Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Fiatal férfi érett, idős nővel. Mi vonzza a fiatal fiúkat náluk lényegesen idősebb nőkhöz?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2013. 05. 01. szerda 15:14  #65
Törölt felhasználó (881391)
smile
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 05. 01. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona Demona VIP Admin
2013. 05. 01. szerda 14:16
Érdekes a szolidság félénkség mögött mi minden rejtőzhet az emberben...
Vagy csak a hölgy halmozott kielégületlenségének következménye ez a történet?
Mindenesetre az első forduló végén, arra a maszatos szájra egy csók még dukált volna ravasz1
2013. 05. 01. szerda 14:16  #64
Demona Demona VIP Admin
Érdekes a szolidság félénkség mögött mi minden rejtőzhet az emberben...
Vagy csak a hölgy halmozott kielégületlenségének következménye ez a történet?
Mindenesetre az első forduló végén, arra a maszatos szájra egy csók még dukált volna ravasz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 01. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (148053)
2013. 05. 01. szerda 13:07
Sziasztok!

Megosztanám én is az élményemet, hátha érdekel valakit. Én 33 éves vagyok.
Megismerkedtem egy 43 éves hölggyel. A kezdeti dolgok lényegtelenek. Sokat beszélgettünk, minden féle dologról, és a szexről is. Kb 2 hónap után közölte, hogy neki szeretet hiánya van, mert a férje elhanyagolja. Régen szopott már faszt és régen dugták meg úgy igazán keményen. Mondtam neki, ha gondolja, én megdugom rendesen ha akarja. Akarta. Megbeszéltük a talit, felmentem hozzá. Beszélgettünk, iszogattunk és lassan közeledtünk egymáshoz. Szépen lassan kerültek le a ruhadarabok. Egy szolíd nőt kell elképzelni, bomba mellekkel, ápolt puncival és kicsit félénk természettel. Mivel tudta hogy imádom a combfixet, csak azért vett egyet, hogy meglepjen vele. Termélszetesen cserébe nagyon meg kell hogy dugjam. Szóval, lekerültek a ruhadarabok, csak egy tanga és a combfix volt rajta. Lágyan simogattam a gyönyörű melleit, nyaltam a szép bimbókat és az kezem már a punciát kutatta. Élvezte, olyan lucskos lett pár perc alatt, hogy kicsit elszégyelte magát.Lekerűlt a tanga is. Finom, frissen borotvált puncikája elöttem nyiladozott, amibe hatalmasat belenyaltam.Élvezte, imádta! Nyelvem letévedt a popsijához is, ami neki új volt, de tetszett neki. Kezdésnek élvezésig nyaltam.Utána elém térdelt és szopni kezdett. Először csak légyan, nyalogatta a makkom, kicsit kapta csak be a faszom, utána meg mikor ráérzett az ízére a dolognak, szó szerint baszatta a torkát!Már majdnem elmentem mikor kivettem a szájából a faszom, megfordítottam és lágyan hátulról betettem a finom puncijába. Isteni volt a puncija, húsos, finom, kicsit szűk....ütemesen elkezdtem döfködni hátulról,amit nagyon élvezett.Közben a hüvelykujjamat bedugtam a fenekébe.Élvezte ezt is, pedig még szűz volt a feneke.Néha kivettem a faszom,és a puncijából nyert nedüvel összekentem a popsilyukját, ezzel is jelezve hogy seggbe akarom baszni.Még dugtam hátulról, mikor úgy gondoltam, elveszem a popsi szüzességét.Betettem a seggébe, elég könnyen bement.Ütemesen elkezdtem dugni, élvezte, sikoltozott, kérte hogy mélyebben, erősebben BASSZAM A SZŰZ PICSÁJÁT!!!!!!Lassan fenyegetett a sperma zuhatag.Kérdeztem, hova kéri?Mondat hogy basszam meg jól a száját, ne kíméljem, és utána majd Ő ráveri a szájára meg az arcára, ha az nekem jó. Mondtam, naná!!!!!Fogtam a fejét és a haját, dugtam a száját amennyire csak tudtam!Imádta!Mikor már a csúcspont közeledett, a kezébe adtam.Verte szépen, nyalogatta és amikor jött az áldás, mindet az arcára ürítette, hatalmas kéjes nyögdécselések közepedte!Mint kiderűlt, elélvezett attól is hogy az arcát telespricceltem.A végén lenyalta a gecit az utolsó cseppig a faszomról és még szopogatta vagy 10 percig.Kicsit pihentünk az ágyon, utána tusoltunk még egy jót.Ott is leszopott, de ott csak a szájába élveztem.Mohón nyelte a gecit a zuhany alatt is.Azóta már azt tervezgeti, hogy mikor fogom megint jól megbaszni a puncikáját.Hát ez az én kis történetem . . . smile Remélem tetszett.
2013. 05. 01. szerda 13:42  #63
Törölt felhasználó (859864)
Uhh nekem mekkora álmom egy érett nővel... aki úgy igazán szétcsavarna és megmutatná milyen is az igazán jó sex. Én 25 vagyok...
