Az arcát...ha ronda a feje nálam eldőlt minden...utána kéz,mennyire tiszta ápolt a ruha rajta és a seggét...legyen mibe markolni.
A cipőjét. Hogy mennyire tiszta.
Összkèp. Àpoltsàg, ruhàzat,testalkat,arc,és a segg mindenkèpp.
1., Body!!! (Vállak, nyak, kar, de mindenképpen edzőtermi test!)
2., Arc!!
3., Fasz!
4., Kézfej.
És mindenhol ápolt legyen!
2., Arc!!
3., Fasz!
4., Kézfej.
És mindenhol ápolt legyen!
Én, előbb a körmöket..(a sasokat nem csípem) aztán arc..később farpofák...
Ez egyik kedven "mit és hogyan néz meg" szösszenet:
Amikor egy pasi megnéz egy csajt, és megjegyzi: Micsoda segg!
A nő is ugyanezt mondja, csak közben a férfi szemébe néz.
Amikor egy pasi megnéz egy csajt, és megjegyzi: Micsoda segg!
A nő is ugyanezt mondja, csak közben a férfi szemébe néz.
Mivel nem ismerjük egymást, így ha tetszik, ha nem elsőre a külsőt. Első pillantásra az összhatás tetszik, utána jöhetnek apróbb részletek és még mindig a külsőből következtet a többség pl. kéz, illat(feromon), ruházat. Lehet filozofálni ezen is mert a külsők kivételes helyzetekben félre is vezethetnek. Egy dolgot viszont nehézkes irányítanunk a tudatalattit, ide tartoznak az ösztönös megérzések, viszont érdemes figyelni rá.
A vérnyomását miközben beszél.....
Az összhatást.
Tényleg csak vicc volt Én őszinte leszek és leírom hogy mivel szexuálisan túlfűtött személy vagyok ezért az első a mell aztán arc és haj majd amikor alkalom adódik akkor fenék és végül is mindent
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 24. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4021382)
2019. 02. 24. vasárnap 22:20
jo a humorod. megkérdezhetem te mit nézel meg rajtunk lányokon?
jo a humorod. megkérdezhetem te mit nézel meg rajtunk lányokon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2836132)
2019. 02. 17. vasárnap 23:41
Ki álltam az erkélyre Jó a seggem kö kóla
Ki álltam az erkélyre Jó a seggem kö kóla
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4021382)
2019. 02. 16. szombat 15:04
Én jomagam a kiállását előszőr. De fenék feltétlen masodjára , es aztán arc.
Én jomagam a kiállását előszőr. De fenék feltétlen masodjára , es aztán arc.
(kvarcaura)
Nekem kvaraurám van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3997382)
2019. 01. 22. kedd 12:19
Az auráját.
Fekete-e, vagy fehér.
Fekete-e, vagy fehér.
Az auráját.
Fekete-e, vagy fehér.
Fekete-e, vagy fehér.
Ezt most tőlem kérdezed?
Én nem ezt szoktam megnézni elsőre Én a bevallom öszintén hogy a nőkön ilyen sorendben szoktam: mell, arc és fenék (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem ezt szoktam megnézni elsőre Én a bevallom öszintén hogy a nőkön ilyen sorendben szoktam: mell, arc és fenék (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 01. 21. hétfő 17:46
Oppsz. Nekem 2 fogamat kell betömni. Már van időpontom az orvoshoz. Akkor addig nem szexelhetek?
Szemét,és a mosolyát,kisugárzását...ha ezek rendben akkor a testét.[#smile)
Természetesen ezt a nőkön nézem..
Természetesen ezt a nőkön nézem..
Oppsz. Nekem 2 fogamat kell betömni. Már van időpontom az orvoshoz. Akkor addig nem szexelhetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2836132)
2019. 01. 20. vasárnap 20:30
Mint a lovaknak