Volt munkahelyemen összejöttem a közel 20 évvel idősebb kolléganővel. Iszonyú bomba fiatalos nő volt. Rendszeresen szeretkeztünk az egyik eldugott használaton kívüli pihenő szobában. Egyik alkalommal kollégám nyitott ránk véletlenül. Az akció csúcsán voltam kiszállni már nem tudtam. Persze jól belementem, védekezés nélkül...
Szerencsére nem lett következménye, 24 évesen nem örültem volna egy becsúszott gyereknek.
Szerencsére nem lett következménye, 24 évesen nem örültem volna egy becsúszott gyereknek.
A másik izgalmas sztori az volt, ha volt az ismeretségi körben olyan srác, akit a feleségem bevállalt volna, akkor azzal szórakoztunk, hogy laptopon pl mutattam egy autót a használtautón az illetőnek, de meg volt közben nyitva olyan videó vagy kép, ahol egy barátunkkal hármasban szexelünk. (jól felismerhetően) Közben figyeltük, hogy mi a reakció
Ilyenkor , ha leblokkolt az ember, mondtam, bocs, ez meg hogy került ide
![smile](images/smilies/smile.gif)
Régebben az egyik kedvenc szórakozásunk volt, ha jöttek vendégek, barátok, este iszogattunk, mikor már mindenki kicsit spicces volt, mi kimentünk a konyhába, beszélgettünk velük, de közben az asszonyról már lekerült a fehérnemű, ujjaztam, dugtam, aztán én beszéltem velük, addig meg keményen szopattam. Mindig benne volt, hogy lebukunk, vagy ha lebukunk, mit fognak szólni.
A szabadtéri, nyilvános helyeken a legizgalmasabb érzés az állandó lebukás veszélye
Hölgytagunk még feszegeti is a határokat közben
Hölgytagunk még feszegeti is a határokat közben
mi is le buktunk de ennyi!
ahogy már másik topikban írtam
"Hasonló a lapuszigeti tavaknál történt velünk is!
Egy meztelen napozás közben ,egy volt kolléganőm meg férje bicajoztak arrafelé és le jöttek mert felismertek minket!
Ruci rajtuk meradt, dumcsiztun, folytatás nem volt.Ők csak arra bicajoztak és meg láttak minket! "
ahogy már másik topikban írtam
"Hasonló a lapuszigeti tavaknál történt velünk is!
Egy meztelen napozás közben ,egy volt kolléganőm meg férje bicajoztak arrafelé és le jöttek mert felismertek minket!
Ruci rajtuk meradt, dumcsiztun, folytatás nem volt.Ők csak arra bicajoztak és meg láttak minket! "
Hétvégén fotóztunk egy számunkra félreeső helyen.
Aztán hirtelen terepbiciklisek elmentek mellettünk.
Ők is meglepődtek meg mi is
Aztán hirtelen terepbiciklisek elmentek mellettünk.
Ők is meglepődtek meg mi is
Nagyon jó lett
A "le akart bukni"-ról az jutott eszembe, amikor egyszer túrázás közben feleségemmel egymásnak estünk, de direkt nem jöttünk le a túraútról. Haveroknak lőttünk is egy képet közben.. de nem jött senki, pedig valahogy jól esett volna mindkettőnknek. Végeztünk és abban a pillanatban, ahogy a ruhát rendeztük magunkon, megjelent egy pár cukin mosolyogva
Szerintem udvariasan megvártak
Jó dolog lebukni
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
reméljük hamarosan lesz
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2023. 04. 21. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakinek friss sztorija ebben a témában?
Priviben is írhatsz
Priviben is írhatsz
![worship](images/smilies/worship.gif)
Volt egy ilyen csajom, mindig kereste a meleg helyzeteket, s minél nagyobb volt a lebukás veszélye, annál inkább benedvesedett a pinája, de pillanatok alatt. Olyan jó lucskos lett, hogy csoda. Ha más nem volt, akkor oda vetette a hátát az előszoba ajtónak, hogy halljuk, amikor valaki elmegy az ajtó előtt a folyosón. Nagyokat tudott ilyen helyzetekben élvezni, de bevallom, nekem is izgi volt.
A lebukás veszélye,az izgalmak átélése miatt szexelnek az emberek nyilvános helyeken, parkolókban. Szerintünk ez az alapja a "kültéri" szexnek. Ez teszi vonzóbbá és élvezetesebbé.