2013. 05. 01. szerda 13:07  #62
Törölt felhasználó (148053)
Sziasztok!

Megosztanám én is az élményemet, hátha érdekel valakit. Én 33 éves vagyok.
Megismerkedtem egy 43 éves hölggyel. A kezdeti dolgok lényegtelenek. Sokat beszélgettünk, minden féle dologról, és a szexről is. Kb 2 hónap után közölte, hogy neki szeretet hiánya van, mert a férje elhanyagolja. Régen szopott már faszt és régen dugták meg úgy igazán keményen. Mondtam neki, ha gondolja, én megdugom rendesen ha akarja. Akarta. Megbeszéltük a talit, felmentem hozzá. Beszélgettünk, iszogattunk és lassan közeledtünk egymáshoz. Szépen lassan kerültek le a ruhadarabok. Egy szolíd nőt kell elképzelni, bomba mellekkel, ápolt puncival és kicsit félénk természettel. Mivel tudta hogy imádom a combfixet, csak azért vett egyet, hogy meglepjen vele. Termélszetesen cserébe nagyon meg kell hogy dugjam. Szóval, lekerültek a ruhadarabok, csak egy tanga és a combfix volt rajta. Lágyan simogattam a gyönyörű melleit, nyaltam a szép bimbókat és az kezem már a punciát kutatta. Élvezte, olyan lucskos lett pár perc alatt, hogy kicsit elszégyelte magát.Lekerűlt a tanga is. Finom, frissen borotvált puncikája elöttem nyiladozott, amibe hatalmasat belenyaltam.Élvezte, imádta! Nyelvem letévedt a popsijához is, ami neki új volt, de tetszett neki. Kezdésnek élvezésig nyaltam.Utána elém térdelt és szopni kezdett. Először csak légyan, nyalogatta a makkom, kicsit kapta csak be a faszom, utána meg mikor ráérzett az ízére a dolognak, szó szerint baszatta a torkát!Már majdnem elmentem mikor kivettem a szájából a faszom, megfordítottam és lágyan hátulról betettem a finom puncijába. Isteni volt a puncija, húsos, finom, kicsit szűk....ütemesen elkezdtem döfködni hátulról,amit nagyon élvezett.Közben a hüvelykujjamat bedugtam a fenekébe.Élvezte ezt is, pedig még szűz volt a feneke.Néha kivettem a faszom,és a puncijából nyert nedüvel összekentem a popsilyukját, ezzel is jelezve hogy seggbe akarom baszni.Még dugtam hátulról, mikor úgy gondoltam, elveszem a popsi szüzességét.Betettem a seggébe, elég könnyen bement.Ütemesen elkezdtem dugni, élvezte, sikoltozott, kérte hogy mélyebben, erősebben BASSZAM A SZŰZ PICSÁJÁT!!!!!!Lassan fenyegetett a sperma zuhatag.Kérdeztem, hova kéri?Mondat hogy basszam meg jól a száját, ne kíméljem, és utána majd Ő ráveri a szájára meg az arcára, ha az nekem jó. Mondtam, naná!!!!!Fogtam a fejét és a haját, dugtam a száját amennyire csak tudtam!Imádta!Mikor már a csúcspont közeledett, a kezébe adtam.Verte szépen, nyalogatta és amikor jött az áldás, mindet az arcára ürítette, hatalmas kéjes nyögdécselések közepedte!Mint kiderűlt, elélvezett attól is hogy az arcát telespricceltem.A végén lenyalta a gecit az utolsó cseppig a faszomról és még szopogatta vagy 10 percig.Kicsit pihentünk az ágyon, utána tusoltunk még egy jót.Ott is leszopott, de ott csak a szájába élveztem.Mohón nyelte a gecit a zuhany alatt is.Azóta már azt tervezgeti, hogy mikor fogom megint jól megbaszni a puncikáját.Hát ez az én kis történetem . . . smile Remélem tetszett.
2013. 04. 24. szerda 10:54  #61
Mrs.Doubtfire Mrs.Doubtfire
Már háromszor szeretkeztünk, csodálatos élmény volt...
...mondjuk a lelkem néha háborog.
