ok rendben,igazad van.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 06. hétfő 17:26
Előbb utóbb csak lekerül az a kesztyű is
A foglalkozás lenne a kevésbé érdekes, akár tévútra is vihet. Nagyon sokszor fordul elő, hogy nem egyéniségünk, nem az adott munkatípusnak alkalmas tulajdonságaink szerint vállalunk munkát......főleg manapság. Dolgoztam már én is érdekes helyeken.....
A kéz felépítése,textúrája, ujjak formája, szőrzete,körmök formája, színezete, ápoltsága...árulkodik a tulajdonosának egyéniségéről, viselkedési szokásairól....stb.
Ezen túl persze sok minden van az emberi testen mi hasonlóképpen árulkodó.
Hogy ezt nézem elsőnek.... ez azért van mert kiváltképpen izgat, úgymond gyengém
Van egy bizonyos típusú kéz aminek láttán... hát rendesen elolvadok.
Na erről meg lehet a pszichológusok tudnának ok-fejteni...valakinek miért éppen a kéz
A foglalkozás lenne a kevésbé érdekes, akár tévútra is vihet. Nagyon sokszor fordul elő, hogy nem egyéniségünk, nem az adott munkatípusnak alkalmas tulajdonságaink szerint vállalunk munkát......főleg manapság. Dolgoztam már én is érdekes helyeken.....
A kéz felépítése,textúrája, ujjak formája, szőrzete,körmök formája, színezete, ápoltsága...árulkodik a tulajdonosának egyéniségéről, viselkedési szokásairól....stb.
Hogy ezt nézem elsőnek.... ez azért van mert kiváltképpen izgat, úgymond gyengém
Na erről meg lehet a pszichológusok tudnának ok-fejteni...valakinek miért éppen a kéz
Előbb utóbb csak lekerül az a kesztyű is
Na erről meg lehet a pszichológusok tudnának ok-fejteni...valakinek miért éppen a kéz (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Na erről meg lehet a pszichológusok tudnának ok-fejteni...valakinek miért éppen a kéz (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (844965)
2012. 08. 06. hétfő 08:27
Szerintem,ez nem mérvado.Én kesztyüben melozok,a konditerembe,is azt használok.A kezemröl nem mondanád meg hogy mivel foglalkozom.
Szerintem,ez nem mérvado.Én kesztyüben melozok,a konditerembe,is azt használok.A kezemröl nem mondanád meg hogy mivel foglalkozom.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 05. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 05. vasárnap 20:33
Ha már nagyon nézelődnék a kezét. Sok mindent elárul, egy pillantás alatt is.
Ha már nagyon nézelődnék a kezét. Sok mindent elárul, egy pillantás alatt is.
Szerintem a zöld szem nyerő,én elveszek benne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 19. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 19. szombat 13:55
az enyém zőld.nem mondhatnám,hogy nyerő
Nekem első körben,az alak vékony legyen,aztán a keze,ápolt kéz körmök, mert ki akarna egy retkes körmű kezet a puncijába.Utána jöhet az arca szeme,mennyire mer a szemedbe nézni,vállalja-e a szemkontaktust.Most utoljára írom az illatát,de talán az jut először az agyadig,nagyon fontos,nem a különböző illatosítókra gondolok,hanem a saját testének a "szagára" amit jó irányba terelhet egy megfelelően kiválasztott illat.
A jó illattól nedvesedik is a bugyim....
A jó illattól nedvesedik is a bugyim....
az enyém zőld.nem mondhatnám,hogy nyerő
én a szemét...
Én is túl vagyok már a naiv koron. Hidd el az igazi értékek megfizethetetlenek.
Csak ezek nem látványosak. Nálunk meg csak kerékpár van tehát nem az autója vonzott!.
Szerintem ez fordítva is igaz lehet , ha van pénze a férfinak , akkor ő is extra nőt keres vagy úgy gondolja ilyen jár neki. Vagy már le is támadják, meg sem kell mozdulnia? fogalmam sincs. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 15. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak ezek nem látványosak. Nálunk meg csak kerékpár van tehát nem az autója vonzott!.
Szerintem ez fordítva is igaz lehet , ha van pénze a férfinak , akkor ő is extra nőt keres vagy úgy gondolja ilyen jár neki. Vagy már le is támadják, meg sem kell mozdulnia? fogalmam sincs. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 15. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 15. kedd 09:56
jomagam,két válláson tulvagyok.merci,helyett suzuki.most,már ha azt mondja hogy szeret kezdem elhinni.
jomagam,két válláson tulvagyok.merci,helyett suzuki.most,már ha azt mondja hogy szeret kezdem elhinni.
