hogy milyen a cici, ha van egy jó popsi:D:D
a kompozicio összhatasat
Én tudom de kiváncsi vagyok a véleményekre.