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 07. csütörtök 09:55
Ne is!! Nem akartalak én buzdítani semmi jóra/rosszra! A legjobb, ha önmagad döntesz. Úgy sem lesz, aki fogja a kezed! Akárhogyan is, a te döntésed lesz! Különben sem biztos, hogy úgy alakul, ahogy tervezed. Nekem az alap hozzállásom az élethez: Úgy akarom, ahogy lesz! Így nem csalódok, nem marcangolom magam, inkább felállok és előre nézek! Nem okolhatsz érte senkit! Ha megteszed, az is a te lelkiismereti púpod lesz, amit hordasz a hátadon életed végéig, mert ha van egy kis eszed az égvilágon senkinek nem mondod el és a te titkod marad amíg élsz! Fogd ezt fel úgy, mint egyfajta vezeklést a bűnödért! Azonban tényleg fene izgatóak a Nők akár még 50 fölött is, csak persze másképp, mint egy 20-on éves! Ha annak a Nőnek van egy kis esze és nem akar "versenyezni" a 20 évesekkel, akkor tényleg behozhatatlan kisugárzása lehet egy fiatalabbal szemben! (tapasztalat) 30-tól 50-ig igen is vannak Nők, akik mellett nem is igényli a magam fajta a 20-on éves lányokat, csak meg kell látni őket! Olyanok, mint az őzek. Ritkán látni olyat, de akkor ki gyönyörködheted magad bennük! Az a szép szerintem, hogy minden kornak megvan a maga varázsa! Fiatalon más a szemléleted, ami később változik. Ez természetes, hiszen egyre több inger ér, amiből tapasztalatot szerzel. Változol is, aminek köszönhetően mások lesznek az elvárásaid a hétköznapokban és az ágyban is. Alakul, ahogy alakul, sok sikert kívánok, szép házas életet! Ami talán a legfontosabb: toleranciát! (Sose feledd: Te sem vagy tökéletes!!) wave
2013. 04. 20. szombat 09:50  #60
Törölt felhasználó (434587)
Ez a téma engem is izgat rendesen! Szivesen szexelnék tölem idösebb növel!
2013. 04. 19. péntek 19:29  #59
Törölt felhasználó (849151)
Én 50 éves pasi vagyok.Tavaly egy 73 éves hölggyel éltem át az élvezetet.
A bőrét sok 40 éves is irigyelhette volna.
ÉS HOGY ÉLVEZTÜK................. wave
2013. 04. 19. péntek 07:56  #58
MrEnigma MrEnigma
Lehet hogy fél, mert idősebb vagy de ettől lesz izgis, hogy izgul mint az elsőnél. Nem? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 16. kedd 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881136)
2013. 04. 16. kedd 11:34
Az a baj nekem még olyan kis gyerekes..szerintem fél is tőlem.. circling
2013. 04. 18. csütörtök 10:19  #57
Törölt felhasználó (856664)
Engem így szűzen két dolog izgat: Vagy egy nálam idősebb, tapasztaltabb hölgy társasága vagy egy fiatal (legalább annyira, mint én) szűz lánnyal való együttlét.
2013. 04. 17. szerda 23:21  #56
Törölt felhasználó (319310)
Fiatal 18 éves fiúként idősebb társaságot keresek smile
2013. 04. 17. szerda 22:14  #55
Marton25 Marton25
majdnem 30 évesen nagyon izgatna egy 50 körüli hölgy... oda-vissza biztos jó lenne
2013. 04. 17. szerda 16:08  #54
Hölgyetpárt Hölgyetpárt
Nitta,olvastam a lapodat,és csalódtam.Már Te is xxxxxxx lettél! crazya

/moderátori bejegyzés: Ok, mókásnak szántad a jelzőt, de azért mégse legyen ilyen.... kösz: Ravenna/
2013. 04. 17. szerda 15:32  #53
nitta nitta
Én egyszerre 2 fiatal 18-19 éves fiúval kipróbálnám. Előnyha barátok vagytok smile
2013. 04. 16. kedd 22:52  #52
Demona Demona VIP Admin
Ide írhatod nyugodtan...A Te esetedben is a férfi vonzódásáról van szó...az más kérdés melyikőtök válik kezdeményezővé. Szerintem sokan érdeklődve várják a fejleményeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 16. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 22:08
Ha meglesz a srác,hova irhatom a sztorit??van itt olyan fórum?
2013. 04. 16. kedd 22:08  #51
Ha meglesz a srác,hova irhatom a sztorit??van itt olyan fórum?
2013. 04. 16. kedd 20:55  #50
Törölt felhasználó (879485)
Ahhoz a sráchoz hozzá se kell majd érned. Ha csak ránézel a nadrágjára eldurran! nyes
2013. 04. 16. kedd 18:56  #49
Törölt felhasználó (861182)
Lehet hogy kicsit zavarban lesz én is abban lennék de 18 évesen ki nem szexelne egy 26 éves nővel??? vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 16. kedd 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 18:29  #48
Tweek Tweek
Kapd el a tökét, és tanítsd meg mindenre, persze hogy fél, minden tapasztalatlan pasi fél a lebőgéstől, meg hogy hamar eldurran. Szóval légy vele türelmes, és hidd el élete végéig hálás lesz neked. smile
2013. 04. 16. kedd 16:51  #47
Törölt felhasználó (857830)
Egyes kultúrkörökben a még bőven tizenéves MILF (per definitionem) sem számít ritkaságnak... ravasz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 15. hétfő 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (833636)
2013. 04. 15. hétfő 22:09
A Milf nem a jóval idősebb nőt jelenti?(kb 40 feletti)
2013. 04. 16. kedd 13:43  #46
Törölt felhasználó (861182)
Sziasztok még nem voltam nővel, de én is elveszteném a szüzességem egy nálam idősebbel smile Biztos nagyon jó lehet, kipróbálnám.
/ 20