A számító anyagias nők biztosan. Ja ,hogy ilyenek vannak többségben?
De nem az autó ad érzelmeket, szeretetet. ha pénzes a férfi anyagi biztonságot ad, de vajon emberileg milyen?
Nagyon nem mindegy. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 14. hétfő 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem az autó ad érzelmeket, szeretetet. ha pénzes a férfi anyagi biztonságot ad, de vajon emberileg milyen?
Nagyon nem mindegy. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 14. hétfő 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 14. hétfő 08:50
kisbutus,azért azt megvárják,milyen mókus száll ki a verdábol,hissz ,az ö zsetonját fogja költeni.l
kisbutus,azért azt megvárják,milyen mókus száll ki a verdábol,hissz ,az ö zsetonját fogja költeni.l
(Ez egy válasz Lady in Black üzenetére (2012. 05. 12. szombat 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 19:15
Az autóban nem látszik a férfi , szóval az elgondolásod nem helytálló.
Ha gyalogol akkor már lehet nézegetni.
Ha gyalogol akkor már lehet nézegetni.
Az autóban nem látszik a férfi , szóval az elgondolásod nem helytálló.
Ha gyalogol akkor már lehet nézegetni. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha gyalogol akkor már lehet nézegetni. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 17:40
szerintem,először is a kocsiját,utána,mekora zseb van a nadrágján.
szerintem,először is a kocsiját,utána,mekora zseb van a nadrágján.
:P.... nekem is ez a véleményem... van egy pont ami után már nem nézem.... ez a sok csupasz nőies pasi grrrrhh
Amit nézni lehet azt inkább tapintani szeretem, ami viszont számít az nem látható csak érezhető, minden ami bent lakozik
összhatást.. mi nők nem vagyunk úgy mint a pasikák.. egy arcél.. popsi... mellforma és már kész is vannak.. Nekünk egészben kell a Férfi.. bónusz -->a szép mosoly ... a mély tekintet... a kellemes hang!
Vigyázni fogok, ígérem
Nem baj, ha kérdezel a bariton hangoddal, majd a szemed elárulja, igaz-e vagy sem, amit hazudsz
Nem hiszem, hogy akaratosabb lennél nálam, nem ismersz (még?!)
Megnézem
De akkor is a szemeid nézném meg először, ha veszélyes is
Szerinted?
Nem baj, ha kérdezel a bariton hangoddal, majd a szemed elárulja, igaz-e vagy sem, amit hazudsz
Nem hiszem, hogy akaratosabb lennél nálam, nem ismersz (még?!)
Megnézem
De akkor is a szemeid nézném meg először, ha veszélyes is
Szerinted?
vigyázz!
mert a szemem igéző
a kezembe szerelmesek a nők
csakúgy, mint a nyelvembe!
a hangom észbontóan férfiasan baritonos, főleg amikor meg vagyok fázva...
viszont akkor is hazudok, amikor kérdezek...
erős és akaratos a jellemem, mindig tudom, hogy mit akarok és azt hogyan valósítsam meg
a nadrágomba mi van? nézd meg!
Szerintem... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
mert a szemem igéző
a kezembe szerelmesek a nők
csakúgy, mint a nyelvembe!
a hangom észbontóan férfiasan baritonos, főleg amikor meg vagyok fázva...
viszont akkor is hazudok, amikor kérdezek...
erős és akaratos a jellemem, mindig tudom, hogy mit akarok és azt hogyan valósítsam meg
a nadrágomba mi van? nézd meg!
Szerintem... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 04. 24. csütörtök 08:31
Talán először a szemét... bár előfordult, hogy egy formás hátsó keltette fel az érdeklődésemet . Második helyezett a kéz, mert az elég sok mindent elárul. Aztán nem látnivaló jön, hanem hallanivaló: a hangja, ahogy beszél - nem amit mond, mert többnyire akkor is hazudik, ha kérdez. Nem árt, ha nem nyúlbéla... Hogy a nadrágban mi van? Hm... az sokadlagos kérdés, de az meg amúgy is egy másik vita témája.
Szerintem.
Szerintem.
Talán először a szemét... bár előfordult, hogy egy formás hátsó keltette fel az érdeklődésemet . Második helyezett a kéz, mert az elég sok mindent elárul. Aztán nem látnivaló jön, hanem hallanivaló: a hangja, ahogy beszél - nem amit mond, mert többnyire akkor is hazudik, ha kérdez. Nem árt, ha nem nyúlbéla... Hogy a nadrágban mi van? Hm... az sokadlagos kérdés, de az meg amúgy is egy másik vita témája.
Szerintem.
Szerintem.