Szerintem is van olyan, hogy csak nézi, esetleg izgatja is a megalázott szerep.
errol a katona koromi vicces( "mar akinek"
tavirat valtas jut eszembe feleseg a katonanak mi ujsag nalad stop katona a felesegenek rossz iitt nekem, mert"szivatnak edesem "stop , a feleseg engem is edes de nekem jolesik stop
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 03. 05. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2013. 03. 05. kedd 18:33
egyszerűen nem bírom kihagyni:
szoptat: kisbabát az édesanyja
szopat: pasi a nőt
szoptat: kisbabát az édesanyja
szopat: pasi a nőt
szerintem fokozza az elvezetett
Egyáltalán nem mindegy...lemerem fogadni, hogy erdélyi származású vagy...és ezt nem rossz indulatból mondom, csak akiktől hallottam ezt a "szoptatást", ők mind erdélyiek és helytelenül használják...
bocs az OFF-ért... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 05. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
bocs az OFF-ért... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 05. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (854732)
2013. 03. 05. kedd 19:41
Teljesen mindegy! a lényeget tudjátok mit akartam ,és mire gondoltam!,,,,,elvégre ez egy perverz
oldal nem de?
vagy tévedtem?vagy kezd átalakulni valami oktatásos írás-szakértős hülyeséggé?,,,teljesen mindegy hogy szoptatta !vagy szopatta!.....rengeteg férfitól hallottam már hogy megszoptatott ezt a nőt meg azt a nőt!!Mi férfiak így is hívjuk!-de lehet csak itt VIDÉKEN!
![finom](images/smilies/finom.gif)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Off
Rendben, csak a jó végén álljak a faxnak,
On
Eddig még megúsztam, de lesz majd min mosolyogni a verandán a hintaszékben ülve.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 03. 05. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendben, csak a jó végén álljak a faxnak,
On
Eddig még megúsztam, de lesz majd min mosolyogni a verandán a hintaszékben ülve.....
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
2013. 03. 05. kedd 21:09
ne offoljál barátocskám, mert nagy szopás lesz a vége
inkább arról beszélj, hogy téged kaptak-e már rajta?
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
inkább arról beszélj, hogy téged kaptak-e már rajta?
Miért is ne?...Ha azt nem kapja meg
de nem is mellesleg, tudnék jobb helyen is lovagolni mint a szavakon
Ha pedig már nagyon az inverzen akarunk..valóban szűken két variációra redukálja a pózokat, bár én a férj vagy feleség szituációra gondoltam...igaz bukhat le a feleség nővel vagy a férj pasival is. Na az is szép meglepi lehet
A témához kapcsolódva pedig...: Vajon milyen elhatározásból születik az a gondolat, hogy a családi fészekbe hozzon valaki külső szexkapcsolatot???
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
A témához kapcsolódva pedig...: Vajon milyen elhatározásból születik az a gondolat, hogy a családi fészekbe hozzon valaki külső szexkapcsolatot???
![confused](images/smilies/confused.gif)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 03. 06. szerda 06:45
...akkor jön csak rá húúú de izgi ha dugják az asszonyt vagy ennek inverze......
Ahh... hogy az asszony dugja a szeretőjét? Nnna, az nem mindennapi élmény lehet!
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Miért kéne törölni..igaz hogy a "Te gyermeked" - mert Te hoztad létre, de azért nem hiszem hogy Te döntöd el hogy törölni kell, vagy sem...
Az hogy más a véleménye az embereknek, miért baj? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Az hogy más a véleménye az embereknek, miért baj? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (854732)
2013. 03. 06. szerda 10:01
Na akkor töröljétek a TOPPICOTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!
ENNYI!.
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
Na akkor töröljétek a TOPPICOTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!
ENNYI!.
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
Sokáig gondolkoztam hogy írjak-e ide...
Nos, ha valaki arra megy haza, hogy a szeretett/unott kedvese épp a hitvesi ágyban, konyhaasztalon, fürdőben épp félrekefél ( baromira mind1, hogy az illető férfi vagy épp nő ) még ha olyan izgató is számára hogy mással látja a párját egy ilyen szituációt nem fog szó nélkül leskelődbe végignézni. Az a színpadi dramaturg pedig hogy 10 percig nézi majd lopva távozik a saját otthonából...hát nem tudom. A fantázia határtalan. ( mellesleg a töcskölő hang mikor "segget kefélnek", illetve a lovaglós hát nem összetéveszthető!
)
Nos, ha valaki arra megy haza, hogy a szeretett/unott kedvese épp a hitvesi ágyban, konyhaasztalon, fürdőben épp félrekefél ( baromira mind1, hogy az illető férfi vagy épp nő ) még ha olyan izgató is számára hogy mással látja a párját egy ilyen szituációt nem fog szó nélkül leskelődbe végignézni. Az a színpadi dramaturg pedig hogy 10 percig nézi majd lopva távozik a saját otthonából...hát nem tudom. A fantázia határtalan. ( mellesleg a töcskölő hang mikor "segget kefélnek", illetve a lovaglós hát nem összetéveszthető!